Szia, 5 perc múlva olvashatod az emilt:-)
Én 31. Úgyis elvész 1 óra múlva ebben a sok hsz-ben:-)
Okos lányos msn? létezik is meg nem is? cím? :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 20:16

van ruminak egy freewebes oldala, a padlásos, és oda felkerülhetnének a képek..persze csak a nappalilakók tudják majd az elérést...vagyis olyan, mint az okos lányos mese, nyilvános is meg nem is
Á, nem tesz semmit, talán későn érő típus vagy. Én három éve még kábé 27 voltam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 18:38
Törölt felhasználó (21812)

Olyan kíváncsi vagyok, hogy KI HÁNY ÉVES köztünk?
Én 32 vagyok.
Én 32 vagyok.

van ruminak egy freewebes oldala, a padlásos, és oda felkerülhetnének a képek..persze csak a nappalilakók tudják majd az elérést...vagyis olyan, mint az okos lányos mese, nyilvános is meg nem is
Majd megtámaszkodsz a fütyiden, ha kirúgják a mankódat :-))))
Mi az a padlás? Most már nagyon érdekelne!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor pille, te és én épp követjük egymást :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig azt mondom, hogy olyan képet nem érdemes közzétenni, ami sejtet valamit, ha az a cél, hogy lássuk egymás arcát. Biztos mindenki megsértődne, aki normális képet közöl.
33
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Én 32 vagyok.
Én 32 vagyok.

Én hiszek ebben, de nehogy besavanyodj :-DDDDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 19:33

dehogyis! szeretek ennyi lenni:D:D az érett nő kategória, lásd poénok topicban (asszem) és ha azt nézzük, hogy a nő olyan, mint a bor...:):):):)
dehogyis! szeretek ennyi lenni:D:D az érett nő kategória, lásd poénok topicban (asszem) és ha azt nézzük, hogy a nő olyan, mint a bor...:):):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
és ha a "padlásra" tennénk? azt a címet körbe tudom küldeni
jaj ne haragudj, nem akartalak megbántaníííí
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
33 (lesütött szemmel)
Affene... én a 26 évemmel most pofátlanúl fiatalnak érzem magam....
Hurááááááááááááááááááááááááááááá
Hurááááááááááááááááááááááááááááá
Aha! Én már el is mentem..
Na nem úgy hanem csak a fürdőbe..
Na jó ez sem igaz...
De , hogy most mennem kell az igen
Megyek egy barátomhoz akivel elmegyünk egy barátjához, hogy megnézzük milyen képeket csinált a 8mp-el gépével az erotika parádén és kiállításon..
ciao:mindenkinek..
Na nem úgy hanem csak a fürdőbe..
Na jó ez sem igaz...
De , hogy most mennem kell az igen
Megyek egy barátomhoz akivel elmegyünk egy barátjához, hogy megnézzük milyen képeket csinált a 8mp-el gépével az erotika parádén és kiállításon..
ciao:mindenkinek..

majdnem egyidősek vagyunk. én fiatalabb vagyok pontosan egy évvel.
kitakarni nem kell az arcod. csak kicsinyited a fotót. sejtet valamit, mégsem ismernek fel a gonosz szomszédok.
kitakarni nem kell az arcod. csak kicsinyited a fotót. sejtet valamit, mégsem ismernek fel a gonosz szomszédok.
akkor vonulunk a fürdőbe romantikázni? vedd magadhoz azt a finom portugál bort

Akkor nekünk az első négy szériaszámunk megegyezik az alvázszám többi részében és a motorszám tekintetében lehetnek csak apróbb eltérések.

Én 32 vagyok.
Én 32 vagyok.