kér valaki pirítóst?
fütyürésszek 1 et? :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 08:03

jóregg mindenkinek! ahogy egyik legkedvesebb barátom írta: rigófüttyöset...vagy inkább rigófütyiset
....de nem nagyon fütyülnek itten a rigók a falu szélén

jóregg mindenkinek! ahogy egyik legkedvesebb barátom írta: rigófüttyöset...vagy inkább rigófütyiset
....de nem nagyon fütyülnek itten a rigók a falu szélén

ilyen korán kávééét? uggyan már a spitz rum ébresztőbb hatású :-D
(már akinél :-))
(már akinél :-))

ugyan már, egy jó vezető irányításával az ember kihozza magából a legtöbbet....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 17:23

van is miert :) ne tudd meg Szilvike mikre kepes,remelem meg lesz alkalmam hozza
javaslom: először itthon (a mi nappalinkban) fejlesszétek a lyukérzéketeket, itt van második lehetőség a sikertelenség után, de a billiárd asztalon keményen folyik a menet...
van is miert :) ne tudd meg Szilvike mikre kepes,remelem meg lesz alkalmam hozza
?
mindenbe benne vagyok :) Szilvikevel baratkoztunk picit,de sajnos megzavartak
kocsmaba :D
küldd át valamelyiket, nem megy a másik módszerrel
hát... legyen. mozi, vacsi, séta. meg egy kis abszint :)
prune: meds. vagy infra-red. vagy drag. bármelyiket válassza, kedves, nem csalódik.
prune: meds. vagy infra-red. vagy drag. bármelyiket válassza, kedves, nem csalódik.
egyet mondj, a legjellemzőbbet, nem fogom végighallgatni mindet, és biztos belenyúlok valami gyengébe
bármelyik zeneszám. a srác hangja... hhhmmmmmm... az visz magával... tudom. tapasztalat :)
szám címe?
placebo. arra az igazi

kávéval inkább nem keverném. külön nem lehet "fogyasztani"?
tudom már milyen zenére szerelmeskednék....neneh cherry & youssou n'dour: seven seconds
látom, a korty abszint hatásos volt.