Ne hidd h. jó a helyzet..
Kinőttem már a találkozzunk 2-3 hetente és keféljünk egy nagyot korszakból...
Mosni, sütni, főzni, takarítani akarok arra aki Velem él... Na baccus, kezdek banyásodni?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:45
Mosni, sütni, főzni, takarítani akarok arra aki Velem él... Na baccus, kezdek banyásodni?

Te Moncy azon még nem gondolkodtál, hogy lehet pont ez az egész kulcsa, és hogy te pont ezért vagy ilyen jó helyzetben?
A megdöntéstől úgy látom még én is nagyon de nagyon messze
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Na de óvónéni... a gyerekek előtt.. mikor azok meg a délutáni siestán vannak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy, valamit valamiért. El kell dönteni, hogy a jó szexuális élet a fontos, vagy hogy moshass, főzhess, takaríthass valakire, valaki után
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:53

szerintem!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:53

Ez így mind együtt... na tessék.. most elárultam.. Totál maximalista vagyok
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:55

Moncy, valamit valamiért. El kell dönteni, hogy a jó szexuális élet a fontos, vagy hogy moshass, főzhess, takaríthass valakire, valaki után

Izé.. (a csudáért nincs itt pirulós smile??)
Szóval.. Attól függ ki mit ért jó szexuális élet alatt
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

szóval Moncy mos-főz-takarít és rakendroll!!!
közben fényesíti a kardot, h a láncait el bírja vágni! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:57
közben fényesíti a kardot, h a láncait el bírja vágni! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Izé.. (a csudáért nincs itt pirulós smile??)

nem zárja ki egymást a kettő...
moncynak: nem dolgozom ma, a bébiszitteremnek kellett mennie melózni a héten:):) csak holnap leszek délutános, meg jövő héten
jah: tegnap megkérdezte tőlem az egyik kisfiú, hogy: szilvi néni, te meleg vagy? erre én megöleltem, és megkérdeztem: érzed, hogy meleg vagyok? meleg a bőröm, meleg a karom:)
aztán közölte, hogy a meleg azt jelenti, hogy buzi...ti tudtátok ezt???
moncynak: nem dolgozom ma, a bébiszitteremnek kellett mennie melózni a héten:):) csak holnap leszek délutános, meg jövő héten
jah: tegnap megkérdezte tőlem az egyik kisfiú, hogy: szilvi néni, te meleg vagy? erre én megöleltem, és megkérdeztem: érzed, hogy meleg vagyok? meleg a bőröm, meleg a karom:)
aztán közölte, hogy a meleg azt jelenti, hogy buzi...ti tudtátok ezt???

nah tényleg mentem, és írjatok sztorikat:):):) és küldjétek el a freemre:) nagyon lapos a szexuális életem, dobjátok már fel kicsit

döntöttem. a megfelelő jel: :)
én még nem akarok mosni, főzni, takaritani, zoknikat kergetni, morgást hallgatni...
én még kefélni akarok :)
én még nem akarok mosni, főzni, takaritani, zoknikat kergetni, morgást hallgatni...
én még kefélni akarok :)
jó szexuális élet? hmmm... amikor esténként nem fáj a fejed.

Nem fáj.. max. a pezsgőtől

De sztem mindezt teszed... ott az aprótalpú

erre nekem is van egy sztorim:
fiam icurka-picurka, fekszik az ágyon, csillog a szeme, odadörzsizem arcom a homlokához, érzem, hogy meleg:
- fiam, te meleg vagy. - s már indulok is lázmérőért, csillapitóért.
- anya, én nem vagyok meleg. - válaszolja. hátranézek, vigyorog.
nem értettem. bizonygatom tovább: - de, de fiam, meleg vagy.
ő ismét, baromi kajánul: - anya, én téjjeg nem vagyok meleg.
lemerevedtem hirtelenjében az ajtóban. erre nem voltam felkészülve. öt évesen... bolondság! öt évesen még nem is hallottam ezt a szót. (vagy nem emlékszem)
fiam icurka-picurka, fekszik az ágyon, csillog a szeme, odadörzsizem arcom a homlokához, érzem, hogy meleg:
- fiam, te meleg vagy. - s már indulok is lázmérőért, csillapitóért.
- anya, én nem vagyok meleg. - válaszolja. hátranézek, vigyorog.
nem értettem. bizonygatom tovább: - de, de fiam, meleg vagy.
ő ismét, baromi kajánul: - anya, én téjjeg nem vagyok meleg.
lemerevedtem hirtelenjében az ajtóban. erre nem voltam felkészülve. öt évesen... bolondság! öt évesen még nem is hallottam ezt a szót. (vagy nem emlékszem)
Vagy ha fáj is a fejed magától elmúlik

de:
aprótalpúval más :) rá szivesen mosok. azt hiszem, kiérdemelte ezt a kegyet. mikor megfogant.
mindegy. nehéz vagyok, na.
aprótalpúval más :) rá szivesen mosok. azt hiszem, kiérdemelte ezt a kegyet. mikor megfogant.
mindegy. nehéz vagyok, na.
kedves párod ad rá cillint :) attól elmúlik :) az a jó szexuális élet :) ha a cillin hatásos :)
hehehe "hivatkozz a qrva migrénedre, mint nekem szoktál!" ???
Amúgy miért lennél nehéz? Neked ponthogy menne a kettő együtt. Gyrkőcre mosol, főzől takarítasz, és közben kefélhetsz és másra nem kell mosni, főzni takarítani. A legjobb dolog a világon