pusz ma reggel valoban ment....
remelem visszakapom
remelem visszakapom
Hát, ha a külsőm nem is ilyen, belül néha én is ilyennek érzem magam.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:44
a kep a netröl van es valahogy ilyennek kepzellek,ezert tettem ezt fel
különben a cime valoban the harlot
különben a cime valoban the harlot
a kep a netröl van es valahogy ilyennek kepzellek,ezert tettem ezt fel
különben a cime valoban the harlot (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:34
különben a cime valoban the harlot (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ez a kép honnan van? Jó csaj!
a hiba az én készülékemben van! akkoriban én is félreolvastam vmit, azt hittem arra reagálsz!
ecetes a szopás? vagy a cékla szopós? hogy van ez?
viszontválasz megérkezett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
hazaérek, benyomom a gépet. amig beindul, elszaladok pisilni és készitek egy forró kávét. oszt leülök, olvasom a rengeteg nappalit. később benyomom a mest, ott kapok egy jó reggel puszit (este) parától... zűrös egy élet.
surdapapa, tölts add a butykost, hörpintek egy korty pájinkát én is - ha már megint ideevett a fene engemet.
surdapapa, tölts add a butykost, hörpintek egy korty pájinkát én is - ha már megint ideevett a fene engemet.
Téged képzel ilyennek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
itt senki se normális? akkor ez a bolondok háza!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
azt hittem ezt írod: szopás, h félreolvastam
cuncus, személy szerint én azért vagyok itt, mert ceretlek benneteket. és rohadt jól érzem magam itt a nappaliban. tutti biztos, hogy nem vagyok normális.
köszi. küldtem a viszontválaszt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:08
Én kivételesen megkaptam :-)
Akkor válaszolok rá :-)
Akkor válaszolok rá :-)
kikerem magamnak!!!!itt senki nem hulye fasz, legfeljebb kicsit dilis :D
Rumi,en reggelent mar alig varom erjek be a munkaba,hogy nyugodtan tudjam elfoglalni a helyem a nappaliba
Rumi,en reggelent mar alig varom erjek be a munkaba,hogy nyugodtan tudjam elfoglalni a helyem a nappaliba
te jó ég! mire gondolhattál, mikor félreolvastál?
rumi, ne izgasd magad. akkor én is hülye fasz vagyok. és azt hiszem, itt mindenki
csak elmondom nektek ezt a poént, aztán takaritok is tovább.
Egy ir, egy mexikói és egy szőke hapsi egy épület 20. emeletén dolgoznak. Eljön az ebédidő, az ir megszólal: - Marhasült káposztával! Ha még egyszer ezt kapom ebédre, kiugrom az épületből!
A mexikói is kobontja kajáját, felkiált: - Bassza meg a burritóját! Ha még egyszer ezt kapom, én is ugrom!
A szőke férfi is megnézi az ebédjét: - már megint bolognai szendvics! Ha még egyszer ez lesz az ebéd, én is ugrom veletek!
Másnap, mikor az ir kinyitja az ebédes dobozát, látja, hogy megint marhasült van káposztálva.Puff, kiugrik a huszadikról. A mexikói meglátja a burritót, ő is ugrik. A szőke pasas észreveszi a bolognai szenyót, kiugrik a többiek után.
A temetésen az ir felesége sirdogál: - Ha tudtam volna, hogy ennyire utálja a marhasültet káposztával, sosem raktam volna neki ebédre!
A mexikói neje is pityereg: - Tacot vagy enchiladát is csomagolhattam volna szegénykémnek! Nem gondoltam, hogy ennyire elege van a burritoból!
Mindenki a szőke férfi feleségéhez fordul, ő megszólal: - Ne nézzetek rám! A férjem mindig maga csomagolta az ebédjét...
kac-kac-kac
Egy ir, egy mexikói és egy szőke hapsi egy épület 20. emeletén dolgoznak. Eljön az ebédidő, az ir megszólal: - Marhasült káposztával! Ha még egyszer ezt kapom ebédre, kiugrom az épületből!
A mexikói is kobontja kajáját, felkiált: - Bassza meg a burritóját! Ha még egyszer ezt kapom, én is ugrom!
A szőke férfi is megnézi az ebédjét: - már megint bolognai szendvics! Ha még egyszer ez lesz az ebéd, én is ugrom veletek!
Másnap, mikor az ir kinyitja az ebédes dobozát, látja, hogy megint marhasült van káposztálva.Puff, kiugrik a huszadikról. A mexikói meglátja a burritót, ő is ugrik. A szőke pasas észreveszi a bolognai szenyót, kiugrik a többiek után.
A temetésen az ir felesége sirdogál: - Ha tudtam volna, hogy ennyire utálja a marhasültet káposztával, sosem raktam volna neki ebédre!
A mexikói neje is pityereg: - Tacot vagy enchiladát is csomagolhattam volna szegénykémnek! Nem gondoltam, hogy ennyire elege van a burritoból!
Mindenki a szőke férfi feleségéhez fordul, ő megszólal: - Ne nézzetek rám! A férjem mindig maga csomagolta az ebédjét...
kac-kac-kac
mi ez a bizonytalanság, h csak lehet?
még eccer elküldtem és másodjára kértem rá olvasási visszaigazolást is.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:02
itt tenyleg nem mukszik semmi.nem kaptam meg,de majd csak megjon.

ha jol emlekszem,a charlotte a harlot....

Gennyzsakszem

Monika S