Jó ebédhez szól a charlotte: JÓ ÉTVÁGYAT MINDENKINEK!
lehet rolad valahol kepet latni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Hát, ha a külsőm nem is ilyen, belül néha én is ilyennek érzem magam.
NŐI HORMONOK A SÖRBEN!
Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör, női hormonokat tartalmaz.
Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a dolog, elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
- nem gondolkoztunk logikusan,
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt.
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos, és a sörben valóban, női hormonok vannak...
Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör, női hormonokat tartalmaz.
Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a dolog, elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
- nem gondolkoztunk logikusan,
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt.
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos, és a sörben valóban, női hormonok vannak...
-para, ha te puszit küldesz, akkor minek kéred vissza?
-egyetértek, itt senki sem normális...de én egyébként is vonzom a hülyéket...a játszón kigazoltuk a barátnőmmel (nem pille, a mentősné) a diszburkolatot, és felsepertük a cigarettacsikkeket...miért nem szóltatok, hogy a famászóka olyan kemény fa, hogy nem lehet beleverni szöget????...holnap viszek akkus csavarizélőt...
-ez tényleg függőség, kapok is érte eleget, de bizisten megéri!!!!
-egyetértek, itt senki sem normális...de én egyébként is vonzom a hülyéket...a játszón kigazoltuk a barátnőmmel (nem pille, a mentősné) a diszburkolatot, és felsepertük a cigarettacsikkeket...miért nem szóltatok, hogy a famászóka olyan kemény fa, hogy nem lehet beleverni szöget????...holnap viszek akkus csavarizélőt...
Igen, valóban vonzod a hülyéket....én vonzódom Hozzád...hülye is vagyok miatta...
Mi a reakció a hímtag választásomra? Vagy nem kaptad meg emilbanben? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:13
Mi a reakció a hímtag választásomra? Vagy nem kaptad meg emilbanben? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
mert az "adok-kapok"elvet vallom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
bocsánat...ez félreérthető volt...a legnagyobb hülye természetesen én vagyok...és imádom, hogy vonzom a hülyéket..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajaj a narancs elfogyott a tequilámhoz. Jó lesz szilvával nem tudjátok?
Hm...köszi....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:34
bocsánat...ez félreérthető volt...a legnagyobb hülye természetesen én vagyok...és imádom, hogy vonzom a hülyéket..
Na, ha Ti hülyék vagytok, akkor itt a leghülyébb...
Gruppent szerveznék a nappaliban.
Én, meg az összes csaj...
Ok?
Bár az akkor inkább fordított Gang Bang lenne.
Végül is tök mindegy a lényeg az lányok, hogy, megkapjátok a beosztást...
Ok?
pille lebaszott, hogy nem szórom szerte-szana a szeretetemet, és kezdek egy személyre koncentrálni....ezúton kérek bocsánatot mindenkitől, aki úgy érezné, hogy már nem szeretem....én itt mindenkit végtelenül és nagyon szeretek, de a lelkem.....huh
Helló Szilvácska!
Mi újság kegyeddel?
Remélem kielégítő volt az elmúlt pár nap...?
Mi újság kegyeddel?
Igaza van pillének...anno nagyobb érdeklődést mutattál felém...mostanában meg cuncus így meg úgy....
Nem bocsátok meg ilyen könnyen!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:48
Nem bocsátok meg ilyen könnyen!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
pille lebaszott, hogy nem szórom szerte-szana a szeretetemet, és kezdek egy személyre koncentrálni....ezúton kérek bocsánatot mindenkitől, aki úgy érezné, hogy már nem szeretem....én itt mindenkit végtelenül és nagyon szeretek, de a lelkem.....huh
Jé, 1 gonosz röfi!
Szia Kolbásznak-való!
Mizujs?
Szia Kolbásznak-való!
Mizujs?
tökéletesen kielégítő volt, eltekintve a rengeteg coitus interruptus-tól (ez nekem nagyon tetszik)
és te hogy vagy?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:49
és te hogy vagy?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló Szilvácska!
Mi újság kegyeddel?
Mi újság kegyeddel?
Csá!
A lányok kolbásznak valók...
Nemsoksemmi.
Meló ezerrel, ezért nem tudok aktívan részt venni a nappali életében.
Ha van időm, mindíg benézek.
Látom zajlik az élet, sőtt, nagyon zajlik...
CSAK ÍGY TOVÁBB!!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A lányok kolbásznak valók...
Nemsoksemmi.
Meló ezerrel, ezért nem tudok aktívan részt venni a nappali életében.
Ha van időm, mindíg benézek.
Látom zajlik az élet, sőtt, nagyon zajlik...
CSAK ÍGY TOVÁBB!!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
para, drága, visszakéred az ajándékot? nem illendő.
Bang Gang ;-))
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:40
Gruppent szerveznék a nappaliban.
Ok?
Ok?
magányosan
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:54
tökéletesen kielégítő volt, eltekintve a rengeteg coitus interruptus-tól (ez nekem nagyon tetszik)
és te hogy vagy?
és te hogy vagy?

Gennyzsakszem

April_Dragonfly
Luisa