erre az önzetlen önfeleldozasra szamitottam,remelem nem csak a magad neveben szoltal.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 08:31
javaslatom a következő: az összes hím vágja hanyatt magát kétlábnyira egymástól...aztán majd mi nöstények szépen sorban végigmegyünk rajtatok
jó lesz így? a sorrend lényegtelen, hiszen mindenkit egyformán szeretünk, tehát mindenkit a legalaposabb szeretettel fogunk kezelni:D:D:D
jó lesz így? a sorrend lényegtelen, hiszen mindenkit egyformán szeretünk, tehát mindenkit a legalaposabb szeretettel fogunk kezelni:D:D:D
Biztos beköltözött Szilvába...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
javaslatom a következő: az összes hím vágja hanyatt magát kétlábnyira egymástól...aztán majd mi nöstények szépen sorban végigmegyünk rajtatok
jó lesz így? a sorrend lényegtelen, hiszen mindenkit egyformán szeretünk, tehát mindenkit a legalaposabb szeretettel fogunk kezelni:D:D:D (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 08:28
jó lesz így? a sorrend lényegtelen, hiszen mindenkit egyformán szeretünk, tehát mindenkit a legalaposabb szeretettel fogunk kezelni:D:D:D (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugy erzem lassan eljön a feltekenykedes ideje is,hiszen lassan himtultenges lesz a nappaliban,viszont remelem a lanyok nem allitanak fel toplistat es mindannyiunkat sorban kielegitenek.
Pa-dö-dö : Kefélni de jó
Ó sikálni de jó told arrébb, ha nekiállsz és útban van a bútor
Ó kefélni de jó fogd a nyelét jó erősen két kézzel
Egy csésze kávé kiömlött, a mosógép is bedöglött
A bútorokon áll a por, leülnék, de nincsen hol
Hol van már a hypo, kéne egy porszívó
Három porrongy elég, de rázd ki jól
Az egész konyha elszaladt, a kádmosás is rám maradt
Kinéznék az ablakon, de hol az üveg nem tudom
Egy csésze kávé kiömlött, a mosógép is bedöglött
A bútorokon áll a por, leülnék, de nincsen hol
Az egész konyha elszaladt, a kádmosás is rám maradt
Kinéznék az ablakon, de hol az üveg nem tudom
apropo himtultenges,hova tünt CUNCUS????????
Ugy erzem lassan eljön a feltekenykedes ideje is,hiszen lassan himtultenges lesz a nappaliban,viszont remelem a lanyok nem allitanak fel toplistat es mindannyiunkat sorban kielegitenek.
Reggeltet!
E-mail-edből látom, nem olvastad a Neked szókó verses HSZ-emet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
E-mail-edből látom, nem olvastad a Neked szókó verses HSZ-emet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt
Joreggelt mindenkinek!
Rumi,mint azt az irasbol is latod,nem fagytam meg,csak a felhaborodasodnak tudom be a"jokivansagodat".Mellesleg inkabb huzz ram is vizeslepedöt,de en nem osztom meg massal.
Rumi,mint azt az irasbol is latod,nem fagytam meg,csak a felhaborodasodnak tudom be a"jokivansagodat".Mellesleg inkabb huzz ram is vizeslepedöt,de en nem osztom meg massal.
sziasztok
hová tünt a chat?
hová tünt a chat?
katinka 6000. hszére nem kellett volna vazi meztelen fotója?
hagyd csak rumi, katinka egyszerűen menthetetlen...sosem értettem, hogy valaki miért törekszik közutálatra...bár az is egy érzelem...hiszen azt mondják, hogy a szeretet és a gyülölet szinte ugyanaz...de én tartok tőle, hogy katinka kezd közömbössé válni, és az sajnos már tényleg érzelemmentes...
katinkának: figyelj kicsi lány! én tényleg megpróbáltalak szeretni, és istenemre mondom nagyon kedvelem a csípős humorodat is, de lassan tényleg már közömbössé válsz számomra...nem kell bizonyítanod tovább, hogy kiállhatatlan vagy, én még evvel együtt is próbáltalak barátommá fogadni, és nem kell válaszolnod, hogy te nem kérted sose, hogy szeressünk, meg blablabla...na mindegy, te úgyis csinálod tovább, mi úgyis bosszankodunk kicsit, a nappaliból kitenni nem tudunk, de igazából nem is kell, hogy kimenj...majd elvitorlázunk itten még egy darabig
katinkának: figyelj kicsi lány! én tényleg megpróbáltalak szeretni, és istenemre mondom nagyon kedvelem a csípős humorodat is, de lassan tényleg már közömbössé válsz számomra...nem kell bizonyítanod tovább, hogy kiállhatatlan vagy, én még evvel együtt is próbáltalak barátommá fogadni, és nem kell válaszolnod, hogy te nem kérted sose, hogy szeressünk, meg blablabla...na mindegy, te úgyis csinálod tovább, mi úgyis bosszankodunk kicsit, a nappaliból kitenni nem tudunk, de igazából nem is kell, hogy kimenj...majd elvitorlázunk itten még egy darabig
Hoppá: Jooooóóóóóóreggelt! :)
Igen, igen!...Nem, nem! Lehetséges, lehetséges! Ki van zárva, kintrekedt! :))) (Nem kivánt törlendő...)Na, és tényleg: kvázi micsináltam hatezerrel????? Őszintén! "Ezek után"??????
jóregg'!
ha tudod a választ, akkor tudod, hogy miért surdát kérdezem:D:D:D:D:D (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ha tudod a választ, akkor tudod, hogy miért surdát kérdezem:D:D:D:D:D (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt Katinka, Te mikor alszol?
Huh, rosszat álmodtam, felriadtam! Rumi,te ember, miért kell állandóan lehúznod róam a takarót???? Már Para is egészen kék a hidegtől! :)))))
miert nem kerdezted ezt tölem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 22:11
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
jaj, ne viccelj már! tulajdonképpen igazad van, mert én még nem válaszoltam kérdésre, hiszen én indítottam a láncjátékot:D:D:D:D:D:D
de akkor most álljon itt egy szexmentes kérdés SURDÁ-nak: Mi a Reinheitsgebot?
Surda hogy ki fog akadni. Már eleve utálja, hogy én mindig kérdezgetek, erre te esélyt sem adsz neki, hogy azt higgye, nem neki szól a kérdés.
2006. 10. 25. szerda 22:11
jaj, ne viccelj már! tulajdonképpen igazad van, mert én még nem válaszoltam kérdésre, hiszen én indítottam a láncjátékot:D:D:D:D:D:D
de akkor most álljon itt egy szexmentes kérdés SURDÁ-nak: Mi a Reinheitsgebot? (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 22:02
de akkor most álljon itt egy szexmentes kérdés SURDÁ-nak: Mi a Reinheitsgebot? (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat, de ezek a napok most sok munkát adnak, nincs időm tüzetesen végigszálazni a topikot, mint régen, más rovatokat is(!), így nem tudhattam, hogy Te már sorra kerültél egyszer...Elnézést...
Azért nem féltelek, hogy sokáig kell kutakodnod a felteendő kérdést illetően...:) ÜdvKatinka
Azért nem féltelek, hogy sokáig kell kutakodnod a felteendő kérdést illetően...:) ÜdvKatinka

Gennyzsakszem

metal2
Justine