Hűha, riska ideges lesz, mert az ő topicja (az OFF TOPIC) hamarosan hátraugrik egy helyet.
Jó éjt mindenkinek!
Na ha bezárt a bazár, akkor én is lelépek!
Ciao.
Ciao.
Csak gumicukorka van az aszony azért rajong.Küldök email-be oks:)
Jó éjt az aludni készülőknek!
Basszus te még nálam is érzékenyebb vagy:-))))
Eddig azt hittem, engem senki sem múl felül ebben. Valamiben legalább 1. helyen állok. (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:22
Eddig azt hittem, engem senki sem múl felül ebben. Valamiben legalább 1. helyen állok. (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem roszbol mondtam csak probáltam témát mondaniés ahogy elnézem sikerült.Bocsi ha valaki bögyébe másztam nem volt szándékos:(
szép éjszakát mindenkinek, asszem, elindulok aludni.
ne irjatok már olyan sokat holnap. este 6-kor érek haza, olvashatom éjfélig, ha képben akarok maradni.
pusszom mindenkinek.
ne irjatok már olyan sokat holnap. este 6-kor érek haza, olvashatom éjfélig, ha képben akarok maradni.
pusszom mindenkinek.
hozz nekünk virágcsokrot engesztelésül.
vagy lányok, képviselőfánk?
vagy lányok, képviselőfánk?
Nem roszbol mondtam csak probáltam témát mondaniés ahogy elnézem sikerült.Bocsi ha valaki bögyébe másztam nem volt szándékos:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:17
Törölt felhasználó (368273)

hűhhha:-) nem mondod?:-)
Tudod, nem modellnek készültem hála a jó Égnek:-)
Van rajtam bőven, de mégis kilátszom belőle:-)
Sok férfinak tetszem, sőt sokkal jobban, mint 20 évesen az 55 kiómmal:-)
Nem eszek sokat, de a adok a gasztronómiai élvezeteknek:-)
Szóval én tojok a "szabályokra" és viselem a következményeit: ha nekem hajnali 2-kor támad kedvem pl. virsli tenni, akkor azt is megteszem:-)
Mindent az élvezeteknek!
Amúgy megsúgom, itt nem igazán a nádszálkarcsúak fórumoznak, szóval jól gondold meg, ha ismerkedni kívánsz:-))
Szóval én tojok a "szabályokra" és viselem a következményeit: ha nekem hajnali 2-kor támad kedvem pl. virsli tenni, akkor azt is megteszem:-)
Mindent az élvezeteknek!
Amúgy megsúgom, itt nem igazán a nádszálkarcsúak fórumoznak, szóval jól gondold meg, ha ismerkedni kívánsz:-))
Na most olvasom, van asszonykád! Hurrá!:-)
Amúgy igaza van MmePrune-nak, aki 3 műszakban dolgozik össze-vissza, annak már egybefolynak a napszakok. Szóval, ha én délután 1-ig alszom, akkor este 23 óra az nekem olyan, mint másnak a délután 5
Amúgy igaza van MmePrune-nak, aki 3 műszakban dolgozik össze-vissza, annak már egybefolynak a napszakok. Szóval, ha én délután 1-ig alszom, akkor este 23 óra az nekem olyan, mint másnak a délután 5

Na, keresek valamit a hűtőben :-)))
lehetőleg éjfélkor vidd neki. és lehetőleg valami igazán zsiros étket. csülök tán? abált szalonna? tepertő?
hú, éhes lettem.
hú, éhes lettem.
hűhhha:-) nem mondod?:-)
Mindent az élvezeteknek!
Amúgy megsúgom, itt nem igazán a nádszálkarcsúak fórumoznak, szóval jól gondold meg, ha ismerkedni kívánsz:-)) (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:53
Mindent az élvezeteknek!
Amúgy megsúgom, itt nem igazán a nádszálkarcsúak fórumoznak, szóval jól gondold meg, ha ismerkedni kívánsz:-)) (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig ilyen késön már nem stabadna enni mert lerakodik nőknél ide-oda:)na én is mék alcsizni majd dumcsizunk.csá

Csak a magad nevében beszélj. Én mellreszívtam. Már kutatom is a címét és nemsokára felkeresem egy tál étellel :-))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:09

majdnem minden második nő evvel küzd:D:D:D de eprecske például furcsa műszakban dolgozik, tehát neki lehet, hogy most kezdődik a nap...de ne görcsölj ám, csak poénkodunk:D:D:D:D és imádunk minden pasit

egyetértek én is mék szasztok.
hát nagyon, nagyon, nagyon, nagyon

oké. menyire imádjátok a pasikat?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:09

majdnem minden második nő evvel küzd:D:D:D de eprecske például furcsa műszakban dolgozik, tehát neki lehet, hogy most kezdődik a nap...de ne görcsölj ám, csak poénkodunk:D:D:D:D és imádunk minden pasit
most elmentem aludni...jóéjt....
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)