ja a csuszáról jut eszembe: sztrapacska minden formában! pl. mint a csusza, de a legkirályabb juhtúrósan töpörtyűvel és rántott szelettel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 13:33
Törölt felhasználó (21812)
Sziasztok!
Ma nem tudok semmilyen aktív részvételt vállalni a nappali életében, csak odavánszorgok a fotelhez a sarokban, belekucorodok és szundítok egyet. Szörnyű éjszakám volt.
Kedvenc kaják? Túrós derelye, túrós csusza jó sok szalonnával és tejföllel, tojásos nokedli salátával.
Na, most jól meg is éheztem ráadásul...
Ma nem tudok semmilyen aktív részvételt vállalni a nappali életében, csak odavánszorgok a fotelhez a sarokban, belekucorodok és szundítok egyet. Szörnyű éjszakám volt.
Kedvenc kaják? Túrós derelye, túrós csusza jó sok szalonnával és tejföllel, tojásos nokedli salátával.
Na, most jól meg is éheztem ráadásul...
Sztrapacska birkapörkölttel :-D
igen, tényleg nem lenne baj. de sajnos ma egyedül alszom. úgyhogy inkább álmodnék.
:(
harcsapörkölt túróscsuszával
:(
harcsapörkölt túróscsuszával
fekete özvegy vagyok
megettem
megettem
szeretnéd, ha felfalnának?
nem vagy túl rágós?
nem vagy túl rágós?
tán szebb a hálóm.
s gondolom a pocikad is igen :),remelem nem haragszol
pocikám teli lesz, ha zsoltot felfalom
tényleg, meg is éheztem. itt szoktatok főzni? vagy csak az ivászat, játék és bujálkodás divik?
tényleg, meg is éheztem. itt szoktatok főzni? vagy csak az ivászat, játék és bujálkodás divik?
teeeeeeeeee, ez nappali, itten nem főzünk, de ha behozod megeheted....
persze ha minket is megkinal
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 15:35
teeeeeeeeee, ez nappali, itten nem főzünk, de ha behozod megeheted....
hol van a lángosod?
pfujjj, oda gusztus kellene, ne haragudj de hozzad nincs...
prune, felfaljuk?
cuncus biztos főz majd vacsi után egy finom feketét. mint az előbb.
cuncus biztos főz majd vacsi után egy finom feketét. mint az előbb.
en pillere gondoltam nem rad...esetleg kovesd ki kinek valaszol
én cuncust már megkóstoltam...finoooooooooom volt.....kávét én már nem iszom, de valami erőset kérek...legyen méreg, de gyorsan ölő!!!!
Abszint johet?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 15:42
én cuncust már megkóstoltam...finoooooooooom volt.....kávét én már nem iszom, de valami erőset kérek...legyen méreg, de gyorsan ölő!!!!
bármi jöhet, édes...de leginkább a délelőtti folytatása
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
szivesen folytatnam,csak sajnos masok is vannak a nappaliba, es azonkivul rogton elhagyom e kellemes kornyezetet holnaputanig :(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem