nekem egyetlenegyszer volt piros, ill rózsaszín zoknim! összemostam a piros ingem és a világos szürke zoknim! úgyhogy maraggyunk a lyányokná! Szilvácskánál má úccsincs esélyem, akkor Pille, Sarlott stb. állok rendelkezésetekre! én már beköszönésemkor kértem valamit, amit nem kaptam meg, de nesztek itt a laposüvegem húzzuk meg!
elmentem játszózni, megszerelem a mászókát, addig meg ne dugjátok cuncust, mert ő nekem kell! hátha túllépünk már a coitus interruptus-okon:D:D:D:D
Egyébként aki volt katona tudnia kell. A zokni egy idő után öntisztitó.
Tudom, jóból is árt a sok
Bármit is teszel
Akár túl sokat iszol
Vagy túl sokat eszel
De ha kedved elhagyott
Minek szidnád a tegnapot?
Inkább csinálj magadnak jó előre
Még egy szép napot
Ha a ma lesz a holnap tegnapja
Tedd a bús emléket az ablakba
Nehogy szomorúan gondolj a tegnapra
Tölts még egy kortyot a poharadba!
Bármit is teszel
Akár túl sokat iszol
Vagy túl sokat eszel
De ha kedved elhagyott
Minek szidnád a tegnapot?
Inkább csinálj magadnak jó előre
Még egy szép napot
Ha a ma lesz a holnap tegnapja
Tedd a bús emléket az ablakba
Nehogy szomorúan gondolj a tegnapra
Tölts még egy kortyot a poharadba!
Előtte pedig a mikulásbácsin volt. (ill. mitulátbáti)
majd ha valamelyik pénteken piros zoknyi lesz rajtam!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:51
mi az, hogy ki akarom sajátítani? a csajokkal meg van beszélve, ti meg nem akarjátok seggbe dugni úgysem, akkor?
mi ez a felháborodott hangnem? "mi Maga? csak nem Tenger?"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:51
mi az, hogy ki akarom sajátítani? a csajokkal meg van beszélve, ti meg nem akarjátok seggbe dugni úgysem, akkor?
Nem rossz!!!
Bár az én farkam nem ilyen tekervényes és nincs a végén pompon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár az én farkam nem ilyen tekervényes és nincs a végén pompon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
édes horzi! neked meg mán elkopik a szőröd a sok fürdőzéstől:):):)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szemem mindent lát, fülem mindent hall. Még ha csendben vagyok is figyellek benneteket. Mint a big braner.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:48
még egy érdemleges történt: tegnap majdnem felgyújtottam a konyhát, és neked kiabáltam, de asszem meghallottad, mert nem égett le a lambéria csak antikolt lett:D:D:D:D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:42
azon ne lepődj meg, h Ők egymásra találtak (mindig egymásra találnak), csak lassan Szilvácska önzővé válik, mert Cuncust ki akarja sajátítani (lehet szerelmesek egymásba?)
még egy érdemleges történt: tegnap majdnem felgyújtottam a konyhát, és neked kiabáltam, de asszem meghallottad, mert nem égett le a lambéria csak antikolt lett:D:D:D:D
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:42
Mond szilvácska beleférek Én is a "kegyeidbe"?
Kielégítő választ szeretnék:-)
Kielégítő választ szeretnék:-)
jut eszembe! de hüje a magyar nyelv! menyasszonynyal, vőlegénynyel! én pont fordítva szeretem!
Irány a pezsgőfürdő, de csak a lányokkal!
Valahogy nem vonz a férfitest látványa, persze a sajátomén kívül. (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Valahogy nem vonz a férfitest látványa, persze a sajátomén kívül. (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
nők nélkül? ki mossa meg a hátunkat! menjunk a jakucciba és sörözzünk
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézzük meg az ivar arányt.
Egy nő max 3 hapsival tud egyszerre még kényelmesen foglalkozni, ez a szám lehet 5 is de az már fárasztó igaz csajok?!
Egy nő max 3 hapsival tud egyszerre még kényelmesen foglalkozni, ez a szám lehet 5 is de az már fárasztó igaz csajok?!
Bocsi. Jav: Szilvácska
Sziasztok!
Egy reggeli fürdőzés..
Ki tart velem?!
Egy reggeli fürdőzés..
Ki tart velem?!

Gennyzsakszem

lacko02