chippandale nincs, viszont happy haboskakót midenkinek! ^_^
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 18:24

na ide figyeljetek, ti görbefarkú, alkoholista, álszent spermahajderek!
vagy csináltok ma este nekünk itt egy ütős kis csííííppppendélt, vagy behozunk kintről pár fasza kis szolimacsóment
legyen benne rendőr, meg matróz, meg bőrcuccos, meg bánom is én mi, de mozogjon a seggetek és himbáljátok, amit kell, mert mi testünket-lelkünket beleadtuk a tegnap estébe!!!
vagy csináltok ma este nekünk itt egy ütős kis csííííppppendélt, vagy behozunk kintről pár fasza kis szolimacsóment

legyen benne rendőr, meg matróz, meg bőrcuccos, meg bánom is én mi, de mozogjon a seggetek és himbáljátok, amit kell, mert mi testünket-lelkünket beleadtuk a tegnap estébe!!!
férfidoki, úgyhogy esetleg nekem segithetne. de nagy ceretettel várlak a rendelési idő végén (azért a végén, nehogy lecsusszanjon valami a torkomon).
és vedd fel az álarcot ma este, hallani akarom a sikolyod!
és vedd fel az álarcot ma este, hallani akarom a sikolyod!
oké! én leszek az eső kabátos a sikolyból úgy is van sikoly álarcom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 18:24

Melyik gégészeten vagy?
Nekem kivették egy pár éve a mandulám, ezért bemennék hozzád ellenőrzésre...
Ha gondolod mást is ellenőrizhetsz rajtam ha a doki nincs a közelbe.
Viszont ha a doki csini nő akkor ő is besegíthet....
Nekem kivették egy pár éve a mandulám, ezért bemennék hozzád ellenőrzésre...
Ha gondolod mást is ellenőrizhetsz rajtam ha a doki nincs a közelbe.

Viszont ha a doki csini nő akkor ő is besegíthet....

no, jól el vagytok tűnve ti is. van 10 perc szünetem munka közben, jót röhögtem eddigi hozzászólásaitokon.
egyébként a lányoknak igy illik, picit meg kell váratni a kanokat. na, megyek is, vár a halom koszos műszer, fertőtlenitek ezerrel.

egyébként a lányoknak igy illik, picit meg kell váratni a kanokat. na, megyek is, vár a halom koszos műszer, fertőtlenitek ezerrel.
a viszont kacsingatásra mindannyiótoknak!
az az igazán kétbal kezes, aki a mellette ülő farkát veri ki, de még észre se veszi!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
a ketbalkezesekkel mi legyen?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Na csácsumicsá, csőváz csokoládés csőtészta!
Mára átteszem a székhelyem egy másik, kevésbbé forgalmas, kevésbbé érdekes, kevésbbé forró légkörű nappaliba...a sajátomba!
Csákány mindenkinek!
Jót ne halljak Rólatok!
Kezeket a paplan fölé!
Éljen a szex!!!!!
Mára átteszem a székhelyem egy másik, kevésbbé forgalmas, kevésbbé érdekes, kevésbbé forró légkörű nappaliba...a sajátomba!
Csákány mindenkinek!
Jót ne halljak Rólatok!
Kezeket a paplan fölé!
Éljen a szex!!!!!
aki másnak seggbe kuki annak neve fityma rekettye!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:00

Szerintem jo lenne megvarni a lanyokat,mert igy vegignezve a jelentkezoket csak seggbekuki lehet,azt meg ha nem haragusztok meg nem csinalom es nem is nezem vegig :D
akkor mar tudom,miert nem vagyok szent,az enyem nem hajlik,hanem mered....
es nem magam fele...
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
es nem magam fele...
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
egyetlen egy líterrel se többet! mindenki kap 30 vagy 300ezer líterrel!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 15:51

álljatok sorba Lyányok, oszt mindenki kap minden pasitól egy löketet...és akkor pont ugyanannyit kaptok mindenkitől mindannyian:-)
pille és charlotte! cuppantás Nektek is a meglepiért!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 15:43

neeeeeeeeem, nem kérek külön dícséretet!ez egy közös ötlet volt mindenki beletette, amit tudott...pont ugyanannyi szeretetet kérek én is , mint pille és charlotte! egy cm-rel se többet

hehe...inkább a döntést bízzuk a Hölgyekre, OK?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:09

Vaddal ugy is meg kell targyaljuk,hogy kinek szorosebb a melle,meg a segge :DD
Vaddal ugy is meg kell targyaljuk,hogy kinek szorosebb a melle,meg a segge :DD
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:08

gyertek nyugodtan, ital dogivel.A lanyok megijjedtek 1 kis kufircolastol.Ahogy mi eltununk ok biztos itt fognak kiabalni
Hoztam balit kértek?
gyertek nyugodtan, ital dogivel.A lanyok megijjedtek 1 kis kufircolastol.Ahogy mi eltununk ok biztos itt fognak kiabalni
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:07

Szerintem megyünk mi is. Nem ez a központi kérdés, de a lányok sehol...
Szerintem megyünk mi is. Nem ez a központi kérdés, de a lányok sehol...
mit kersz? szerintem ullhetnenk hattal amig befejezik, mert nem valami izgato latvany szamomra