:-D
sziasztok. van itt a nappaliban valaki, aki hoz egy finom kávét?
látom, nagy volt az orgia ma, a párnák szerte...
látom, nagy volt az orgia ma, a párnák szerte...

Sziasztok!
Ma nem tudok semmilyen aktív részvételt vállalni a nappali életében, csak odavánszorgok a fotelhez a sarokban, belekucorodok és szundítok egyet. Szörnyű éjszakám volt.
Kedvenc kaják? Túrós derelye, túrós csusza jó sok szalonnával és tejföllel, tojásos nokedli salátával.
Na, most jól meg is éheztem ráadásul...
Ma nem tudok semmilyen aktív részvételt vállalni a nappali életében, csak odavánszorgok a fotelhez a sarokban, belekucorodok és szundítok egyet. Szörnyű éjszakám volt.
Kedvenc kaják? Túrós derelye, túrós csusza jó sok szalonnával és tejföllel, tojásos nokedli salátával.
Na, most jól meg is éheztem ráadásul...
meg is éheztem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:37

csiripöri-nokiköri-koviubi...huh...de a csülkös izé se rossz, fokhagymásan, sörrel locsolgatva
ha történne is ilyen botorság, hogy elfelejtem (de fokozott értelmi képességgel rendelkezem), akkor utána olvasok:):):) nem felejtettem el...befejezetlen oboakoncert :D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:32

hat igen...de megzavartak.. s azonkivul gondoltam mar el is felejtetted
csiripöri-nokiköri-koviubi...huh...de a csülkös izé se rossz, fokhagymásan, sörrel locsolgatva
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:34

nekem is jöhet a frutti di mare, de egy jó csülök pékné módra az isteni (brumm)
nekem is jöhet a frutti di mare, de egy jó csülök pékné módra az isteni (brumm)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:30

a don p..e karibi pizzájáért élek-halok...amin rákok, kagylók, tintahal karikák vannak, fokhagymás besamellel..húúúú, az isteni
akkor beszéljünk kajáról...ki mit szeret?
akkor beszéljünk kajáról...ki mit szeret?
hat igen...de megzavartak.. s azonkivul gondoltam mar el is felejtetted
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma csak ezzel? te ma már szolgáltál mással is :):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
a don p..e karibi pizzájáért élek-halok...amin rákok, kagylók, tintahal karikák vannak, fokhagymás besamellel..húúúú, az isteni
akkor beszéljünk kajáról...ki mit szeret? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor beszéljünk kajáról...ki mit szeret? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma csak ezzel szolgalhatok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:22

hol van rumcájsz az ebéddel?
hoho, mintha írta volna tegnap, hogy ma nem biztos a részvétele...hozzatok valami jobb kaját, mint az én tökfőzelékem
hoho, mintha írta volna tegnap, hogy ma nem biztos a részvétele...hozzatok valami jobb kaját, mint az én tökfőzelékem
nekem nincs tükröm, csak tojásom. de Neked szívesen felajánlom! .-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:19

teee! tényleg tökfőzeléket csináltam ebédre, de a gyerek sem ette meg...csak a tükörtojást...és kúrva tényleg jó:D:D:D:D:D:D
hol van rumcájsz az ebéddel?
teee! tényleg tökfőzeléket csináltam ebédre, de a gyerek sem ette meg...csak a tükörtojást...és kúrva tényleg jó:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:17

kurva jó? tökfőzelék? -fura egy ízlésre vall!
nem ezt akartad írni: kúrva jó?
visszaolvastam. ha ezt megvalósítottátok tényleg jó volt Nektek.
visszaolvastam. ha ezt megvalósítottátok tényleg jó volt Nektek.
kurva jó? tökfőzelék? -fura egy ízlésre vall!
visszaolvastam. ha ezt megvalósítottátok tényleg jó volt Nektek. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:02
visszaolvastam. ha ezt megvalósítottátok tényleg jó volt Nektek. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

ezúton kérek elnézést minden kedves nappalilakótól..erre a viselkedésre nincs mentség...de kurva jó volt :):):):):)
neked is? ezert erdemes volt ma felkelni :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 12:02
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

ezúton kérek elnézést minden kedves nappalilakótól..erre a viselkedésre nincs mentség...de kurva jó volt :):):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 09. 27. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
fel vagyok háborodva ezen a viselkedésen! .-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 09:46

cuncusról láttam képet, és ő is rólam, tehát indokolt az egymásba gabalyodásunk...rólad nem
nálunk tökfőzelék lesz tükörtojással (most látom csak hogy idevág :D) de remélem rumcájsz főz valami jobbat
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
cuncusról láttam képet, és ő is rólam, tehát indokolt az egymásba gabalyodásunk...rólad nem