Na most olvasom, van asszonykád! Hurrá!:-)
Amúgy igaza van MmePrune-nak, aki 3 műszakban dolgozik össze-vissza, annak már egybefolynak a napszakok. Szóval, ha én délután 1-ig alszom, akkor este 23 óra az nekem olyan, mint másnak a délután 5
Amúgy igaza van MmePrune-nak, aki 3 műszakban dolgozik össze-vissza, annak már egybefolynak a napszakok. Szóval, ha én délután 1-ig alszom, akkor este 23 óra az nekem olyan, mint másnak a délután 5
Na, keresek valamit a hűtőben :-)))
lehetőleg éjfélkor vidd neki. és lehetőleg valami igazán zsiros étket. csülök tán? abált szalonna? tepertő?
hú, éhes lettem.
hú, éhes lettem.
hűhhha:-) nem mondod?:-)
Tudod, nem modellnek készültem hála a jó Égnek:-)
Van rajtam bőven, de mégis kilátszom belőle:-)
Sok férfinak tetszem, sőt sokkal jobban, mint 20 évesen az 55 kiómmal:-)
Nem eszek sokat, de a adok a gasztronómiai élvezeteknek:-)
Szóval én tojok a "szabályokra" és viselem a következményeit: ha nekem hajnali 2-kor támad kedvem pl. virsli tenni, akkor azt is megteszem:-)
Mindent az élvezeteknek!
Amúgy megsúgom, itt nem igazán a nádszálkarcsúak fórumoznak, szóval jól gondold meg, ha ismerkedni kívánsz:-)) (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:53
Tudod, nem modellnek készültem hála a jó Égnek:-)
Van rajtam bőven, de mégis kilátszom belőle:-)
Sok férfinak tetszem, sőt sokkal jobban, mint 20 évesen az 55 kiómmal:-)
Nem eszek sokat, de a adok a gasztronómiai élvezeteknek:-)
Szóval én tojok a "szabályokra" és viselem a következményeit: ha nekem hajnali 2-kor támad kedvem pl. virsli tenni, akkor azt is megteszem:-)
Mindent az élvezeteknek!
Amúgy megsúgom, itt nem igazán a nádszálkarcsúak fórumoznak, szóval jól gondold meg, ha ismerkedni kívánsz:-)) (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig ilyen késön már nem stabadna enni mert lerakodik nőknél ide-oda:)na én is mék alcsizni majd dumcsizunk.csá
Csak a magad nevében beszélj. Én mellreszívtam. Már kutatom is a címét és nemsokára felkeresem egy tál étellel :-))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:09
majdnem minden második nő evvel küzd:D:D:D de eprecske például furcsa műszakban dolgozik, tehát neki lehet, hogy most kezdődik a nap...de ne görcsölj ám, csak poénkodunk:D:D:D:D és imádunk minden pasit
Az jóóóóóóóóóóó
egyetértek én is mék szasztok.
hát nagyon, nagyon, nagyon, nagyon
oké. menyire imádjátok a pasikat?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:09
majdnem minden második nő evvel küzd:D:D:D de eprecske például furcsa műszakban dolgozik, tehát neki lehet, hogy most kezdődik a nap...de ne görcsölj ám, csak poénkodunk:D:D:D:D és imádunk minden pasit
most elmentem aludni...jóéjt....
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a csont sovány a divat párhete már
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem az tetszik :-D
helyes, helyes tessék csak növelni a popsit!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:02
de azért máskor ilyet ne mondj egy nőnek:):):):) eprecske nevében nem beszélhetek, de tudod, ha én hízok két kg-t, akkor a seggemre megy, ha fogyok kettőt, akkor a mellemből...szóval baszottul van ám ez megoldva teremtésileg:D:D:D
lehet, tozsot bebetonozzuk a nappalink alá? most ettem meg egy tábla mogyorós milkát, hallod-e!
Tudom azért probáltam tanácsot adni az aszony is evel küzd
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:02
de azért máskor ilyet ne mondj egy nőnek:):):):) eprecske nevében nem beszélhetek, de tudod, ha én hízok két kg-t, akkor a seggemre megy, ha fogyok kettőt, akkor a mellemből...szóval baszottul van ám ez megoldva teremtésileg:D:D:D
Csak 90m2 terveztem.nem 900m2:-(
Kezdj el gyorsan gondolkodni, hogyan fogsz minket kiengesztelni. És talán kérj meg egy admint, hogy törölje a hsz-t :-))))
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Építünk a nappali köré egy házat. De jóóó!
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

máté2
Angel Rivas