....kockacukrot abszinthba mártjuk, majd meggyújtjuk. Ahogy a cukor karamellizálódik az italba keverjük és azonnal felöntjük jéghideg vízzel. Fontos hogy annyi vizet adjunk az italhoz, hogy az nehogy újra lángra lobbanjon.
szerintem ezt készitsd el te. még megégetném kezem.
prune, ne sirj.
mosoly
prune, ne sirj.
mosoly

nem akarok igazából, csak kicsit ki akarom kapcsolni a világot...de ti csak nyugodtan kufircoljatok...még az is lehet, hogy beszállok
mit nézzünk meg?
látom, a korty abszint hatásos volt.
tudom már milyen zenére szerelmeskednék....neneh cherry & youssou n'dour: seven seconds
kávéval inkább nem keverném. külön nem lehet "fogyasztani"?
placebo. arra az igazi

szám címe?
bármelyik zeneszám. a srác hangja... hhhmmmmmm... az visz magával... tudom. tapasztalat :)
egyet mondj, a legjellemzőbbet, nem fogom végighallgatni mindet, és biztos belenyúlok valami gyengébe
hát... legyen. mozi, vacsi, séta. meg egy kis abszint :)
prune: meds. vagy infra-red. vagy drag. bármelyiket válassza, kedves, nem csalódik.
prune: meds. vagy infra-red. vagy drag. bármelyiket válassza, kedves, nem csalódik.
küldd át valamelyiket, nem megy a másik módszerrel
kocsmaba :D
mindenbe benne vagyok :) Szilvikevel baratkoztunk picit,de sajnos megzavartak
?
van is miert :) ne tudd meg Szilvike mikre kepes,remelem meg lesz alkalmam hozza
javaslom: először itthon (a mi nappalinkban) fejlesszétek a lyukérzéketeket, itt van második lehetőség a sikertelenség után, de a billiárd asztalon keményen folyik a menet...
ugyan már, egy jó vezető irányításával az ember kihozza magából a legtöbbet....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 17:23

van is miert :) ne tudd meg Szilvike mikre kepes,remelem meg lesz alkalmam hozza