egyik hát mögött kibeszél, a másik árulkodik!
Ez nem is igaz viszont nem kaptam meg a függöágyamat amit a 1515 hsz-ben kértem.
Mivel nincs hova és nincs ki mellé feküdjek, ezért inkább állva maradok és megörökítem a társaság ténykedéseit....
Mivel nincs hova és nincs ki mellé feküdjek, ezért inkább állva maradok és megörökítem a társaság ténykedéseit....
hát mögött kibeszélni! csúnya dolog! mer itt elhanyagoltatok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:47
hogy mit művelt surda és horzi egy másik topicban!!!! én..én...én....szóhoz sem jutok!
hogy mit művelt surda és horzi egy másik topicban!!!! én..én...én....szóhoz sem jutok!
na jól van! itt hagytak a nőink menek dógozni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:39
Törölt felhasználó (21812)
Felébredt a kisded. Mennem kell. Sziasztok
hát az nincs közel hozzám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:39
Közel Szilvácskához.
Felébredt a kisded. Mennem kell. Sziasztok
Én már csak fotósnak leszek jó itt a nappaliban...
Közel Szilvácskához.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
a francba! de hun lax?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:38
Nem vagyok a szomszédod, sőt elég messze lakom tőled...
mackó a cethal gyomrában?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok a szomszédod, sőt elég messze lakom tőled...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:29
na azt tudod én hová valósi vagyok! a szomszédom vagy? örülnék, mert élőben is átélhetnénk egy-két dógot!
Kandó? Budapest Bécsi út, na szexeljetek ott!
jesszus! surda a cethalban lakik?
még Menyust se nem Jónást
1505.hsz....és olyan nincs, hogy valakinek ne legyen képe
mert össze-vissza dugsz, és ez a büntetésed:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:28
Miért változott meg az avatarom????
jaholy! gyüjjünk össze. mer ki kéne tapétázni a nappalit! akkor genya állja a piát!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:30
cuncus üzenete reggelről még:
Tudom,hogy nem vag ide,de szerintem ki kellene festeni a nappalinkat,sotetitot cserelni,berendezest,bart ujratolteni stb.Velemenyetet,otleteket varok a szinnel-berendezessel kapcsolatban.Persze csak akkor ha ti is ugy gondoljatok,hogy kell ez az atalakitas
nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám
...ez lenne az én igényem...a többieké?
Tudom,hogy nem vag ide,de szerintem ki kellene festeni a nappalinkat,sotetitot cserelni,berendezest,bart ujratolteni stb.Velemenyetet,otleteket varok a szinnel-berendezessel kapcsolatban.Persze csak akkor ha ti is ugy gondoljatok,hogy kell ez az atalakitas
nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám
cuncus üzenete reggelről még:

Gennyzsakszem

schakal78