charlotte kérdezte, mindenki válaszolt már?
Erről jutott eszembe, hogy megkérdezzem tőletek, hogy mit csinálnátok, ha egy napig ellenkező neműek lennétek.
Gondolom mindenkit érdekel, hogy milyen lehet a másik nem képviselőjeként masztizni, szeretkezni, pisilni, ilyesmi. Van-e egyéb, amit tennétek, kipróbálnátok?
Erről jutott eszembe, hogy megkérdezzem tőletek, hogy mit csinálnátok, ha egy napig ellenkező neműek lennétek.
Gondolom mindenkit érdekel, hogy milyen lehet a másik nem képviselőjeként masztizni, szeretkezni, pisilni, ilyesmi. Van-e egyéb, amit tennétek, kipróbálnátok?
holnap szabin vagyok :)
reggel (úgy kb. 7 után valamicskével) kérem a finom forró kávém. és tolj majd alám is egy fotelt :)
az sem baj, ha a bárpult is mellettem lesz :)
reggel (úgy kb. 7 után valamicskével) kérem a finom forró kávém. és tolj majd alám is egy fotelt :)
az sem baj, ha a bárpult is mellettem lesz :)
csináltam neked egy sarkot..odatoltam a kedvenc fotelodat -lábtartós- melletted egy hevenyészett bárpultféleség, mindig a megfelelő itallal...ne mondja rám senki, hogy nem vagyok jó menyecske...lefekvésem előtt betakarlak vazi, érezd gondoskodásomat...és csak szólj, ha kell valami
emberek, hogy én minden nappaliban zajló eseményről lemaradok...! sirok, sirok, sirok.
halk sohaj
kéjes vágy
mely egy férfiért kiállt
de semmi de semmi
mi fülnek válasz lenne
de mi ez az érintés
sohaj süvült
emelkedő melkason egy izadság csep
mely kéj teremtet
lecsorog a pokolba
tüzes férfi veszejtő pokolba (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
kéjes vágy
mely egy férfiért kiállt
de semmi de semmi
mi fülnek válasz lenne
de mi ez az érintés
sohaj süvült
emelkedő melkason egy izadság csep
mely kéj teremtet
lecsorog a pokolba
tüzes férfi veszejtő pokolba (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
az én babám olyan asszonyéjjel-nappal ül a fas(s)zon...hujujujujujujujjj
az én uram olyan emberki pocsékba faszt biz' nem ver...hujujujujujujujjj
akkor most egészben:
Pajzánkodni kééénemenni
kotongumit kéne venni
de a gumi nagyon drága
élvezek hát a szájába
pajzánkodni kéne menni,
sikosítót kéne venni
de ha az is nagyon drága
belenyalok apinába
Pajzánkodni kééénemenni
kotongumit kéne venni
de a gumi nagyon drága
élvezek hát a szájába
pajzánkodni kéne menni,
sikosítót kéne venni
de ha az is nagyon drága
belenyalok apinába
pajzánkodni kéne menni,
sikosítót kéne venni
de ha az is nagyon drága
belenyalok apinába
:-D
...de a gumi nagyon drága
élvezek hát a szájába... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
élvezek hát a szájába... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
...Pajzánkodni kééénemenni
kotongumit kéne venni...
kotongumit kéne venni...
és sajnos nem is leszek sokáig!
ma nem úntatok meg! :-))) egyébként szép jó napot mindenkinek! pajzánkodni? bár igazad lenne! bár szívesen Rádérnék!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 14:57
ma nem úntatok meg! :-))) egyébként szép jó napot mindenkinek! pajzánkodni? bár igazad lenne! bár szívesen Rádérnék!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyenkor kell előkerülni? hol tetszett pajzánkodni a nap eddigi részében?
ilyenkor kell előkerülni? hol tetszett pajzánkodni a nap eddigi részében?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegény Kinézi Jenőt!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm Drágám!!!!
Egy életre leköteleztél!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy életre leköteleztél!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ahelyett, hogy engem kúrálnál :-D
küldöm édes
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 13:23
Egy ide nem vágó kvescsön:
Nosztalgiázni támadt kedvem és eszembe jutott egy kb 10 éves nóta: Who the fuck is Alice?
Nincs meg valakinek?
Nosztalgiázni támadt kedvem és eszembe jutott egy kb 10 éves nóta: Who the fuck is Alice?
Nincs meg valakinek?
OK, pussy!
az már nem lesz útban...jó helyen lesz...
vagy a farkam a két melled közt ...ott sem lesz útban:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 13:37
vagy a farkam a két melled közt ...ott sem lesz útban:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Hihi, de akkor is útban lesz - csak éppen befelé ;-)
Most mennem kell, drágáim! Legyetek rosszak és írjatok sok érdekeset, hogy este legyen mit olvasgatnom és elmélkednem. Pussz.

Gennyzsakszem

pécsiduci