Sziasztok!
Egy reggeli fürdőzés..
Ki tart velem?!
Egy reggeli fürdőzés..
Ki tart velem?!
Bocsi. Jav: Szilvácska
Nézzük meg az ivar arányt.
Egy nő max 3 hapsival tud egyszerre még kényelmesen foglalkozni, ez a szám lehet 5 is de az már fárasztó igaz csajok?!
Egy nő max 3 hapsival tud egyszerre még kényelmesen foglalkozni, ez a szám lehet 5 is de az már fárasztó igaz csajok?!
nők nélkül? ki mossa meg a hátunkat! menjunk a jakucciba és sörözzünk
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Irány a pezsgőfürdő, de csak a lányokkal!
Valahogy nem vonz a férfitest látványa, persze a sajátomén kívül. (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Valahogy nem vonz a férfitest látványa, persze a sajátomén kívül. (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
jut eszembe! de hüje a magyar nyelv! menyasszonynyal, vőlegénynyel! én pont fordítva szeretem!
még egy érdemleges történt: tegnap majdnem felgyújtottam a konyhát, és neked kiabáltam, de asszem meghallottad, mert nem égett le a lambéria csak antikolt lett:D:D:D:D
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:42
Mond szilvácska beleférek Én is a "kegyeidbe"?
Kielégítő választ szeretnék:-)
Kielégítő választ szeretnék:-)
mi az, hogy ki akarom sajátítani? a csajokkal meg van beszélve, ti meg nem akarjátok seggbe dugni úgysem, akkor?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:42
azon ne lepődj meg, h Ők egymásra találtak (mindig egymásra találnak), csak lassan Szilvácska önzővé válik, mert Cuncust ki akarja sajátítani (lehet szerelmesek egymásba?)
Szemem mindent lát, fülem mindent hall. Még ha csendben vagyok is figyellek benneteket. Mint a big braner.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:48
még egy érdemleges történt: tegnap majdnem felgyújtottam a konyhát, és neked kiabáltam, de asszem meghallottad, mert nem égett le a lambéria csak antikolt lett:D:D:D:D
édes horzi! neked meg mán elkopik a szőröd a sok fürdőzéstől:):):)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem rossz!!!
Bár az én farkam nem ilyen tekervényes és nincs a végén pompon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár az én farkam nem ilyen tekervényes és nincs a végén pompon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
mi ez a felháborodott hangnem? "mi Maga? csak nem Tenger?"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:51
mi az, hogy ki akarom sajátítani? a csajokkal meg van beszélve, ti meg nem akarjátok seggbe dugni úgysem, akkor?
majd ha valamelyik pénteken piros zoknyi lesz rajtam!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:51
Előtte pedig a mikulásbácsin volt. (ill. mitulátbáti)
Tudom, jóból is árt a sok
Bármit is teszel
Akár túl sokat iszol
Vagy túl sokat eszel
De ha kedved elhagyott
Minek szidnád a tegnapot?
Inkább csinálj magadnak jó előre
Még egy szép napot
Ha a ma lesz a holnap tegnapja
Tedd a bús emléket az ablakba
Nehogy szomorúan gondolj a tegnapra
Tölts még egy kortyot a poharadba!
Bármit is teszel
Akár túl sokat iszol
Vagy túl sokat eszel
De ha kedved elhagyott
Minek szidnád a tegnapot?
Inkább csinálj magadnak jó előre
Még egy szép napot
Ha a ma lesz a holnap tegnapja
Tedd a bús emléket az ablakba
Nehogy szomorúan gondolj a tegnapra
Tölts még egy kortyot a poharadba!
Egyébként aki volt katona tudnia kell. A zokni egy idő után öntisztitó.
elmentem játszózni, megszerelem a mászókát, addig meg ne dugjátok cuncust, mert ő nekem kell! hátha túllépünk már a coitus interruptus-okon:D:D:D:D
nekem egyetlenegyszer volt piros, ill rózsaszín zoknim! összemostam a piros ingem és a világos szürke zoknim! úgyhogy maraggyunk a lyányokná! Szilvácskánál má úccsincs esélyem, akkor Pille, Sarlott stb. állok rendelkezésetekre! én már beköszönésemkor kértem valamit, amit nem kaptam meg, de nesztek itt a laposüvegem húzzuk meg!

Gennyzsakszem

flugi
Veronika J