Exkluziv fotó a farsangról.
Pille és Mmeme ül a sorokban és unatkozik
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 08:22
Pille és Mmeme ül a sorokban és unatkozik

jóregg mindenkinek:):):):):)
borzasztó rossz volt...halálra untuk magunkat...nem is ittunk, nem is ettünk...nem beszélgettünk senkivel...ültünk pillével egy sarokban és unatkoztunk...arról beszéltünk, hogy mennyivel jobb lenne, ha charlotte is itt lenne...ah....jaj lotyókám:(:(:(:(:(
egyébként nem jelmezes volt
borzasztó rossz volt...halálra untuk magunkat...nem is ittunk, nem is ettünk...nem beszélgettünk senkivel...ültünk pillével egy sarokban és unatkoztunk...arról beszéltünk, hogy mennyivel jobb lenne, ha charlotte is itt lenne...ah....jaj lotyókám:(:(:(:(:(
egyébként nem jelmezes volt
Jó reggelt nappalisok!
Jóóó reggelt! Amilyen topon voltam hajnalban.. azt hiszem inkább visszafekszem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 08:29

Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt nappalisok!
Hát, ha megteheted, ne habozz!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 08:34

Jóóó reggelt! Amilyen topon voltam hajnalban.. azt hiszem inkább visszafekszem..

A jövököt az amerikaiak is hasznáják...
Bár én nem vagyok hívő, de volt részem vallásos neveltetésben, valószínűleg én ezért használom az "Úristen" kifejezést. :)
Csak most egy ideig biztos nem fogja ez a szó elhagyni a számat... :(
Sebaj :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 21:25
Bár én nem vagyok hívő, de volt részem vallásos neveltetésben, valószínűleg én ezért használom az "Úristen" kifejezést. :)
Csak most egy ideig biztos nem fogja ez a szó elhagyni a számat... :(
Sebaj :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt ma olvastam:
Nem is gondolnánk, hogy szinte minden ország férfi tagjainak megvan a saját kis szavuk arra az esetre, ha orgazmust élnek meg kedvesükkel. Az amerikaiak és a franciák a Istenre támaszkodnak és az Ohh, my god!, illetve Mon Dieu! (Istenem!) mondattal érik el az csúcsot, míg a spanyolok és az olaszok az anyát hívják segítségül és Madre Mia (Anyám) és Madonna (Isten szent anyja) mondatokat lihegik a nagy pillanatban.
Ennél tényszerűbben kezelik a csúcspontot a törökök, akiknek tárgyilagos Bosaliyorum (Ürítem magam) kifejezése valószínű hamar megöli a nők vágyát is. Magyar fül számára a legviccesebbnek talán a japán Iku (Jövök) vagy a lengyel Juz-Juz-Juz (Máris, máris, máris) hangzik, míg a németek Ich komme (Jövök) kifejezése sok mostani harminc felettinek varázsolt az arcára nosztalgikus mosolygást, mert eszükbe jutnak a pult alól beszerzett és titokban megnézett régi NDK-s erotikus filmek.
Nem is gondolnánk, hogy szinte minden ország férfi tagjainak megvan a saját kis szavuk arra az esetre, ha orgazmust élnek meg kedvesükkel. Az amerikaiak és a franciák a Istenre támaszkodnak és az Ohh, my god!, illetve Mon Dieu! (Istenem!) mondattal érik el az csúcsot, míg a spanyolok és az olaszok az anyát hívják segítségül és Madre Mia (Anyám) és Madonna (Isten szent anyja) mondatokat lihegik a nagy pillanatban.
Ennél tényszerűbben kezelik a csúcspontot a törökök, akiknek tárgyilagos Bosaliyorum (Ürítem magam) kifejezése valószínű hamar megöli a nők vágyát is. Magyar fül számára a legviccesebbnek talán a japán Iku (Jövök) vagy a lengyel Juz-Juz-Juz (Máris, máris, máris) hangzik, míg a németek Ich komme (Jövök) kifejezése sok mostani harminc felettinek varázsolt az arcára nosztalgikus mosolygást, mert eszükbe jutnak a pult alól beszerzett és titokban megnézett régi NDK-s erotikus filmek.

kommentelünk-kommentelünk? Az MSN meg inaktív? :D :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 08:35

Hát, ha megteheted, ne habozz!
Halihó!
Üdv mindenkinek!
Üdv mindenkinek!
Nagyon hasonlítasz Kiszel Tüncire!
MmePrune[VIP][ADMIN] #20877 | 2007.02.10
mit vegyek fel? nincs egy göncöm sem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 10. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

MmePrune[VIP][ADMIN] #20877 | 2007.02.10
mit vegyek fel? nincs egy göncöm sem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 10. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát először is jó napot,vagy jó nagyot:-))))))))Másodszor köszönöm a taxizást
És a méretékel má nem vok tisztában ujra le kellene mérjük
hogy eszembe jusanak

Hát szólj nekik, hogy mit szeretnél.
Pl: azt mondják élvezés közben: "AHHH mindjárt elmegyek és tele spriccelem a szép nagy melleidet!"
vagy "OHH, úgy torkon lőlek, hogy a mandulád is belefájdul!"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl: azt mondják élvezés közben: "AHHH mindjárt elmegyek és tele spriccelem a szép nagy melleidet!"
vagy "OHH, úgy torkon lőlek, hogy a mandulád is belefájdul!"

Amugy téllleg , srácok ki mit mond élvezés közben vagy semmit?!

Csináljuk meg mi a magyar átlagot....

Halihó!
Örülök, hogy újra itt.
Hosszú volt ez a két hét... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök, hogy újra itt.
Hosszú volt ez a két hét... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)

sajnos kicsit hosszabra nyúlt, mint terveztem. a pici betegeskedik ...
télleg hosszú volt!

Halihó!
Örülök, hogy újra itt.
Hosszú volt ez a két hét...
Örülök, hogy újra itt.
Hosszú volt ez a két hét...
Mail ment.
Picurnak jobbulást! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 13:22
Szia Kedves!
télleg hosszú volt!
Picurnak jobbulást! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

télleg hosszú volt!

Szép délutánt!
Jön a tavasz, rövidülnek a szoknyák.
Fiúk, milyen ruhában nézitek meg leginkább a nőket az utcán? Miniszoknyában, szűk nadrágban, szűk felsőben, mélyen dekoltált ruhában?
Fiúk, milyen ruhában nézitek meg leginkább a nőket az utcán? Miniszoknyában, szűk nadrágban, szűk felsőben, mélyen dekoltált ruhában?

na végre! nem akart előjönni a válasz ablak.
a pici szerencsére már remélhetőleg túl lesz rajta, nem volt vészes csak a "szokásos" nátha szerű, de az már elég hosszú ideje.
egyébként + a hosszú távollét miatt elhavazás! úgyhogy ide visszanézni is most volt időm. a másik gép + foglalt, úgyhogy nem tudom még megnézni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 13:26
a pici szerencsére már remélhetőleg túl lesz rajta, nem volt vészes csak a "szokásos" nátha szerű, de az már elég hosszú ideje.
egyébként + a hosszú távollét miatt elhavazás! úgyhogy ide visszanézni is most volt időm. a másik gép + foglalt, úgyhogy nem tudom még megnézni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Mail ment.
Picurnak jobbulást!
Picurnak jobbulást!
csak nem Te vagy a képen???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 13:45

Szép délutánt!

Barna bölcsészkardigányban :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 13:45

Szép délutánt!