no igen... de a monitort én nem simogathatom... :(
(ezt most nem rosszindulattal mondtam)
És ímé, a nappali is megrendszabályozható: betör a lírai ellágyulás a mégoly elszabadultnak, duhajnak tűnő legjobb helyekre is! :)))
willy, ugye hogy te vagy a kis kaccsintós képen? prune nem hiszi.
én hát, de ha valaki kíváncsi, akár webcamerán is bebizonyítom (semmi pánik, alaposan be vagyok öltözve)
magamhoz ragdtam a hatalmat, és most lehet jönni személyi kultuszálni
az új nevem: Szilvia királyné (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:44
az új nevem: Szilvia királyné (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
És ímé, a nappali is megrendszabályozható: betör a lírai ellágyulás a mégoly elszabadultnak, duhajnak tűnő legjobb helyekre is! :)))
(bejövök a konyhából és reménytvesztve lehullok a bárszékemre) nem sikerült a citromos csirek... (majd töltök 1 újni tequillát, 2 ujjnyi burbont, 2u. canadien-t, 1 dl
vo
és bánatosan legurítom)
alf
dk alf
ák alf
oz
odaégett? hát miért nem szóltál? segitettünk volna.
barmilyen kemenynek is tünsz,ne tagadd,hogy neked is jolesik az ilyen "ellagyulas"a többi topicban ilyet nem talalsz,kiveve talan a Tünderkertet!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:44
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nem csoda, hogy nem sikerült...igéző tekinteteket nézegettél a sütő helyett
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:49
(bejövök a konyhából és reménytvesztve lehullok a bárszékemre) nem sikerült a citromos csirek... (majd töltök 1 újni tequillát, 2 ujjnyi burbont, 2u. canadien-t, 1 dl
vo
és bánatosan legurítom)
alf
dk alf
ák alf
oz
nem, a hülye szakácsköny nem ír eleget a fűszerek használatáról...se íze se bűze... ill íze van... halványan citromos... mint a citromos vatta...
csak most néztem át, hogy lássak valami igézőt ma...
kend meg mustárral a csirkét, tekerd be baconnal, tedd vissza a sütőbe egy pár percre. a halat citromozzuk, a csirkét nem szoktuk. illetve én nem szoktam.

Hódolatunk, ó, hatalmas Királynő! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
az új nevem: Szilvia királyné
a gyömbéres citromos csirkét mustározzam??? inkább megforgatom erősspaprikában :-D
Szóval én ezekkel helyettesítem MSN-en a szokványos emotikonokat:

Igen, mindet én készítettem, és mindegyiken én vagyok...

Igen, mindet én készítettem, és mindegyiken én vagyok...
nyugodtan mustározd. én a csirkét mézzel és mustárral, továbbá rengeteg fokhagymával sütöm. issstennni! és persze zsirban, semmi esetre sem olajban - hogy utána legyen zsiroskenyérrevaló
bocsi, hogy így szétspammeltem...
egyébként, nem tudom, hogy miért ilyen lassúak.. :( MSN-ben gyorsabban mozognak
egyébként, nem tudom, hogy miért ilyen lassúak.. :( MSN-ben gyorsabban mozognak
Inkább szórd meg feketeborssal...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:59
a gyömbéres citromos csirkét mustározzam??? inkább megforgatom erősspaprikában :-D
eleg meredek karrier,hippicsajbol kiralynö......
gratulalok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:49
gratulalok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

iby21
Lenka G