nyami....megkóstolhatlak????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:57
Törölt felhasználó (368273)
Hurrá, elmúlt a mensesem! Most megint árad belőle az izgató pinanedv....az előbb beleszagoltam...jobb híján...mondjuk, másnak kellene...hülye pasik...nem is értem....
Na most így menjek takarítani...De muszáj...
Szex legyen veletek, bye--bye:-9
Na most így menjek takarítani...De muszáj...
Szex legyen veletek, bye--bye:-9
aaahhh... bent vagyok...jó?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:57
azért voltam bunkó, mert én mint lokálpatrióta nem köszöntöttem időben shivát és kutyát...dughatunk, ha nincs itt senki
hát basszus nem mondom, te aztán tudsz élni...a farkad bennem van, a nyelved meg eprecskében
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Aham....és Ti közben egynmást simogatjátok:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 13:02
hát basszus nem mondom, te aztán tudsz élni...a farkad bennem van, a nyelved meg eprecskében
ez még kicsit távol állna tőlem, ha nem baj...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
de, az!:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Elviselném!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
"...majd azt is beletesszük..."
???????????????????????????????
én lennék az azt? ne má, ez felháboritó.
???????????????????????????????
én lennék az azt? ne má, ez felháboritó.
szia tittine, sikerült töröltetni a képeid? nehogy megadd a sorozat számát ezeknek a kéjenceknek!
Ezzel elkéstél Édes! Megadta: 2710.
már megvan, teeeeeeee! 2710es, megnéztük, kielemeztük, ennyi...
Te meg olvasss emileket Cucimókus.... mind2re írtam!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 13:34
már megvan, teeeeeeee! 2710es, megnéztük, kielemeztük, ennyi...
igen vad, már olvastam. te vagy itt egyedül? még elrohanok egy fogorvosi beavatkozásra, aztán dolgozok a gégén (
úgy három órát, majd jövök hozzátok. készitsétek az én söröm is.
úgy három órát, majd jövök hozzátok. készitsétek az én söröm is.
egyébként baromi jó reklám volt, én is meg fogom nézni.
irtál be nyuszis viccet?
ja, üdvözlet a nappaliban
ja, üdvözlet a nappaliban
basszus így legyen lottóötösöm! ha nyalni, baszni, szopatni kell...zsolti előkerül
ő köszönet. kellemes hűvösre hűtsd, ha lehet.
te, nem félsz, hogy véletlen ráharapok? cakk-cakk
te, nem félsz, hogy véletlen ráharapok? cakk-cakk
olyan pici van neki, hogy elférne 2 fogad között a résben:-P

Gennyzsakszem

31a34