prune, felfaljuk?
cuncus biztos főz majd vacsi után egy finom feketét. mint az előbb.
cuncus biztos főz majd vacsi után egy finom feketét. mint az előbb.
pfujjj, oda gusztus kellene, ne haragudj de hozzad nincs...
hol van a lángosod?
persze ha minket is megkinal
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 15:35

teeeeeeeeee, ez nappali, itten nem főzünk, de ha behozod megeheted....
teeeeeeeeee, ez nappali, itten nem főzünk, de ha behozod megeheted....
pocikám teli lesz, ha zsoltot felfalom
tényleg, meg is éheztem. itt szoktatok főzni? vagy csak az ivászat, játék és bujálkodás divik?

tényleg, meg is éheztem. itt szoktatok főzni? vagy csak az ivászat, játék és bujálkodás divik?
s gondolom a pocikad is igen :),remelem nem haragszol

tán szebb a hálóm.

szeretnéd, ha felfalnának?
nem vagy túl rágós?
nem vagy túl rágós?

fekete özvegy vagyok
megettem
megettem

igen, tényleg nem lenne baj. de sajnos ma egyedül alszom. úgyhogy inkább álmodnék.
:(
harcsapörkölt túróscsuszával
:(
harcsapörkölt túróscsuszával
Sztrapacska birkapörkölttel :-D
ja a csuszáról jut eszembe: sztrapacska minden formában! pl. mint a csusza, de a legkirályabb juhtúrósan töpörtyűvel és rántott szelettel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 13:33
Törölt felhasználó (21812)

Sziasztok!
Ma nem tudok semmilyen aktív részvételt vállalni a nappali életében, csak odavánszorgok a fotelhez a sarokban, belekucorodok és szundítok egyet. Szörnyű éjszakám volt.
Kedvenc kaják? Túrós derelye, túrós csusza jó sok szalonnával és tejföllel, tojásos nokedli salátával.
Na, most jól meg is éheztem ráadásul...
Ma nem tudok semmilyen aktív részvételt vállalni a nappali életében, csak odavánszorgok a fotelhez a sarokban, belekucorodok és szundítok egyet. Szörnyű éjszakám volt.
Kedvenc kaják? Túrós derelye, túrós csusza jó sok szalonnával és tejföllel, tojásos nokedli salátával.
Na, most jól meg is éheztem ráadásul...
ez igazán finomságos
hm....
hm....
egy kis kompletta csak, köszönöm. és gyenge legyen, nehogy ébren maradjak egész éjjel.
prune, kedves, láttam, hogy mi történt
prune, kedves, láttam, hogy mi történt

én meg szana...lettem d...:D:D:D:D