sajnos nem az én golyóm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 15:38

Törölt felhasználó (7767)

Sziasztok!
Mára ennyi!
Mára ennyi!

jóregg:)

Jóóóóóó reggelt???? Nem cserélted össze a napszakokat? Vagy tán amerikaias lettél?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)

nem is tudom...lehet, hogy már köszöntem:):):)de ezt szeretem a legjobban, a többi napszakos közel sem hangzik ilyen jól:)
volt csíppendéééél a szülinapodon? vagy valami huncutság? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 16:22
volt csíppendéééél a szülinapodon? vagy valami huncutság? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóóó reggelt???? Nem cserélted össze a napszakokat? Vagy tán amerikaias lettél?

Hoooogyne.. tortából kiugrott a talján
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 16:25

nem is tudom...lehet, hogy már köszöntem:):):)de ezt szeretem a legjobban, a többi napszakos közel sem hangzik ilyen jól:)
volt csíppendéééél a szülinapodon? vagy valami huncutság?
volt csíppendéééél a szülinapodon? vagy valami huncutság?
ennyi???
hogy köszönöm a taxizást? meg hogy a méretekkel nem vagyok tisztában?
és az örök hűség fogadalmad? és hogy én vagyok a legszebb nő a világon? és hogy senkit még így nem szerettél sose? és hogy elveszel feleségül? és a szemeim ragyogó tüze lángba borítja a szívedet? és a többi, amit mondtál...
ezek után ennyi csak, hogy köszönöm a taxizást?
nahát sonkás!!!csöngethetsz te százszor, akkor sem engedlek be!

és az örök hűség fogadalmad? és hogy én vagyok a legszebb nő a világon? és hogy senkit még így nem szerettél sose? és hogy elveszel feleségül? és a szemeim ragyogó tüze lángba borítja a szívedet? és a többi, amit mondtál...

jah! és még énekeltem is neked!
(összetörten zokogó szmájli heves vállrázkódással)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 18:13
(összetörten zokogó szmájli heves vállrázkódással)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)

ennyi???
hogy köszönöm a taxizást? meg hogy a méretekkel nem vagyok tisztában?

Bequq, bocsi, tegnap elaludtam...
Esdekelve kérek bocsánatott de nem akartam itt a nyilvánoság előt mindent ki fecsegni, mert az nem férfias dolog.De tényleg azért csilogot a szemed anyira????Mert a tüz éget benne????

neeeeeeeeem...a buckler csillogtatta

baszus én meg azt hittem hogy én vok az okozoja hát jó nagyot csalodtzam most magamba

jaj, sonkás! hát nem tudod milyen sert ittam? hát mitől csillogott volna, ha nem a te férfiasságodtól?

Erről egy fényképet, ha mellékelnél. Nemtom hogy néz ki :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 15:27
Törölt felhasználó (24620)

Barna bölcsészkardigányban :D
sziasztok:) hogy vagytok?
nem jól! de köszi a bíztatást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:18

Törölt felhasználó (62015)
VIP

sziasztok:) hogy vagytok?
sziasztok.
gyűűűlölök nagybevásározni! naon gyűűűlölök!
gyűűűlölök nagybevásározni! naon gyűűűlölök!
jaj mi a baj?:(((nálam se jobb de kezdünk felemelkedni (mármint a család) az eddigiekhez képest a night klub üzemeltetése kutyafüle,de immár átvesszük a 3.-at is.barátok ingyen jöhetnek mulatni:))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:21
Törölt felhasználó (69371)

nem jól! de köszi a bíztatást!

én is:) ezért nem én csinálom:)))