szia rumi! megirtam a kissé szedett-vedett választ. de ment
jelölj be
és lassan megy a piriv. ott a konkrét ok is
és lassan megy a piriv. ott a konkrét ok is
Mekktaláltalak iwiw-en:-P
de már qtyára unom, hogy nemhogy nem mindennapos, hanem még csak minden hetes sem!!!!! Pedig egymás mellett alszunk, majd minden nap!
Nálad mi az ok?
Amúgy elfelejtettél írni anno privátban a munkádról:-(
Nálad mi az ok?
Amúgy elfelejtettél írni anno privátban a munkádról:-(
akarod mondani: "repesztek".
vigyázz a betűkkel. charlotte sem para seggére akarta csepegtetni a viaszt, hanem a fejére, csak félreütötte. oltári nagy félreértések adódnak egy betűből.
vad, kitartás, kitartás. vigasztaljon az a tudat, nálam sem mindennapos a szex. - más okokból ugyan.
vigyázz a betűkkel. charlotte sem para seggére akarta csepegtetni a viaszt, hanem a fejére, csak félreütötte. oltári nagy félreértések adódnak egy betűből.
vad, kitartás, kitartás. vigasztaljon az a tudat, nálam sem mindennapos a szex. - más okokból ugyan.
mióta az asszony otthon gipszben fexik, nyugodt vagyok... szexre esély te látok 6 hétig....úgyhogy hiába is kepesztek!
aham, értem. és megnyugodtál már valamelyest?
emigyen fogunk üdvözölni, kedves surdapapa:
ja, a maflást közben azért kapod, mert nem tájékoztattál minket előtte az eksönről :)
ja, a maflást közben azért kapod, mert nem tájékoztattál minket előtte az eksönről :)
szép piros papirbolt
Édeske: Azért hoztam, mert az elmúlt napok történései után már csak azt merek bűntetlenül fogyasztani...
surdapapa: te teljesen más fagyállóról beszélsz. ha katinka által felajánlott fagyállót használom a gépbe, akkor azt nem sajnálom. ha az általad emlitett fagyállót öntöm a gépbe, úúúúú! az bűn!!! gégém pedig még nem fagyállózom, habár... lehet, annak is eljön az ideje.
apropó, makk... a töködön a makkod törhetjük?
háttt... jó is az, ha van egy sofőröd! még tankolni is megtanit!
az abszint miatt ne izgulj, kinállal téged is
nem venném a szivemre, ha miattam száradnál ki.
apropó, makk... a töködön a makkod törhetjük?
háttt... jó is az, ha van egy sofőröd! még tankolni is megtanit!
az abszint miatt ne izgulj, kinállal téged is
nem venném a szivemre, ha miattam száradnál ki.
?????????????
vad, kedves, drága. kinek hoztál pécsi csapvizet? locsoljuk a virágotkat? töltsük fel az akváriumot? (hé! van akváriumunk?)
rumi kedves, köszönöm a gondoskodást, látom, még nem fogyott el. délelőtt beszéltem prunével, mondta, hogy gondoltál rám. bevallom, kicsit féltem, nem marad, mire ideérek
asszem, neki is ülök :)
asszem, neki is ülök :)
sziasztok.
nem emlékszel az éjszaka történtekre? ejha! nekem valami rémlik
nem emlékszel az éjszaka történtekre? ejha! nekem valami rémlik
Bárcsak Benned lennék!
Asszem éreznéd... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 14:48
Szeretettel üdvözlök mindenkit bennem!
Asszem éreznéd... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenkinek!
Na jól van! Nagyon elfoglalt ma mindenki! Inkább megyek a korcsmába a kollégák után! ott majd gondolok reátok, miközben iszom a felest, majd a legjobb magyar sört!
üdvözlünk Charlottban? ha benne leszek engem is üdvözöltök?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

csabcsi32