A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 1150 1151 1152 1153 1154 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1104   2006. 10. 03. kedd 08:48
X Törölt felhasználó (21812)
Oh, itt a teremtő!!!!
wave
(Ez egy válasz Gennyzsakszem üzenetére (2006. 10. 03. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 02:51
Sziasztok!

Csak beszaladtam sorert, igyatok ti is, majd jovok :) Jah, lecci a szonyegre ne hanyjatok, marha nehezen jon ki :/
#1103   2006. 10. 03. kedd 08:41
Valaki aki vad Valaki aki vad
Jónapot mindenkinek!

Szilvácskám! Már attól elpirulsz, ha említed a nevem?
Hmmm...tetszik!
#1102   2006. 10. 03. kedd 08:19
MmePrune MmePrune
Csavard fel a szőnyeget még ma éjjel,
Csavard fel a szőnyeget,
A bútorokat gyorsan told szerteszéjjel,
Ne fél, baj nem lehet!
Oltsd el a lámpát, nyisd fel a zongorát,
A zene szóljon, szálljon az éjjen át!
Tűntesd el a rendet, megtörjük a csendet,
Csavard fel a szőnyeget! AAAhhhh!HHHHHhh
.
.
.
Oly régen várom e percet már,
Ma este végre minden a fején áll,
Egész éjjel mienk a lakás,
Csak holnap lesz a nagytakarítás.
Gyerünk, gyerünk, táncolnék veled!
#1101   2006. 10. 03. kedd 08:00
MmePrune MmePrune
pille egy barna-rasszista férfi lenne nyes hehe eplus2 vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 07:54
mi ez a hátrányos megkülönböztetés? kikérem magamnak a barnák nevében!!!!!
#1100   2006. 10. 03. kedd 07:54
cuncus cuncus
szep jo reggelt mindenkinek, en is kernek 1 KVt
#1099   2006. 10. 03. kedd 07:54
MmePrune MmePrune
mi ez a hátrányos megkülönböztetés? kikérem magamnak a barnák nevében!!!!!
#1098   2006. 10. 03. kedd 07:46
MmePrune MmePrune
szia gennya! nem is tudod milyen hálásak vagyunk a nappalidért..mondjuk kicsit már átalakítottuk, meg belaktuk, de a szőnyegre vigyázunk...és sör mindig van cuncus jóvoltából, aztán tartunk egy macit: surda, rumcájsz rendszeresen kielégíti gasztrónomiai igényeinket, charlotte az irodalmi vénánkba tölti az anyagot, pille néha benéz kicsit, kávéját követelve, vad izé...(pirulás) eprecske mostanában betegeskedik, katinka néha beszúr ezt-azt, és zsolt12 most eltünt...nem hagytam ki senkit? jah a vazi itt hortyog mindig...mást nem?
(Ez egy válasz Gennyzsakszem üzenetére (2006. 10. 03. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 02:51
Sziasztok!

Csak beszaladtam sorert, igyatok ti is, majd jovok :) Jah, lecci a szonyegre ne hanyjatok, marha nehezen jon ki :/
#1097   2006. 10. 03. kedd 07:39
MmePrune MmePrune
szijjjjjjjjjjja pille! kávéd itten, cukorral tej nélkül
#1096   2006. 10. 03. kedd 07:32
édespille édespille
cuppom mindenkinek. jót aludtam ma is. kávém merre találom?
gennyzsákszem erre járt? félti a nappaliját nyes nyes nyes
#1095   2006. 10. 03. kedd 07:28
robertfyu robertfyu
mesz dolgozni?
#1094   2006. 10. 03. kedd 07:27
MmePrune MmePrune
#1093   2006. 10. 03. kedd 07:22
robertfyu robertfyu
azia.itt vagy meg Mmeprune?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 07:02
TUDOM MÁR!!! ha egy nap férfi lennék, akkor kipróbálnám milyen betegnek lenni...megnézném, hogy a 37,2 tényleg halálközeli élmény-e...és egész nap feküdnék, és sopánkodnék...elhaló hangon kérném a teát...és diktálnám a végrendeletemet...

tegnap éjjel volt alkalmam a férfiasság egy -általam már ismert- megnyílvánulását élvezni...mondhatni: megtekinthettem hogyan ülteti el egy apa 2 éves fiúgyermekében a FÉRFI magvát...a gyerek kicsit lázasan feküdt az ágyban mellettem, de semmi különös tüneteket nem produkált...apuka szerint nagyon magas láza van, ekkor mentem ki először a lázmérőért...másodszor ki kellett mennem a kúpért...aztán harmadszor innivalóért...félreértés ne essék, ezeket magamtól is szoktam csinálni, és szó nélkül intézem, ha szükség van rá...és miközben a kölök édesen magyarázott valamit, és kereste a kezemet, apuka szerint bagyon beteg, és magas a láza.."ha megnyerném a lottóötöst, itthon maradnék veled"-mondta neki majdnem könnyes szemmel...ezt meg nekem: te nem vigyázol rá rendesen, biztos megfázott, nem tőrödsz vele..blablabla...aztán kiment a nappaliba, hogy kicsit tudjon aludni..és a mi éjszakánk is nyugodt volt innentől:D:D:D:D:D:D:D:D
de istenemre mondom: imádom a férfiakat!!!!!!!!! nem akarok nélkülük élni!
egyszer elkaptam valami nyavalyát, pillanatok alatt magas lázam lett, és mozdulni sem tudtam, úgy fájt mindenem...gyors lefolyású volt, csak két napig tartott, de a gyerekkel én voltam itthon...persze megkaptam amagamét, hogy ha vásárolni kell menni, akkor nincs semmi bajom, bezzeg ha...stb...két nappal később az uramat is utolérte a végzet:):):)és bocsánatot kért:D:D:D:D
#1092   2006. 10. 03. kedd 07:02
MmePrune MmePrune
TUDOM MÁR!!! ha egy nap férfi lennék, akkor kipróbálnám milyen betegnek lenni...megnézném, hogy a 37,2 tényleg halálközeli élmény-e...és egész nap feküdnék, és sopánkodnék...elhaló hangon kérném a teát...és diktálnám a végrendeletemet...

tegnap éjjel volt alkalmam a férfiasság egy -általam már ismert- megnyílvánulását élvezni...mondhatni: megtekinthettem hogyan ülteti el egy apa 2 éves fiúgyermekében a FÉRFI magvát...a gyerek kicsit lázasan feküdt az ágyban mellettem, de semmi különös tüneteket nem produkált...apuka szerint nagyon magas láza van, ekkor mentem ki először a lázmérőért...másodszor ki kellett mennem a kúpért...aztán harmadszor innivalóért...félreértés ne essék, ezeket magamtól is szoktam csinálni, és szó nélkül intézem, ha szükség van rá...és miközben a kölök édesen magyarázott valamit, és kereste a kezemet, apuka szerint bagyon beteg, és magas a láza.."ha megnyerném a lottóötöst, itthon maradnék veled"-mondta neki majdnem könnyes szemmel...ezt meg nekem: te nem vigyázol rá rendesen, biztos megfázott, nem tőrödsz vele..blablabla...aztán kiment a nappaliba, hogy kicsit tudjon aludni..és a mi éjszakánk is nyugodt volt innentől:D:D:D:D:D:D:D:D
de istenemre mondom: imádom a férfiakat!!!!!!!!! nem akarok nélkülük élni!
egyszer elkaptam valami nyavalyát, pillanatok alatt magas lázam lett, és mozdulni sem tudtam, úgy fájt mindenem...gyors lefolyású volt, csak két napig tartott, de a gyerekkel én voltam itthon...persze megkaptam amagamét, hogy ha vásárolni kell menni, akkor nincs semmi bajom, bezzeg ha...stb...két nappal később az uramat is utolérte a végzet:):):)és bocsánatot kért:D:D:D:D
#1091   2006. 10. 03. kedd 02:51
Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Sziasztok!

#1090   2006. 10. 02. hétfő 21:51
Attól függ, hogy mit értesz kipróbáláson :-))
Bár szerintem olyan izgalommal vetnéd magad bele az életbe, hogy egy élvezés után pikk-pakk újra állna a fütyid ;-))
#1089   2006. 10. 02. hétfő 21:49
édespille édespille
egy napig férfi lennék...?
valószinű 0-24-ig egy bordélyban tölteném az időt. kipróbálnám a vöröset, a szőkét, a feketét, kipróbálnám a kismellű nőt, a nagymellű nőt, és azt hiszem keresnék egy orosz lányt is. igen, egy orosz lányt is feltétlen.
fiúk, erre nem kevés 24 óra?
#1088   2006. 10. 02. hétfő 21:49
Hát, én irigylem azt, hogy sokkal könnyebb elélvezniük, mint nekünk.
És biztos vagyok benne, hogy szeretném a farkam, csak ott van az a kérdés, hogy mekkora lenne. Mert ugyebár ha túl kicsi, akkor állandóan parázhatnék miatta. Ha meg túl nagy, akkor azért...
:-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 21:43
érdekes, mert mint nő nagyon szeretem a szerszámot, de vajon férfiként is szeretném? ...mondjuk a puncimat szeretem...akkor biztos férfiként szeretném a farkamat is...de nem jut eszembe más, nincs olyan, amit "irigyelnék" tőlük...
#1087   2006. 10. 02. hétfő 21:49
MmePrune MmePrune
azt gondolom, hogy ma már a nők annyi minden férfias dolgot megtehetnek, kipróbálhatnak, hogy nincsenek lemaradva semmiről..talán ezért nem jut eszembe semmi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 02. hétfő 21:33
Hát, nem avatott olyan nagy sikert ez a kérdés, bár azért néhányan válaszoltak.
Én a prosztatamasszázst írtam, és azóta eszembe jutott még az, hogy valszeg egész nap a fütyimet birizgálnám, mert imádom azt, amikor szépen megtelik vérrel és megmerevedik. Aztán hagynám lelankadni és kezdeném elölről ;-))
#1086   2006. 10. 02. hétfő 21:43
MmePrune MmePrune
érdekes, mert mint nő nagyon szeretem a szerszámot, de vajon férfiként is szeretném? ...mondjuk a puncimat szeretem...akkor biztos férfiként szeretném a farkamat is...de nem jut eszembe más, nincs olyan, amit "irigyelnék" tőlük...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 02. hétfő 21:33
Én a prosztatamasszázst írtam, és azóta eszembe jutott még az, hogy valszeg egész nap a fütyimet birizgálnám, mert imádom azt, amikor szépen megtelik vérrel és megmerevedik. Aztán hagynám lelankadni és kezdeném elölről ;-))
#1085   2006. 10. 02. hétfő 21:33
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 21:25
charlotte kérdezte, mindenki válaszolt már?

Erről jutott eszembe, hogy megkérdezzem tőletek, hogy mit csinálnátok, ha egy napig ellenkező neműek lennétek.
Gondolom mindenkit érdekel, hogy milyen lehet a másik nem képviselőjeként masztizni, szeretkezni, pisilni, ilyesmi. Van-e egyéb, amit tennétek, kipróbálnátok?

... 1150 1151 1152 1153 1154 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!