Pedig a mondás szerint "kardnak, fasznak balra..."
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen balra....de én balkezes vagyok...úgyhogy jobbra:-)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
mit kersz? szerintem ullhetnenk hattal amig befejezik, mert nem valami izgato latvany szamomra
Szerintem megyünk mi is. Nem ez a központi kérdés, de a lányok sehol...
gyertek nyugodtan, ital dogivel.A lanyok megijjedtek 1 kis kufircolastol.Ahogy mi eltununk ok biztos itt fognak kiabalni
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:07
Szerintem megyünk mi is. Nem ez a központi kérdés, de a lányok sehol...
Hoztam balit kértek?
Vaddal ugy is meg kell targyaljuk,hogy kinek szorosebb a melle,meg a segge :DD
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:08
gyertek nyugodtan, ital dogivel.A lanyok megijjedtek 1 kis kufircolastol.Ahogy mi eltununk ok biztos itt fognak kiabalni
hehe...inkább a döntést bízzuk a Hölgyekre, OK?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:09
Vaddal ugy is meg kell targyaljuk,hogy kinek szorosebb a melle,meg a segge :DD
pille és charlotte! cuppantás Nektek is a meglepiért!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 15:43
neeeeeeeeem, nem kérek külön dícséretet!ez egy közös ötlet volt mindenki beletette, amit tudott...pont ugyanannyi szeretetet kérek én is , mint pille és charlotte! egy cm-rel se többet
egyetlen egy líterrel se többet! mindenki kap 30 vagy 300ezer líterrel!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 15:51
álljatok sorba Lyányok, oszt mindenki kap minden pasitól egy löketet...és akkor pont ugyanannyit kaptok mindenkitől mindannyian:-)
akkor mar tudom,miert nem vagyok szent,az enyem nem hajlik,hanem mered....
es nem magam fele...
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
es nem magam fele...
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
aki másnak seggbe kuki annak neve fityma rekettye!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:00
Szerintem jo lenne megvarni a lanyokat,mert igy vegignezve a jelentkezoket csak seggbekuki lehet,azt meg ha nem haragusztok meg nem csinalom es nem is nezem vegig :D
Na csácsumicsá, csőváz csokoládés csőtészta!
Mára átteszem a székhelyem egy másik, kevésbbé forgalmas, kevésbbé érdekes, kevésbbé forró légkörű nappaliba...a sajátomba!
Csákány mindenkinek!
Jót ne halljak Rólatok!
Kezeket a paplan fölé!
Éljen a szex!!!!!
Mára átteszem a székhelyem egy másik, kevésbbé forgalmas, kevésbbé érdekes, kevésbbé forró légkörű nappaliba...a sajátomba!
Csákány mindenkinek!
Jót ne halljak Rólatok!
Kezeket a paplan fölé!
Éljen a szex!!!!!
a ketbalkezesekkel mi legyen?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
az az igazán kétbal kezes, aki a mellette ülő farkát veri ki, de még észre se veszi!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
a viszont kacsingatásra mindannyiótoknak!
no, jól el vagytok tűnve ti is. van 10 perc szünetem munka közben, jót röhögtem eddigi hozzászólásaitokon.
egyébként a lányoknak igy illik, picit meg kell váratni a kanokat. na, megyek is, vár a halom koszos műszer, fertőtlenitek ezerrel.
egyébként a lányoknak igy illik, picit meg kell váratni a kanokat. na, megyek is, vár a halom koszos műszer, fertőtlenitek ezerrel.
Melyik gégészeten vagy?
Nekem kivették egy pár éve a mandulám, ezért bemennék hozzád ellenőrzésre...
Ha gondolod mást is ellenőrizhetsz rajtam ha a doki nincs a közelbe.
Viszont ha a doki csini nő akkor ő is besegíthet....
Nekem kivették egy pár éve a mandulám, ezért bemennék hozzád ellenőrzésre...
Ha gondolod mást is ellenőrizhetsz rajtam ha a doki nincs a közelbe.
Viszont ha a doki csini nő akkor ő is besegíthet....
oké! én leszek az eső kabátos a sikolyból úgy is van sikoly álarcom!
férfidoki, úgyhogy esetleg nekem segithetne. de nagy ceretettel várlak a rendelési idő végén (azért a végén, nehogy lecsusszanjon valami a torkomon).
és vedd fel az álarcot ma este, hallani akarom a sikolyod!
és vedd fel az álarcot ma este, hallani akarom a sikolyod!

Gennyzsakszem

Daria