még nem maradsz egyedül. Hoztam neked tornaszert.
Na, lányok, kitudja ezt Pille után csinálni?

ez a pille mily pillekönnyű! a fővadász farka keményen állja a sarat!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:21

Sziasztok!
mentem!!!

mentem!!!
Nálam nem az a kérdés, hogy Pille után tudom-e csinálni, hanem, hogy kinek a farka bír el engem.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:21

az én farkam elbírna!
maximum más pózban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:25
maximum más pózban!

Törölt felhasználó (21812)

Nálam nem az a kérdés, hogy Pille után tudom-e csinálni, hanem, hogy kinek a farka bír el engem.

Szia Surda! Szép estét.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor harcolj kitartóan, mert megéri

Erre mondják: sokat akar a szarka... de nem bírja a farka
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

charlotte-surda-cpt

Neked majd felemás korlátot állítunk fel, három rúddal. Soroljam, vagy kitalálod magad is?
Moncy lesz a pontozóbíró))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:25
Moncy lesz a pontozóbíró))

épp hiányoltalak :) huh! itt inkább a tornaszert kell dicsérni :):):)
tudom, megéri a harc :) asszem, vennem kell egy új gépet a másik szobába is :) pont a pörgős pillanatokat nem szeretem elhalasztani... :(
Na.. és persze mi a latin neve?? Picapica (mármint a szarkának)
nevetéstől hasfogó smile...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Cupp-cupp,pussz-pussz tejfölöm! Ha dicséred, engem dicsérsz, elvégre az enyém.
Szóljál már a hp-nak, hogy van egy gyakorló topic is a fórumon. Jó admin is holtig tanul
Szóljál már a hp-nak, hogy van egy gyakorló topic is a fórumon. Jó admin is holtig tanul

mit kéne tanuljon? lemaradtam valamiről? csak futva olvasom a hsz-eket. kefélni már tud :) kell ennél több tudomány?

képbeszúrást! de már javította!
Hmmm. "képbeszúrás". Ha jól bele gondolok, átvitt értelemben ez is csak kefélés. És ehhez ért a madam?
Ehhez ért a madam.
Hmmm. "képbeszúrás". Ha jól bele gondolok, átvitt értelemben ez is csak kefélés. És ehhez ért a madam?
Ehhez ért a madam.
Pillém! Bebolyongtam a pipacsmezőt utánad, de csak ezt találtam. Vigyázz rá, el ne vigye a picapica.

Na de hamar lecsengett ez a felbuzdulás, megint megfogyatkoztunk rendesen.
Jól beszélsz! Azt hiszem rám allergiásak. Megjöttem, félórán belül kiürült a nappali.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:48

Na de hamar lecsengett ez a felbuzdulás, megint megfogyatkoztunk rendesen.