bejelentkeztem= bemutatkoztam
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már rég bejelentkeztem, kis fika!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 18:01

Törölt felhasználó (21812)

Ha te iszod meg...
Amúgy nehogy megsértődj a főszereplő románsága miatt, Appolinaire nem tehet róla, hogy mi magyarok keserű szájízzel gondolunk erre a népre...
Másfelől, ha már idejöttél, talán valami kedvesebb bemutatkozó szöveggel kellett volna nyitnod, nem pedig nyomni itt a fikázást...

Amúgy nehogy megsértődj a főszereplő románsága miatt, Appolinaire nem tehet róla, hogy mi magyarok keserű szájízzel gondolunk erre a népre...
Másfelől, ha már idejöttél, talán valami kedvesebb bemutatkozó szöveggel kellett volna nyitnod, nem pedig nyomni itt a fikázást...
Oda szívesen :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
az én lábaim közé...:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova? (csak hogy tudjam, hova küldjem :-D
A Te? :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 21:20

nekem erről az jutott eszembe, hogy szúr a punciszőr..brrrr..inkább az arcodat képzelem az én ....
nekem erről az jutott eszembe, hogy szúr a punciszőr..brrrr..inkább az arcodat képzelem az én ....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 21:19

ez a kép csak illusztratikus kedvcsináló akart lenni, képzeld oda az én ar....
inkább egy jó pasi arcát :-D
inkább egy jó pasi arcát :-D
ez a kép csak illusztratikus kedvcsináló akart lenni, képzeld oda az én ar....
inkább egy jó pasi arcát :-D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 21:18
inkább egy jó pasi arcát :-D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

ez meg mi a manó itten? azt hittem csókot küldesz vagy valami izgi falloszos képet...:(:(:(
ez meg mi a manó itten? azt hittem csókot küldesz vagy valami izgi falloszos képet...:(:(:(
Számodra amennyit csak kívánsz, és ahová kívánod :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 21:09

ohhh édes, ki tudja már mit is akarok inni ilyen késői órában! egy szomjoltó csók akadna?
ohhh édes, ki tudja már mit is akarok inni ilyen késői órában! egy szomjoltó csók akadna?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 20:11

Hüh vazze, de lemaradtam... lassan már annyit melózak, hogy kezd a piálás és a net rovására menni...
mi jót sékeljek neked? :-D
mi jót sékeljek neked? :-D
Hüh vazze, de lemaradtam... lassan már annyit melózak, hogy kezd a piálás és a net rovására menni...
mi jót sékeljek neked? :-D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 19:59
mi jót sékeljek neked? :-D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

jaaaaaaah...hát azt nem tudom én sem, de végülis lényegtelen...holnap zenés napot tartunk a nappaliban...még kitalálom a részleteket...kéne valamit inni éjszakára...joe! sékelsz nekem valami koktélfélét?
mi itt nagyon jó hangulatban töltjük napjainkat kölcsönös szeretetben és boldogságban (kismadarak repkednek szanaszét)...szívesen látunk mindenkit, aki felveszi ezt a feelinget...ha te is, akkor téged is, de ha nem, akkor kérlek ne gyere ide mocskolódni
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 16:49

Én csak most léptem be - eléggé hiányos kosztumációban ugyan -, ebbe a kőhözmérten nagyratartott és ehhezmérten "nappali"-nak cimzett, ugyancsak mondvacsinált mittomén mibe -, "mongyátok" mán meg, miveljárulhatok hozzá én is a charlotte-i avagy ******-i, amúgy eléggé száraz poénpufogtatáshoz?????? Puncilina, Alexine meg a Mony román gecije ideális összetétel egy tocsogós koktélhoz!!!!

errefelé sokan keresnek partnert.
üdvözlünk a nappaliban.
üdvözlünk a nappaliban.
sziasztok 30 eves srac vagyok.partnert keresek
Ha te iszod meg...
Másfelől, ha már idejöttél, talán valami kedvesebb bemutatkozó szöveggel kellett volna nyitnod, nem pedig nyomni itt a fikázást... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 16:49

Másfelől, ha már idejöttél, talán valami kedvesebb bemutatkozó szöveggel kellett volna nyitnod, nem pedig nyomni itt a fikázást... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak most léptem be - eléggé hiányos kosztumációban ugyan -, ebbe a kőhözmérten nagyratartott és ehhezmérten "nappali"-nak cimzett, ugyancsak mondvacsinált mittomén mibe -, "mongyátok" mán meg, miveljárulhatok hozzá én is a charlotte-i avagy ******-i, amúgy eléggé száraz poénpufogtatáshoz?????? Puncilina, Alexine meg a Mony román gecije ideális összetétel egy tocsogós koktélhoz!!!!

most húzódjak közelebb a monitorhoz, vagy megittál mindent?
most elköszönök, érezzétek tovább jól magatokat a nappaliban.
megyek a főnökömnek búcsúajándékot vásárolni.
most elköszönök, érezzétek tovább jól magatokat a nappaliban.
megyek a főnökömnek búcsúajándékot vásárolni.
ezt a szót nem is látom