Nem a csont sovány a divat párhete már
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem az tetszik :-D
helyes, helyes tessék csak növelni a popsit!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:02

de azért máskor ilyet ne mondj egy nőnek:):):):) eprecske nevében nem beszélhetek, de tudod, ha én hízok két kg-t, akkor a seggemre megy, ha fogyok kettőt, akkor a mellemből...szóval baszottul van ám ez megoldva teremtésileg:D:D:D
lehet, tozsot bebetonozzuk a nappalink alá? most ettem meg egy tábla mogyorós milkát, hallod-e!
Tudom azért probáltam tanácsot adni az aszony is evel küzd
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:02

de azért máskor ilyet ne mondj egy nőnek:):):):) eprecske nevében nem beszélhetek, de tudod, ha én hízok két kg-t, akkor a seggemre megy, ha fogyok kettőt, akkor a mellemből...szóval baszottul van ám ez megoldva teremtésileg:D:D:D
Csak 90m2 terveztem.nem 900m2:-(
Kezdj el gyorsan gondolkodni, hogyan fogsz minket kiengesztelni. És talán kérj meg egy admint, hogy törölje a hsz-t :-))))
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Építünk a nappali köré egy házat. De jóóó!
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hihi, most lépett a 7. helyre.
Amúgy a Motormánia 4400 hozzászólását még kicsit tovább tart utolérni, de szerintem 1 hét alatt meglesz :-)
Amúgy a Motormánia 4400 hozzászólását még kicsit tovább tart utolérni, de szerintem 1 hét alatt meglesz :-)
ha beköltözhetünk mindannyian, én is viszek ásót.
Az jó gyere ház alapot ásni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:57

Törölt felhasználó (21812)

Van nálam ásó
még két délelőtt és az első lesz

Csak nem.Nem rosszból modtam!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Van nálam ásó
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
na barátom, evvel a hsz-szel megástad a sírodat!
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:53

Pedig ilyen késön már nem stabadna enni mert lerakodik nőknél ide-oda:)na én is mék alcsizni majd dumcsizunk.csá

ez így tökéletes, de nincs konyha, ez nappali...de lekerítettünk neked egy nagy sarkot...és én sem iszom nagyon alkoholt..tehát kéretik szépen megtanulni a virgin mojito receptjét...és köszönjük szépen szolgálataidat
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:46

Törölt felhasználó (368273)

Én vállalom a háziasszony szerepét, mivel a dugás és egyéb tesi élvezetek nálam most nem jöhetnek szóba.
Szóval szükségem van egy nagy konyhára, szendvics alapanyagokra, tálaló asztalkákra és egy rakás teára, mivel szerinte én vagyok itt az egyedüli antialkoholista:D
És bevállalom a társalkodónői szerepet is 2 szendvics készítése közt!
Mindezt természetesen kivajazva, csinosan teljesítem és persze fülig érő mosollyal. Igény szerint felveszem a kis köténykém, ahogy itthon is szoktam a meztelen testemre (ruhára nem szeretem)
ha valaki netán megsérülne, a szakmai tudásom is megcsillogtatom:-)
Altatót tudok hozni, úgyhogy lányok, ha valakit meg kell erőszakolni és nem hagyja magát, akkor ez is le lesz zsírozva:D
Na bye!
Szóval szükségem van egy nagy konyhára, szendvics alapanyagokra, tálaló asztalkákra és egy rakás teára, mivel szerinte én vagyok itt az egyedüli antialkoholista:D
És bevállalom a társalkodónői szerepet is 2 szendvics készítése közt!
Mindezt természetesen kivajazva, csinosan teljesítem és persze fülig érő mosollyal. Igény szerint felveszem a kis köténykém, ahogy itthon is szoktam a meztelen testemre (ruhára nem szeretem)
ha valaki netán megsérülne, a szakmai tudásom is megcsillogtatom:-)
Altatót tudok hozni, úgyhogy lányok, ha valakit meg kell erőszakolni és nem hagyja magát, akkor ez is le lesz zsírozva:D
Na bye!
Pedig ilyen késön már nem stabadna enni mert lerakodik nőknél ide-oda:)na én is mék alcsizni majd dumcsizunk.csá

A 8. helyen van a nappalink a topicok között hozzászólások számát tekintve. Ez a nem semmi gyerekek!!!

Már nincs. Elvileg van barátom 1 hete, de nem igazán töri magát:-( Majd visszanézek, de most tényleg eszem, ez csak a 2. táplálkozásom leszma.
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)