Ffffffffffenébe, tényleg mennem kell.....
adni...ha adsz, kapni is fogsz-kérés nélkül
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:32
Törölt felhasználó (24620)

adni vagy kapni?
melyiket inkább?
De most komolyan?
melyiket inkább?
De most komolyan?
Egyenlőt nem lehet mondani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:32
Törölt felhasználó (24620)

adni vagy kapni?
melyiket inkább?
De most komolyan?
melyiket inkább?
De most komolyan?
tapintás...napi szinten vagyok elég közeli kapcsolatban egy síket emberrel...ne akarjátok a hallásotokat "elveszíteni"....marad a tapintás
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:30
Törölt felhasználó (21812)

Mostantól.
Örülök, hogy különböző véleményeket olvasok, mert így van lehetőség megvitatni a dolgokat. Őszintén szólva azt hittem, hogy mindenki a hallásról akar majd lemondani. De jó, hogy van, aki másképp gondolja.
adni vagy kapni?
melyiket inkább?
De most komolyan?
melyiket inkább?
De most komolyan?
Hát, az a baj az elgondolkodtató kérdésekkel, hogy általában komoly dolgokat taglalnak...
De gondolkodom.
Most viszont mennem kell.
Persze ide-ide nézek, mert függő vagyok :-)))
De gondolkodom.
Most viszont mennem kell.
Persze ide-ide nézek, mert függő vagyok :-)))
de látás nélkül szinte teljesen magatehetetlen vagy...
És az internetre se jöhetnél fel, mert mire a felolvasóautomata felolvassa neked az összes menüpontját a GG-nek, addigra lemerül, vagy elalszol..
Mellesleg én szeretnék valami grafikus(szerű)i pályát is, mégha nins is hozzá sok gógyim látás nélkül meg.. pfff
És az internetre se jöhetnél fel, mert mire a felolvasóautomata felolvassa neked az összes menüpontját a GG-nek, addigra lemerül, vagy elalszol..
Mellesleg én szeretnék valami grafikus(szerű)i pályát is, mégha nins is hozzá sok gógyim látás nélkül meg.. pfff
Mostantól.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:29

mikortól lenne valamelyikből fogyatékosság? mostantól vagy születés óta?
egyikről sem szeretnék lemondani. nem, egyáltalán nem. ne szomorits most, kedves charlotte. vidámabb elgondolkodtató kérdés nincs tarsolyodban?
a zenét nem adom! a könyvet nem adom! és érinthető akarok maradni! érző.
a zenét nem adom! a könyvet nem adom! és érinthető akarok maradni! érző.
mikortól lenne valamelyikből fogyatékosság? mostantól vagy születés óta?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:26

Hallás, bár a zene k.rvára hiányozna, de a tapintás alapvető az élethez. Gondolj bele, nem éreznéd, hogy átölelsz valakit!!!
A látásról semmiképp sem mondanék le.
A látásról semmiképp sem mondanék le.
mégis minek küldjek képeket? O_O
nincs elég a gallériámban/scrap-jeim közt? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:11
nincs elég a gallériámban/scrap-jeim közt? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

írd be a címlistádba, és küldjél rá nekem képet magadról, te kis huncutka..és nem kell pirulnod, kis jóindulattal az anyád is lehetnék:D:D:D:D:D:D:D
Hallás, bár a zene k.rvára hiányozna, de a tapintás alapvető az élethez. Gondolj bele, nem éreznéd, hogy átölelsz valakit!!!
A látásról semmiképp sem mondanék le. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A látásról semmiképp sem mondanék le. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
hááát, látásról semmiképp sem, (épp így is eleget idegeskedem, mert a jobb szememnek össze-vissza elmegy a fókusza.) mert hát hogy fogom akkor látni, hogy milyen szép teste van (képzeletbeli, majdani) barátnőmnek?
Tapintás?
Hááát, és akkor hogy fogom a lánynak megtalálni a bugyijában azt a szépet?
Hallás?
És ne halljam azokat a sóhajokat és apró nyögéseket (esetleg kélyes, durva sikolyokat)?
Mondjuk talán a hallásról mondanék le.. de arról sem szívesen... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:20
Tapintás?
Hááát, és akkor hogy fogom a lánynak megtalálni a bugyijában azt a szépet?
Hallás?
És ne halljam azokat a sóhajokat és apró nyögéseket (esetleg kélyes, durva sikolyokat)?
Mondjuk talán a hallásról mondanék le.. de arról sem szívesen... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, van egy elgondolkodtató kérdésem. Üvegeket letennni egy percre és mélyen elgondolkodni.
Ha az alábbi érzékek közül egyről le kellene mondanotok, melyiket választanátok?
Látás
Hallás
Tapintás
Ha az alábbi érzékek közül egyről le kellene mondanotok, melyiket választanátok?
Látás
Hallás
Tapintás

Ha ezt komolyan kerded,akkor en a hallasrol mondanak le,(pedig szeretem a zenet)de a sexnel a masik kettö szamomra fontosabb
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, van egy elgondolkodtató kérdésem. Üvegeket letennni egy percre és mélyen elgondolkodni.
Látás
Hallás
Tapintás
Látás
Hallás
Tapintás

....Hallás...
te miről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:23

Nem gondoltál te ebbe bele rendesen!
Nem gondoltál te ebbe bele rendesen!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tapintás
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Látás
Hallás
Tapintás
Látás
Hallás
Tapintás

ja, azt csak úgy csupaszba?
azt hittem, hogy MSN-cím...
na és a webkamerás szex?

Vagy az is elmarad? :(
:D:D:D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:11
azt hittem, hogy MSN-cím...
na és a webkamerás szex?

Vagy az is elmarad? :(
:D:D:D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

írd be a címlistádba, és küldjél rá nekem képet magadról, te kis huncutka..és nem kell pirulnod, kis jóindulattal az anyád is lehetnék:D:D:D:D:D:D:D