De ketten kell vallaljuk !
rendben. vállaljuk ketten. de te leszel a főfelelős, akkor is! :)
én nem igazán kedvelem a
va
napot...volt egy idő, amikor vettünk valami apróságot, kedvenc csokit egymásnak, de ma már megbeszéltük, hogy nem kell...azért berakom a kedvencemet:) alf
le alf
nt alf
inVA
JÓ REGGELT:)
alf
LE alf
NT alf
INOS
270 Február 14. (1737 éve történt)
0496.02.14. -én I. (Szent) Gelasius pápa elrendelte, hogy e napon ünnepeljék Szent
Az ősi pogány templomi áldási ceremóniákból alakultak ki a
Az ókori Rómában február közepén volt a várva várt Lupercalia, a szerelemünnep, amikor mindent szabad. A római erdőisten, a
Ekkor Róma fiataljai, akik épp, hogy csak a látszat kedvéért elrejttették szemérmüket egy rongydarab alá (a bátrabbja még ezt sem), véletlenszerű névkihúzás nyomán párt kerestek maguknak.
Ilyenkor az is szokás volt, hogy a lányok körbe futották a Palatinus dombot, a város papjai pedig egy kecskebőrből készült szíjjal meglegyintették őket.(A szíjat februa-nak hívják, ebből lett a február.)
A legenda szerint az i.sz. 270-ben tartott ünnepen végezték ki
A legenda szerint a kivégzés előtt
A teljesség kedvéért van egy harmadik variáció is, amelyben nincs semmilyen lány, csak annyi, hogy miközben vitték el, azt kiáltotta a tömegnek, hogy "Ne felejtsétek
Va
nap alf
le alf
nt alf
inVa
püspök halálának évfordulója. A szerelmesek, a jóbarátok és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást. alf
le alf
nt alf
in0496.02.14. -én I. (Szent) Gelasius pápa elrendelte, hogy e napon ünnepeljék Szent
Va
napját. alf
le alf
nt alf
inAz ősi pogány templomi áldási ceremóniákból alakultak ki a
Va
-napi szokások. Ezt a napot az angolok már 1446-ban ünnepelték. Az 1700-as években váltak divatossá a alf
le alf
nt alf
inVa
-verseskötetek, a XIX. században ezen a napon már üdvözlőkártyákat is küldtek egymásnak az emberek. A alf
le alf
nt alf
inVa
-nap megünneplése Magyarországon 1990-ben éledt fel. alf
le alf
nt alf
inAz ókori Rómában február közepén volt a várva várt Lupercalia, a szerelemünnep, amikor mindent szabad. A római erdőisten, a
fa
alakjában elképzelt Faunus asszonyát, Luperca istennőt dicsőítették ezen a napon, s Faunusról köztudott, hogy féktelen, kifogyhatatlan szerelmi erővel - ma potenciának neveznénk -, rendelkezett. alf
rk alf
asEkkor Róma fiataljai, akik épp, hogy csak a látszat kedvéért elrejttették szemérmüket egy rongydarab alá (a bátrabbja még ezt sem), véletlenszerű névkihúzás nyomán párt kerestek maguknak.
Ilyenkor az is szokás volt, hogy a lányok körbe futották a Palatinus dombot, a város papjai pedig egy kecskebőrből készült szíjjal meglegyintették őket.(A szíjat februa-nak hívják, ebből lett a február.)
A legenda szerint az i.sz. 270-ben tartott ünnepen végezték ki
Va
, az üldözött, keresztény püspököt. Bizonyos nézetek szerint alf
le alf
nt alf
intVa
azért ítélték halálra, mert segített üldözött keresztény társainak, sőt egyiket-másikat ki is mentette a börtönből, míg más források szerint alf
le alf
nt alf
intVa
titokban párokat adott össze, noha ezt II. Claudius megtiltotta, mondván: a nőtlen katona lojálisabb a nősnél. alf
le alf
nt alf
inA legenda szerint a kivégzés előtt
Va
börtrönben őrizték. A börtönőrnek volt egy vak lánya, akit alf
le alf
nt alf
intVa
imádsággal meggyógyított. Egy másik variáció szerint ez a lány teljesen éplátású volt, viszont szerelembe esett alf
le alf
nt alf
inVa
. Amikor a férfit vitték a vesztőhelyre, akkor odakiáltott, hogy "a Te alf
le alf
nt alf
innalVa
", illetve egy másik változat szerint levélkét dobott a (vakságból felgyógyult) lány felé az imént idézett szöveggel. alf
le alf
nt alf
inodA teljesség kedvéért van egy harmadik variáció is, amelyben nincs semmilyen lány, csak annyi, hogy miközben vitték el, azt kiáltotta a tömegnek, hogy "Ne felejtsétek
Va
!", és hogy "Szeretlek benneteket!" Mint kitűnhet, a szeretet motívuma mindhárom esetben meghatározó erővel van jelen, s ennyiben mintegy előkészíti napjaink megemlékezéssorozatát.
alf
le alf
nt alf
int
Mindennap kell szeretni.. nem csak
Va
... alf
le alf
nt alf
inkor
egyet kell értenem veled. Ezért utálom én a "kinevezett" szeretet napokat.Jó reggelt mindenkinek!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 14. szerda 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mióta magázódtok???
Valaki aki vad #21074 | tegnap 14:54
Jó is hüvelyben lenni:-)
lehetnék én is a hüvelyében?
Válasz MmePrune[VIP][ADMIN] üzenetére (21072)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki aki vad #21074 | tegnap 14:54
Jó is hüvelyben lenni:-)
lehetnék én is a hüvelyében?
Válasz MmePrune[VIP][ADMIN] üzenetére (21072)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó reggelt minden kedves nappalilakónak. A délelőttös pasiknak és a délutános lányoknak:)
Úgy tűnik mint pille mi is váltott műszakban vagyunk a nappaliban:)
Úgy tűnik mint pille mi is váltott műszakban vagyunk a nappaliban:)
nagyon hasonlít Rád!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt!
Rühellem a febr. 14-ét!
Hülye amcsi baromság....
Rühellem a febr. 14-ét!
Hülye amcsi baromság....
hűha!
aszem mint 5let felvetőnek nekem kék kezdenem???
előbb-utóbb elkészül egy pár fotó és hozom Nektek!
aszem mint 5let felvetőnek nekem kék kezdenem???
előbb-utóbb elkészül egy pár fotó és hozom Nektek!
remélem így kimentél az utcára is!
szerintem a díszítés kedvéért megvolt a kényszerzubbony is!
MmePrune[VIP][ADMIN] #21100 | tegnap 16:22
4évszak, csizma lábszárvédővel, barna nadrágon őszi levelek, zöld pólón tavaszi virágok, fejemen szalmakalap, napszemcsi:) 5-7 éves őrületesen jó pasikkal táncoltam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 16:22
szerintem a díszítés kedvéért megvolt a kényszerzubbony is!
MmePrune[VIP][ADMIN] #21100 | tegnap 16:22
4évszak, csizma lábszárvédővel, barna nadrágon őszi levelek, zöld pólón tavaszi virágok, fejemen szalmakalap, napszemcsi:) 5-7 éves őrületesen jó pasikkal táncoltam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
a múltkori nagybevásárlásod utáni konzervlábraeséstől eltört, most csak fáj:):):):)
váltott műszakban vagyok én má lassan mindenkivel! azaz minden nővel! se Te, se Szilva, se Bildi se stb.
és pláne nincs itt a lotyókám se! zokogós könnycsorgós szipogós orrtörlős szmájli!
és pláne nincs itt a lotyókám se! zokogós könnycsorgós szipogós orrtörlős szmájli!
Én meg elkések ma a melóból... most már rohanok.. Szép napot mindenkinek!
Ráadásul, mint oly sok minden ami látszat ez is amerikából jött, és szinte kizárólag a vásárlások/fogyasztások ösztönzése miatt!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 14. szerda 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
egyszerűbben fogalmaztad meg, mint én.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 14. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 08:36
Jóreggelt!
Rühellem a febr. 14-ét!
Hülye amcsi baromság....
Rühellem a febr. 14-ét!
Hülye amcsi baromság....
ettól függetlenül én vibrátorral akarom meglepni a párom!
nagyon kíváncsi lennék a lányaink véleményére, h a vibri vásárlásakor mire kell ügyelni? (csak, h minél kellemesebb legyen az élménye)
nagyon kíváncsi lennék a lányaink véleményére, h a vibri vásárlásakor mire kell ügyelni? (csak, h minél kellemesebb legyen az élménye)
Szia Papa!
Na arra én is kiváncsi vagyok, mert nekünk anno nem jött be a vétel...
2-3 használat után ment a szekrény mélyére! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 09:09
2-3 használat után ment a szekrény mélyére! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ettól függetlenül én vibrátorral akarom meglepni a párom!
én arra is, h a szerelmesek napján nem durva ajándék ez???
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 14. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 09:22
Szia Papa!
2-3 használat után ment a szekrény mélyére!
2-3 használat után ment a szekrény mélyére!
Papa van erre is megoldás:)
Végy egy szál rózsát add oda
És utána add oda, hogy ha már a városban jártál nézelődtél és ezt találtad neki:) Így a kettő független és csak azért kapja mindkettőt mert szereted :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Végy egy szál rózsát add oda
va
napra:) Illetve csak úgy, hogy azért mert szereted:) alf
le alf
nt alf
inÉs utána add oda, hogy ha már a városban jártál nézelődtél és ezt találtad neki:) Így a kettő független és csak azért kapja mindkettőt mert szereted :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

NimfoPrincess