Ebből 1 van itthon: ásványvíz:-)
Virgin Mojito:
Hozzávalók:
1 cl cukorszirup
feltöltéshez ásványvíz
3-4 db mentalevél
1 db lime
Elkészítés:
Az alapanyagokat az ásványvíz kivételével a vendég pohárba tesszük, törőfával összenyomjuk. A poharat tört jéggel feltöltjük, ásványvízzel felöntjük. Úgy keverjük el, hogy a limegerezdek és a menta a jég közé kerüljön. Mentával és cseresznyével díszítjük.
te eperke! én a seggedre csapok, ha nem tanulod meg délutánra..
Hozzávalók:
1 cl cukorszirup
feltöltéshez ásványvíz
3-4 db mentalevél
1 db lime
Elkészítés:
Az alapanyagokat az ásványvíz kivételével a vendég pohárba tesszük, törőfával összenyomjuk. A poharat tört jéggel feltöltjük, ásványvízzel felöntjük. Úgy keverjük el, hogy a limegerezdek és a menta a jég közé kerüljön. Mentával és cseresznyével díszítjük.
te eperke! én a seggedre csapok, ha nem tanulod meg délutánra..

Sok sikert hozzá...
és inkább előbb mint utóbb...
(Ez egy válasz shiva38 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:57

Értelmesnek és normálisnak is tartom magam :PPP
..........ezzel a részével nincs gondom:))
De majd csak belejövök.........előbb vagy utóbb:))))
De majd csak belejövök.........előbb vagy utóbb:))))
Neked 10*-ot adok az 5ös skálán Bébi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:00

rendben megnéztük...szép a cicid, szőrös a puncid...a csíkos pulcsi jól áll...arcod nem látszik...
és ha nem lehetett volna érezni, belőlem is csak jó szándék áradt...
spermahajderek, értékeljetek! ne kelljen már tittinének azt is kikönyörögnie...
spermahajderek, értékeljetek! ne kelljen már tittinének azt is kikönyörögnie...
dejóka?
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Harmadszorrra is elküldtem ..2710 de köszönök minden jó szándékot amit itt árad
rendben megnéztük...szép a cicid, szőrös a puncid...a csíkos pulcsi jól áll...arcod nem látszik...
spermahajderek, értékeljetek! ne kelljen már tittinének azt is kikönyörögnie... (Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
spermahajderek, értékeljetek! ne kelljen már tittinének azt is kikönyörögnie... (Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi, aranyos vagy! De lehet, h. megkönnyebbülés lesz már végre...Velem senki nem bánhat így, ahogy.....
Irulok-pirulok, de mi az a...?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Irulok-pirulok, de mi az a...?

kész a virgin mojitom? írok neked majd egy privi lélekerősítést cserébe...
Vagy nem szakítotok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:55
Törölt felhasználó (368273)

Igen. Ma lesz a nagy beszélgetésünk a tűzoltóval a chat-en...este...azt hiszem, kb. 5 percig fog tartani.....tutti, szakítani fogunk.
kész a virgin mojitom? írok neked majd egy privi lélekerősítést cserébe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:55

Igen. Ma lesz a nagy beszélgetésünk a tűzoltóval a chat-en...este...azt hiszem, kb. 5 percig fog tartani.....tutti, szakítani fogunk.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Értelmesnek és normálisnak is tartom magam :PPP
De majd csak belejövök.........előbb vagy utóbb:)))) (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:46
De majd csak belejövök.........előbb vagy utóbb:)))) (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem értelmes mondatokkal és normális hozzáállással bárki bárkivel tud komunikálni anélkül, hogy ki néznék maguk közül.
Mostanság engem se sokat lehetett látni itt(sok a gálya), és elég furán jönne ki az hogy nem szolók bele a beszélgetésekbe mert nem voltam pár hétig és nem merem elmondani a véleményemet( csak kicsit vissza kell olvasni nehogy valami iszonyat baromságot irjak le)
Mostanság engem se sokat lehetett látni itt(sok a gálya), és elég furán jönne ki az hogy nem szolók bele a beszélgetésekbe mert nem voltam pár hétig és nem merem elmondani a véleményemet( csak kicsit vissza kell olvasni nehogy valami iszonyat baromságot irjak le)

(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:52

Szió!
Fent vagy?
Beszélünk kicsit később (10-15 perc múlva)?
Fent vagy?
Beszélünk kicsit később (10-15 perc múlva)?
a számok sorrendjéhez nem kell fogalmazni tudni...:D:D:D...írd! aztán váltsunk témát a nappaliban...már hoztál új lakókat is :D:D:D:D
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:52

Na igen reklám is lehetne..de egyáltalán nem ezt akartam ,azt hiszem már hiába magyarázkodom..zavaros mert ideges vagyok és nem tudok tizstán gondolkodva pontosan fogalmazni
Na igen reklám is lehetne..de egyáltalán nem ezt akartam ,azt hiszem már hiába magyarázkodom..zavaros mert ideges vagyok és nem tudok tizstán gondolkodva pontosan fogalmazni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:48
Képeim kerültek fel ide úgy hogy nem akartam:( És hiába kérem a segítséget az ügyfélszolgálattól:(
Valaki más küldte be helyetted?
Jól sejted ezt történt ,de erre nincs megoldás?
ha tudod a számot akkor lehet segíteni? olyan ideges vagyok hogy alig látok..
Ő is kérte már és nem történik semmi:(
Valaki vad !Komolyan megtudnád oldani ha megvan a sorozat száma?
És az nem ujabb támadási célpopnt esetleg reklám lenne ha megadom?
van itt egy kis kavarca:):)
ha családi tragédia várható, akkor a szeretőd tette fel..de ő miért?...ha ő megbízhatatlan, akkor miért készültek képek?...miért gondolod, hogy a mi nappalink alkoholista spermahajderei tudják a megoldást? és ismerve nappalink statisztikáit, biztos lehetsz benne, hogy már az összes gg olvasó a te képeidet keresi, vagy a neved után, vagy az arcosokat...szóval kislány ezt kurvára elbasztad, hacsaknem ingyenreklámot akartál:D:D:D:D:D írd már be a sorozatszámot, már én is megnézném:)

Képeim kerültek fel ide úgy hogy nem akartam:( És hiába kérem a segítséget az ügyfélszolgálattól:(
Valaki más küldte be helyetted?
Jól sejted ezt történt ,de erre nincs megoldás?
ha tudod a számot akkor lehet segíteni? olyan ideges vagyok hogy alig látok..
Ő is kérte már és nem történik semmi:(
Valaki vad !Komolyan megtudnád oldani ha megvan a sorozat száma?
És az nem ujabb támadási célpopnt esetleg reklám lenne ha megadom?
van itt egy kis kavarca:):)
ha családi tragédia várható, akkor a szeretőd tette fel..de ő miért?...ha ő megbízhatatlan, akkor miért készültek képek?...miért gondolod, hogy a mi nappalink alkoholista spermahajderei tudják a megoldást? és ismerve nappalink statisztikáit, biztos lehetsz benne, hogy már az összes gg olvasó a te képeidet keresi, vagy a neved után, vagy az arcosokat...szóval kislány ezt kurvára elbasztad, hacsaknem ingyenreklámot akartál:D:D:D:D:D írd már be a sorozatszámot, már én is megnézném:)
De főleg nézed, gondolom ...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szió!
Fent vagy?
Beszélünk kicsit később (10-15 perc múlva)? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:50
Fent vagy?
Beszélünk kicsit később (10-15 perc múlva)? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen főnök Úr:-))
már az összes gg olvasó ezt várja:D:D:D
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem találom...szóval?
Száma? (Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Száma? (Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen főnök Úr:-))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából akár ide is írhatom ha enm találod..