1-ső fősulim nappali szakán ezek voltak voltak a szakindulók:-)
ölbe kapod, elrohansz csapot zárni, telefonba beleszólsz, hogy szaros a gyerek, az ajtón pedig beengeded azt, aki majd beszedi a ruhád az eső elől...istenem, ha mi nők szerveznénk a világot!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 10. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
a telefonhoz rohanok először, közben elzárom a vizcsapot. másik szemem az esőáztatta tiszta ruhákon. a gyerek bőghet picit, felnőtt korában úgysem szabad sokat sirnia. aki csenget, az megvár - ha szexelni jött, azért, ha számlát hoz, azért.

joan baez-nek adtam enni meg dr.genyaunak is
egy ipari robot vezerlese,szamomra könnyebben megoldhato,mint a hetköznapok latszolag bonyolult dolgai.
a te rangsorolasod tökeletes,en erre sose jöttem volna ra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
a te rangsorolasod tökeletes,en erre sose jöttem volna ra

A dolog egyszerű. Felkelek a heverőről és elzárom a vizet. Ha elázik valami nekem kell pótolni. Visszafekszek pihenni és tv-t kapcsolgatni mert a többi dolog vagy megoldódik vagy elintézi az asszony.:-))
látom, akkor én egetverő marhaságot irtam a rangsorra. szégyell-szégyell.
prune, kellenél mesen picit. lécci. ha tudsz, gyere.
dzsiizösz(krájszt szupersztáár),te lusta diszno,mindent az asszonyra haritsz?

Nem csak hülyültem.
Az igazi és ideális megoldáshoz profi logisztikus kell. És nyilván a helyszín pontos ismerete.
És egy gondos feleség aki nem tereget esőben, nem hagy a gyereken kakis pelust, és nem kézzel mos hanem mosogatógépet használ. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 17:42
Az igazi és ideális megoldáshoz profi logisztikus kell. És nyilván a helyszín pontos ismerete.
És egy gondos feleség aki nem tereget esőben, nem hagy a gyereken kakis pelust, és nem kézzel mos hanem mosogatógépet használ. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

dzsiizösz(krájszt szupersztáár),te lusta diszno,mindent az asszonyra haritsz?

ez igy, ebben a formában nem igaz (miből idéztem?). egy gondos feleség csillogófényesre törölgeti a kézzel mosott tányérokat, a gyereken a kakis pelus percekig maradhat, nem szagolod a sejhaját minden pillanatban, és az esőt nem mindig lehet "észrevenni", jöhet az hirtelen is.
basszus, jesus! én is gondos vagyok!
basszus, jesus! én is gondos vagyok!
1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
3.- Valaki csönget, vagy kopog az ajtón
4.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső
5.- Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz
Nos akkor nézzük a wadló hogyan csinálná:
Felveszem a telefont és odateszem a gyerek füléhez ha a nagyi az akkor elkezd neki gügyögni és elhallgat, ha nem akkor mégjobban ordítani fog
Kinyitom az ajtót megnézem ki az ha a rendőrség vagy cúnya rosszbácsi akkor becsapom és kiszaladok a gyerekkel a hátsóajtón ha normálisnak látszik a kkor megkérem szedje be a ruhákat mert nekem agyerekkel kell foglalkoznom és most nem érek rá, majd kezébe nyomok egy esernyőt , hogy el ne ázzon, ha egy jó nő akkor megmondom neki vigye haza a ruhákat szárítsa meg és vasalja ki mire ezzel végez addigra ott vagyok nála mert pár óra múlva jön haza az asszony és levált a gyereknél.
Cserébe addig nyalom a kedves hölgy ounciját amíg azt nem mondja "Elég több orgazmusra nem vagyok képes!"
A gyereket ugye lefoglalta a telefon addig elzárom a vizet és kihúzom a dugót a mosogatóból....
2.- Sír a gyerek
3.- Valaki csönget, vagy kopog az ajtón
4.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső
5.- Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz
Nos akkor nézzük a wadló hogyan csinálná:
Felveszem a telefont és odateszem a gyerek füléhez ha a nagyi az akkor elkezd neki gügyögni és elhallgat, ha nem akkor mégjobban ordítani fog

Kinyitom az ajtót megnézem ki az ha a rendőrség vagy cúnya rosszbácsi akkor becsapom és kiszaladok a gyerekkel a hátsóajtón ha normálisnak látszik a kkor megkérem szedje be a ruhákat mert nekem agyerekkel kell foglalkoznom és most nem érek rá, majd kezébe nyomok egy esernyőt , hogy el ne ázzon, ha egy jó nő akkor megmondom neki vigye haza a ruhákat szárítsa meg és vasalja ki mire ezzel végez addigra ott vagyok nála mert pár óra múlva jön haza az asszony és levált a gyereknél.
Cserébe addig nyalom a kedves hölgy ounciját amíg azt nem mondja "Elég több orgazmusra nem vagyok képes!"

A gyereket ugye lefoglalta a telefon addig elzárom a vizet és kihúzom a dugót a mosogatóból....
úgy belemelegedtél a jó nő nuncijába, hogy elfelejtetted a csapot

Függetlenség napja.
Mondom, hogy csak komolytalankodok.
Kedves Édespille meg ne bántógy. Kérlek.
:-)
Mondom, hogy csak komolytalankodok.
Kedves Édespille meg ne bántógy. Kérlek.
:-)
nem sértődöm, akkor cupp, fogjunk kezet. tölts egy pájinkát a pultnál. addig beülök a hintaszékbe, ringatom magam

Ok. És a film talált?
őszintén? fogalmam sincs. egy barátom mondta mindig, aztán rámragadt. talán markos-nádas? talán hofi? passz. aki tudja, segitsen.
Sőt úgy kellene csinálni, hogy Én ülök a hintaszékbe, Te az ölembe és úgy iszogatunk.
és ez melyik filmből? ezt biztos mindenki tudja: "hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának"
ez nagyon király. imádom ezt a mondatot.
ez nagyon király. imádom ezt a mondatot.
Nem is igaz!
A nő beszedi a ruhákat és haza megy a bemelegedés csaak később lesz nála, az utolsó mondatmanál meg ott van , hogy elzárom a csapot...
A nő beszedi a ruhákat és haza megy a bemelegedés csaak később lesz nála, az utolsó mondatmanál meg ott van , hogy elzárom a csapot...