nincs értelme,mind azt irja ki,hogy a legujabb verzio találhato...
és azért ennyiért nem is zavartalak volna
inkább tippre lett volna szükségem,a firefox beállitásaihoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:46
és azért ennyiért nem is zavartalak volna
inkább tippre lett volna szükségem,a firefox beállitásaihoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

pff, nem tudom, nincs szerencséd akkor... :S
ha magad kutatod fel a linketket?
adobe.com
java.com
quicktime.com
hm?
adobe.com
java.com
quicktime.com
hm?
pff, nem tudom, nincs szerencséd akkor... :S
adobe.com
java.com
quicktime.com
hm? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:44
adobe.com
java.com
quicktime.com
hm? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

egy hónapja telepitettem a windowst ujra,szinte szüz még a gép
ha a plugint le akarom tölteni:error 2755 ,és nem tudom letölteni
de mint mondtam,a gépen fennt van a java,a flash es a quicktime player is,csak a firefox nem tud valamilyen okból hozzáférni
de mint mondtam,a gépen fennt van a java,a flash es a quicktime player is,csak a firefox nem tud valamilyen okból hozzáférni
egy hónapja telepitettem a windowst ujra,szinte szüz még a gép
de mint mondtam,a gépen fennt van a java,a flash es a quicktime player is,csak a firefox nem tud valamilyen okból hozzáférni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:37
de mint mondtam,a gépen fennt van a java,a flash es a quicktime player is,csak a firefox nem tud valamilyen okból hozzáférni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

pfff, nem láttam azt a kommented, nem járok mindig ide...
Pff, a régi mozillát én már nagyon rég használtam, egy jó darabja csak Firefoxozom, de a youtube-nak ez égvilágon semmi köze a quicktimehoz, ugyanis flash-alapú (ha jobbklikkel rákattintasz egy videóra, magad is láthatod)...
Hát nem tudom, telepíts egy-s-mást...
Ha az sem ment meg, akkor biztos már csupa retek a rendszered, legegyszerűbb ilyenkor az egész gépet újranyalni.
Naszóval:
Java plugin, böngészőkhhöz
Flash Plugin
Quicktime
Pff, a régi mozillát én már nagyon rég használtam, egy jó darabja csak Firefoxozom, de a youtube-nak ez égvilágon semmi köze a quicktimehoz, ugyanis flash-alapú (ha jobbklikkel rákattintasz egy videóra, magad is láthatod)...
Ha az sem ment meg, akkor biztos már csupa retek a rendszered, legegyszerűbb ilyenkor az egész gépet újranyalni.
Naszóval:
Flash Plugin
Quicktime
ehh, az agyamra megy...
tudod mit?
http://www.adobe.com/
ott ráböksz a flashplayer-re
tudod mit?
http://www.adobe.com/
ott ráböksz a flashplayer-re
ehh, tököm tele már az itthon i kapcsolattal...
szóval:
Flash amásik elvileg shocwave (mondjuk az sem árt)
szóval:
Flash amásik elvileg shocwave (mondjuk az sem árt)
pfff, nem láttam azt a kommented, nem járok mindig ide...
Naszóval:
Flash Plugin
Quicktime (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:21
Naszóval:
Flash Plugin
Quicktime (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

talán egy héttel ezelött.
ha a mozillát használom,nem tudom kinyitni a youtube videokat,mert a quicktime player nem müködik,es a mozilláról a chare sem tudok belépni,mert a java-t nem tudom hasznalni.
mindkét program a gépemen van,a legujabb verzió,és mégsem müködik.mi a teendö?
ha a mozillát használom,nem tudom kinyitni a youtube videokat,mert a quicktime player nem müködik,es a mozilláról a chare sem tudok belépni,mert a java-t nem tudom hasznalni.
mindkét program a gépemen van,a legujabb verzió,és mégsem müködik.mi a teendö?
talán egy héttel ezelött.
mindkét program a gépemen van,a legujabb verzió,és mégsem müködik.mi a teendö? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:15
mindkét program a gépemen van,a legujabb verzió,és mégsem müködik.mi a teendö? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

mikor???
Nina Hagen-t 1976-ban "kirugta" Keletnemetorszag,megvontak töle az allampolgarsagot.
Kivandorolt,1979.aug. 9-en a Nyugatnemet TV valamelyik müsoran (man nem tom melyikben),mint ünnepelt Punk Kiralynö nagy "botranyt" okozott,elöször! a prüd tarsadalomban,nyilvanosan beszelt,meg bemutatta,hol is kell,meg hogy! egy nö " surolgassa" magat önkielegites celjabol.
A mai napig megmaradt "paradicsommadarnak" ,egy kicsit bolondos...na de kinek a kedveert valtozzon meg es miert?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 13:46
Kivandorolt,1979.aug. 9-en a Nyugatnemet TV valamelyik müsoran (man nem tom melyikben),mint ünnepelt Punk Kiralynö nagy "botranyt" okozott,elöször! a prüd tarsadalomban,nyilvanosan beszelt,meg bemutatta,hol is kell,meg hogy! egy nö " surolgassa" magat önkielegites celjabol.
A mai napig megmaradt "paradicsommadarnak" ,egy kicsit bolondos...na de kinek a kedveert valtozzon meg es miert?

hát?
Mesélj, alultájékozott vagyok
mikor???
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:09

különben willy,már egyszer kértem a segitségedet,de b***tál rá...
különben willy,már egyszer kértem a segitségedet,de b***tál rá...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
mindig lesznek beteges emberek,akik vevök az ilyen "kelésekre"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:04

szerintem manson nagyobb "probléma" :D
szerintem manson nagyobb "probléma" :D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
azért ez nem feltétlenül igaz.
de inkább a Home által említett korkülönbség az ami látszik.
de inkább a Home által említett korkülönbség az ami látszik.
sajnos!
egyesek soha.

nina hagen még él?

a fiúk később érnek, mint a lányok.
de ácsi, ezek hol ducik?
valahol leragadt a flower-power idöben,ma már teljesen anakronisztikus a viselkedése(infantilis,,hogy finoman fogalmazzak),teljesen mesterkélt,számomra a giccs és izléstelenség élö példája.
na,ezt jól megaszontam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 13:46

hát?
Hehe, jól tolják... de magasabb csajt nem tudtak volna adni neki?
Brr, azért ilyenkor szokott eszembejutni legutóbbi barátnőm, mindig kishíján elélvezett, mikor táncot látott, és olyan csöpögős beleéléssel mesélt róla...
én meg vagy hányni, vagy sírni akartam... inkább az utóbbi, bár a gyomorgörcs is tört rendesen...
Brr, azért ilyenkor szokott eszembejutni legutóbbi barátnőm, mindig kishíján elélvezett, mikor táncot látott, és olyan csöpögős beleéléssel mesélt róla...
én meg vagy hányni, vagy sírni akartam... inkább az utóbbi, bár a gyomorgörcs is tört rendesen...