Elment az összes pénzem a gyertyára és a jó portugál borra !
A hintaszékre már nem maradt....
Sebaj a lábamon is lehet lovagolni ahogy a kisgyerekek szoktak és mondhatod gyí te paci! gyí!

A hintaszékre már nem maradt....

Sebaj a lábamon is lehet lovagolni ahogy a kisgyerekek szoktak és mondhatod gyí te paci! gyí!

Olyan kíváncsi vagyok, hogy KI HÁNY ÉVES köztünk?
Én 32 vagyok.
Én 32 vagyok.

Ja, és még kitakarom a szememet, számat és a fülemet is. Akkor meg mi értelme?
Hát én vagyok az élő példa, hogy járnak a faluból ilyen gusztustalan, perverz honlapon. Persze én is csak erőszak hatására, magamtól soha nem tennék ilyet :-)))
Hát én vagyok az élő példa, hogy járnak a faluból ilyen gusztustalan, perverz honlapon. Persze én is csak erőszak hatására, magamtól soha nem tennék ilyet :-)))
charlotte, lekicsinyited a fotód, fekete-fehérited, meg ilyesmi. nem hinném, hogy a faludbeliek felismernének. és biztosan nem is járnak ilyen borzasztó, megbotránkoztató oldalakra.
Fotó? Milyen fotó?
Én egy kicsi faluban lakom ahol elképesztően rosszindulatúak az emberek, úgyhogy nem szeretném nyilvánosságra hozni az arcomat.
Én egy kicsi faluban lakom ahol elképesztően rosszindulatúak az emberek, úgyhogy nem szeretném nyilvánosságra hozni az arcomat.

apropó, a hintaszéket hoztad? nem látom hátad mögött kezeidben. egyáltalán megjártad már az auchant?
charlotte, rumcájsz.
én is igy vagyok ezzel a nappalival. ahogy hazaérek, nyomom be a gépet, aztán olvasok, nevetek, olvasok, nevetek. olyan sokat irtok napközben, nem győzöm a hozzászólásokat követni.
charlotte, rumcájsz.
én is igy vagyok ezzel a nappalival. ahogy hazaérek, nyomom be a gépet, aztán olvasok, nevetek, olvasok, nevetek. olyan sokat irtok napközben, nem győzöm a hozzászólásokat követni.
ha akarod, nemes lovag, romantikázhatunk is az ordenáré dolgok előtt.
én is azt hazudtam az uramnak, hogy rendbeteszem a konyhát, aztán gyorsan idejöttem megnézni, hogy mit rosszalkodtatok, amíg nem voltam itt.
Hűha!
Most bajba vagyok...
Én csak romantikázásra és fürdőruhás közös fürdésre gondoltam...
Ajjaj ez már "majd mi a kádban kufircolunk-szopunk-nyalunk. és a hintaszékben"
veszélyesn hangzik!

Most bajba vagyok...
Én csak romantikázásra és fürdőruhás közös fürdésre gondoltam...

Ajjaj ez már "majd mi a kádban kufircolunk-szopunk-nyalunk. és a hintaszékben"
veszélyesn hangzik!

megfogtam tomot a gg háziasszonya topicban

téged is szeretlek, csak én nő vagyok, az első lépést meghagynám neked...
ja, értem már. semmi romantika, ne aggódj. majd mi a kádban kufircolunk-szopunk-nyalunk. és a hintaszékben

nem rólam a vélemény. a fotókról mi a vélemény? tom simán lenyuszizott minket. hát nyuszik vagyunk?
ja, egyébként köszönöm a szeretetet
ja, egyébként köszönöm a szeretetet

a szavak a szimpla baszás-nyalás-szopásra vonatkoztak...te meg itt lovakkal romantikázol?

véleményem? rólad? nem változott az elmúlt 4 év során...érzéseim? irántad? baszd meg, sose volt még ilyen barátnőm...tudja meg mindenki, hogy kurvára szeretem pillét!
emezt irtad: "...ez annyira ordenáré volt, hogy csak a magam nevében beszélek...amíg a többiek meg nem erősítik őszinte szavaimat..."
erősitem őszinte szavaid: erősit-erősit
erősitem őszinte szavaid: erősit-erősit

de hintaszéket is, majd bevisszük a fürdőszobába
nappalilakók, mi van a fényképekkel? tényleg, rakjunk be mindannyian magunkról egyet. az olyan lenne, mintha a nappali falán lógnának. hm? vélemények?

nappalilakók, mi van a fényképekkel? tényleg, rakjunk be mindannyian magunkról egyet. az olyan lenne, mintha a nappali falán lógnának. hm? vélemények?
okszi hozok.
HA már a nappaliban nem biztosítnak helyet nekünk akkor elfoglaljuk a kádat!
HA már a nappaliban nem biztosítnak helyet nekünk akkor elfoglaljuk a kádat!

most akkor erősít-erősít vagy romantikázol?
hozz finom füstölőt is. és hintaszéket is lécci. és egy üvegecske finom bort.