Akkor passzolom.. kefélni a szőnyeget és a cipőimet szoktam..

Viszont nem a topánkára gondolunk... akkor is igen a válaszom

Ugy hogy mondod kedvesem most sokáig állni fog

nekem van a láncodhoz kardom!
a lányod, meg ha nem adod szakítom!
a lányod, meg ha nem adod szakítom!
ilyeneket ne irogass! menten megsárgulunk!

hehe ez majdnem olyan jó:
küldtem magamnak mélt!
olyan izgalomban vagyok, h mi is lehet benne???
küldtem magamnak mélt!
olyan izgalomban vagyok, h mi is lehet benne???
mmepruneKEFÉLIKADMIN
szeretnék admin lenni :) az utolsó előtti tulajdonság végett :)

szeretnék admin lenni :) az utolsó előtti tulajdonság végett :)
Hiába no.. hát helyezkedni tudni kell

és miért fényesebb a láncnál a kard?
mert kefélésnél sokat használják!
(hű de gyatra poen) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
mert kefélésnél sokat használják!
(hű de gyatra poen) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
mi is az ucsó előtti?
Irigy vagy mi
Majd ha te is sora kerülsz ako má nem leszel irigy

Egyébként meg nem értem mit rinyáltok.. Rajtam kívül mindenki párkapcsolatban él... és az Én szexuális életem aktív és kiegyensúlyozott?? Atya világ... hát mi lenne ha itt lakna ez a jó ember

én is egyedül lakom de azért nem rossz
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:42

Egyébként meg nem értem mit rinyáltok.. Rajtam kívül mindenki párkapcsolatban él... és az Én szexuális életem aktív és kiegyensúlyozott?? Atya világ... hát mi lenne ha itt lakna ez a jó ember

Te Moncy azon még nem gondolkodtál, hogy lehet pont ez az egész kulcsa, és hogy te pont ezért vagy ilyen jó helyzetben?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:42

hát a kefélik, te! :):):)
én is egyedül élek... nem vagy egyedül... :)
na, és akkor most nem is tudom eldönteni, melyiket használjam. ezt: :) vagy emezt :(
na, és akkor most nem is tudom eldönteni, melyiket használjam. ezt: :) vagy emezt :(
jól van no!
csak a "tulajdonság"ra reagáltam!
csak a "tulajdonság"ra reagáltam!
Most mi van Pille? Mit is nem tudsz eldönteni? Segítsek a döntésben? Vagy másban?

döntsd már el, ill meg pillét! (én úgyis messze vagyok)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:50

Most mi van Pille? Mit is nem tudsz eldönteni? Segítsek a döntésben? Vagy másban?

ahh...ahhh...ahhhh...édes istenem...én most elmegyek