Megyek vásárolni az auchanban egy kis illatos gyertyát és néhány kiló fürdősót.
Remélem lesz egy-két léányzó akit a nappaliból áttudok csábítani a fűrdőszobába egy kis illatos fürdőre.
Eldugnám a kcsáamta víz alatt azt kéne megkeresni.
Ki vállalkozik rá?!
Remélem lesz egy-két léányzó akit a nappaliból áttudok csábítani a fűrdőszobába egy kis illatos fürdőre.
Eldugnám a kcsáamta víz alatt azt kéne megkeresni.

Ki vállalkozik rá?!

cuncus, majd hányhatsz a szőnyegre nyugodtan. a tulaj esetleg utána jól belecsavar téged
prune, nem osztod meg a gyönyörű farkakat barátnőiddel? egyik nap beszúrtam ide pár sort a barátságról. hát farokügyileg irigy vagy? hát nem is vagy igazi barát? tényleg, hol tartunk a párbajban? - megyek, megnézem.

prune, nem osztod meg a gyönyörű farkakat barátnőiddel? egyik nap beszúrtam ide pár sort a barátságról. hát farokügyileg irigy vagy? hát nem is vagy igazi barát? tényleg, hol tartunk a párbajban? - megyek, megnézem.
szia vad.
fotón? hát, itt nem lehet fotón megtekinteni. majd kérj egyet prunétől.
apropó, hintaszék van? addig már eljutottam, hogy átrendezitek a nappalit. hoztatok hintaszéket? olyan rengeteget társalogtatok ma itt, nem győzöm olvasni (csak olvasom, mert követni igazán nem tudom :) )
fotón? hát, itt nem lehet fotón megtekinteni. majd kérj egyet prunétől.
apropó, hintaszék van? addig már eljutottam, hogy átrendezitek a nappalit. hoztatok hintaszéket? olyan rengeteget társalogtatok ma itt, nem győzöm olvasni (csak olvasom, mert követni igazán nem tudom :) )
erősit-erősit

tán te is szept. 20-i vagy? mert csak akkor ünnepelhetünk igazán együtt. :)
charlotte: melyik korban szeretnék élni? a honfoglalás alatt :)
charlotte: melyik korban szeretnék élni? a honfoglalás alatt :)
Szia!
Wov!!!!
Kirepülnek a fiókák...már az enyém is 5 éves...pedig 'tegnap' csináltuk...
Téged hol lehet fotón megtekinteni?
Wov!!!!
Kirepülnek a fiókák...már az enyém is 5 éves...pedig 'tegnap' csináltuk...
Téged hol lehet fotón megtekinteni?
sziasztok.
most jöttem haza, egy levél várt a konyhaasztalon, ime:
'szia. ma megyünk a bánnal megvenni a váltótartót! szia! (Budapesten vagyok)'
én kicsi fiam ma utazott először egyedül (szülő nélkül) az óriási budapestre. lassan "felnevelem". mennyire rohan az idő!
látom, jó sok időt töltöttetek ma itt
egy hintaszék van itt valahol esetleg? jól esne belecsücssenni.
most jöttem haza, egy levél várt a konyhaasztalon, ime:
'szia. ma megyünk a bánnal megvenni a váltótartót! szia! (Budapesten vagyok)'
én kicsi fiam ma utazott először egyedül (szülő nélkül) az óriási budapestre. lassan "felnevelem". mennyire rohan az idő!
látom, jó sok időt töltöttetek ma itt

egy hintaszék van itt valahol esetleg? jól esne belecsücssenni.
További jó szórakozást mindenkinek! Gyerekek fájdalommal tudatom: holnap nem vagyok! Sőt lehet pénteken sem! Mindegy legkésőbb hétfőtől jövök rontani a levegőt!
röfire ráereszti Katicikát maga a megtestesült gosnoszság!
Hurrrráááá!!!
nem annak, hogy mész, hanem, hogy holnap újra jössz!
ByE (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 15:51
nem annak, hogy mész, hanem, hogy holnap újra jössz!
ByE (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos nekem is mennem kell.
Nem nekem sajnos, hanem nektek, de holnap újra a tiétek vagyok...
HALI!
HALI!

Sajnos nekem is mennem kell.
HALI!
HALI!

Próba szerencse...és bátraké a szerencse....
Szilvácska kezében a sorsom! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilvácska kezében a sorsom! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem hamarabb osszeesel a faradsagtol
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 15:48

Addig nem fogok aludni, amíg nem látlak pucéran!
Ez fenyegetés!
Ez fenyegetés!

Addig nem fogok aludni, amíg nem látlak pucéran!
Ez fenyegetés! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 15:47
Ez fenyegetés! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

mennem kell körletet rendezni...imádom az őszi hulló faleveleket, meg a négy darab 600 méter magas sűrű lombú nyírfát az udvarban:D...és addig örüljetek, amíg nem küldök meztelen képet magamról...addig tudtok aludni még éjszaka

mennem kell körletet rendezni...imádom az őszi hulló faleveleket, meg a négy darab 600 méter magas sűrű lombú nyírfát az udvarban:D...és addig örüljetek, amíg nem küldök meztelen képet magamról...addig tudtok aludni még éjszaka

Én inkább egy szaftos puncit kérek!!!
lehet?
lehet?
Jagert iszom, unicumot hugyozom. Jó lesz?

Boldog vagyok, hogy legalább Te vágtad a szóviccem, egyébként basztam dolgozni, csak a főnököm itt állt mögöttem azért írtam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Tök igazad van!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 15:38

Szilva csak nadzót! az enyímrő sincs! magáró meg állig felöltözöttet kűdözget, meg a gyermekek kitakarnak mindnt stb.
(Szilvácska ez a tengermorajlásom vót!)
(Szilvácska ez a tengermorajlásom vót!)