nyugi már home...senki nem fikázott senkit...véleményt írtunk...nem vitás: nagyon nagyon ügyesek...csak gratulálni tudok

Hat nem a tanyarol vannak,az biztos !
Es ramenösek...talan a nappalibol ? Csak Willy tudna megmondani !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 13:46
Es ramenösek...talan a nappalibol ? Csak Willy tudna megmondani !

jééééééééééééé...a gázálarcos willy...de ki lehet a két nő???

hello lányok,fiúk

főleg, hogy egy kis vacak krémtúró 124 Ft...tudod mennyi kéne belőle egy kádnyihoz?...még jó, hogy ekkora vagyok...sokkal többet kiszorítok, ha belemártózom...tehát kevesebb is elég, hogy ellepjen

gázmaszk fétis :):):)

hát?
Mesélj, alultájékozott vagyok (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesélj, alultájékozott vagyok (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus! elég perverz módja a milliók elköltésének!

jééééééééééééé...a gázálarcos willy...de ki lehet a két nő???
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

na neeee...régi álmom a tejben vajban fürdés...és a pudingot is szeretem....szóval azért ne adjuk fel...egyszer ha sok pénzem lesz, tutira veszek egy rakás krémtúrót és beleöntögetem a fürdőkádba, és abba fogok feküdni

nem a zene az,ami vele kapcsolatban kiborít...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 12:15
Törölt felhasználó (24620)

Német trottyantós zene...
Annyira szar nem volt... mondjuk nem is nyert meg igazán
Annyira szar nem volt... mondjuk nem is nyert meg igazán
csuhajj! :)
hát, beletelt egy kicsi időbe, mire kibogoztam a cselekményt :D (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
hát, beletelt egy kicsi időbe, mire kibogoztam a cselekményt :D (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tökre mindegy, kedves mmeprune. mindenesetre pudingot többet nem veszünk. rendben? tudod, találtam benne valami izét a múltkor...
Itt nem is vagy olyan vezna...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 12:38

én meg a 178 centim mellé vagyok 54 kiló
és még hasam is van... :X képzelhetitek mennyi rajtam az izom... mondjuk a gázmaszkos képeken láthattátok...

sose ettem cukros zsíroskenyeret...és tudod, hogy mi nem iszunk kólát, és chipset is irtóra nagyon-nagyon ritkán...a fene tudja...a kényelem teszi
fel fogom vinni gépre az igazán pókhasú gyermekkori fotóm, hogy lássátok. :):):) eszméletlen!
egyébként az volt a mi szerencsénk, hogy abban az időben nem volt kóla és csipsz. ma attól dundik. mi meg a cukros-zsiroskenyértől növesztettünk annakidején párnácskákat. :):):)
egyébként az volt a mi szerencsénk, hogy abban az időben nem volt kóla és csipsz. ma attól dundik. mi meg a cukros-zsiroskenyértől növesztettünk annakidején párnácskákat. :):):)
dehogy piszkázom! az ilyen pókhasú kislányokból lesznek az olyan hájas nagylányok, mint én
inkább a szülőnek kéne a jóízlés határait megtalálni

nem szabad piszkázni a husosabb kislányokat! nekem akkora pókhasam volt, hogy csak na! éreztem is sokszor, hogy a felnőttek miközben beszélnek hozzám negédesen, le-letéved tekintetük a pókhasamra...
nem volt valami jó érzés ám.
már nincs akkora hasam :)
nem volt valami jó érzés ám.
már nincs akkora hasam :)
én meg a 178 centim mellé vagyok 54 kiló
és még hasam is van... :X képzelhetitek mennyi rajtam az izom... mondjuk a gázmaszkos képeken láthattátok...

sose vonj le konzekvenciát semmiből:) az én fiam legalább ilyen husi...heti 2 úszás, és heti 2 kung fu mellett(4 éve) ...és nincs kóla, nincs chips...na jó néha van csoki:)és ott van rajta is a fókazsír, de legalább a válla már deltás:)
szóval a genetika nagy úr (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 12:28
szóval a genetika nagy úr (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Meghülyülni nem is szabad, de azért kíváncsi lennék, hogy otthon mit adagolnak a szülők a leánynak.
Meghülyülni nem is szabad, de azért kíváncsi lennék, hogy otthon mit adagolnak a szülők a leánynak.