mit nézzünk meg?
nem akarok igazából, csak kicsit ki akarom kapcsolni a világot...de ti csak nyugodtan kufircoljatok...még az is lehet, hogy beszállok
szerintem ezt készitsd el te. még megégetném kezem.
prune, ne sirj.
mosoly
prune, ne sirj.
mosoly

....kockacukrot abszinthba mártjuk, majd meggyújtjuk. Ahogy a cukor karamellizálódik az italba keverjük és azonnal felöntjük jéghideg vízzel. Fontos hogy annyi vizet adjunk az italhoz, hogy az nehogy újra lángra lobbanjon.
fini?
cuncus elmegy...charlotte alszik a fotelban...én totál be akarok rúgni...marad pille és zsolt12
persze. nem gondolod, hogy kihagynálak!
különben is. a felfalás előtt jön a mézédes kábitás
különben is. a felfalás előtt jön a mézédes kábitás

csak semmi becherowka!
én abszintról beszéltem.
akkor töltök mindannyiunknak pici pohárkával. aztán óvatosan ám!
én abszintról beszéltem.
akkor töltök mindannyiunknak pici pohárkával. aztán óvatosan ám!
nem harapni fogom hanem nyalogatni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)

szivesen besegitek,tan keverhetnek feketevel es pirossal?
üvegecske? becherovka?
inkább másba harapj, cuncus drága
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 15:49

lehet azert holnap delutan mar leszek picit, tan beharapok veletek 1 sort
oh, itt van előttem egy gyönyörű üvegecske zöld tündér...
de nem merem egyedül megkóstolni
de nem merem egyedül megkóstolni
lehet azert holnap delutan mar leszek picit, tan beharapok veletek 1 sort
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 15:47

ti rumcájsszal váltjátok egymást? végtelenül szomorú vagyok...akkor majd holnapután...pénteken minek mész be dolgozni?
mert muszaj
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 15:47

ti rumcájsszal váltjátok egymást? végtelenül szomorú vagyok...akkor majd holnapután...pénteken minek mész be dolgozni?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 15:46

szivesen folytatnam,csak sajnos masok is vannak a nappaliba, es azonkivul rogton elhagyom e kellemes kornyezetet holnaputanig :(
szivesen folytatnam,csak sajnos masok is vannak a nappaliba, es azonkivul rogton elhagyom e kellemes kornyezetet holnaputanig :(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
bármi jöhet, édes...de leginkább a délelőtti folytatása
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Abszint johet?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 15:42

én cuncust már megkóstoltam...finoooooooooom volt.....kávét én már nem iszom, de valami erőset kérek...legyen méreg, de gyorsan ölő!!!!
én cuncust már megkóstoltam...finoooooooooom volt.....kávét én már nem iszom, de valami erőset kérek...legyen méreg, de gyorsan ölő!!!!