Absint, Martini extra dry, Gin, és vodka :-D
Víííz? fúúj...
az csak hajózni jó
az csak hajózni jó
fel ne vizezze! úgy nem egészséges. brrr
Tisztán? :-D
abszintot
me leiszom magam a sárga zöldig

...Azután átölelt,
és vígazt keresve
bújt hozzám
szomorú mozdulat,
mintha kérne:
Vigyázz rám!
.. Nem-nem! Semmit nem értettem jól.
Most értem,
most, hogy már nem tudom merre vagy,
most féltem.
Ó milyen hideg tud lenni egy város!
Tudom már.
Refr.: Valahol bús dal szól,
és ostobán csak körbe jár,
ülök egy bárpultnál,
és fázom;
szinte fáj.
... Nem-nem! Semmit nem értettem jól.
Most értem;
amikor mesélted
nem hittem el
most érzem.
Szökni kell.
(Most én mondom el.)
ülök egy vájt kútnál;
szinte fáj.
Ó szinte fáj. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 16:40
és vígazt keresve
bújt hozzám
szomorú mozdulat,
mintha kérne:
Vigyázz rám!
.. Nem-nem! Semmit nem értettem jól.
Most értem,
most, hogy már nem tudom merre vagy,
most féltem.
Tudom már.
ülök egy bárpultnál,
és fázom;
szinte fáj.
... Nem-nem! Semmit nem értettem jól.
Most értem;
amikor mesélted
nem hittem el
most érzem.
Szökni kell.
(Most én mondom el.)
ülök egy vájt kútnál;
szinte fáj.
Ó szinte fáj. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

ja, egymagam ülök a bárpultnál és merengek bele a semmibe... mit tölthetek?
ja, egymagam ülök a bárpultnál és merengek bele a semmibe... mit tölthetek?
mi van, gyerekek? mindenki leutazott hétvégére vidékre? nagy a csend.
tom, köszönjük a gondoskodást.
tom, köszönjük a gondoskodást.
huh.. kong a nappali az ürességtől...
katinka,ugy töltöttem fel a kepet ahogy mondtad,a %20-at mindenhonnan kitöröltem,megsem latszik a kep.....
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 13. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 14:23

Affene, még egy alomnyi tom!!!! Mr. Genyaura ráférne egy kis odafogyelés! :))))))))
Charlotte, the harlot - Iron Maiden számból.
Avatar meg azért madárijesztő, mert ez volt annyira dilis, amennyire én vagyok :-))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 14:03
Avatar meg azért madárijesztő, mert ez volt annyira dilis, amennyire én vagyok :-))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már a nick-eknél tartunk...ki miért választotta amit, már amennyire közzé tehető...az enyém tán már elég egyértelmű...jah és az avatar-okat? azt én nem tom megmagyarázni, nem volt jobb...és persze lehet nyalogatni:D:D:D:D
Affene, még egy alomnyi tom!!!! Mr. Genyaura ráférne egy kis odafogyelés! :))))))))
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 13. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

tom1019[VIP][ADMIN] #4229
ma megbeszéltük cuncussal, hogy ha majd én előbb halok meg, mint ő, akkor kiiszik egy 5 l-es mini hordót, beletölti a hamvaimat, és a kandallóra teszi...beleül a hintaszékbe és alkalmasint ejt egy pár könnyet a hordóra pillantva...és eszembe jutott, hogy horzi meg pille meg a többiek majd a fürdéshez bontanak pezsgőt, és a dugó eltalálja a hordót, az leesik, baez meg genyau odarohan és rámpisilnek....ugye kérdeznem se kell már

az en nick-em a paracelsus röviditese es az avatarom valamennyire hasonlit ram
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 14:03

ha már a nick-eknél tartunk...ki miért választotta amit, már amennyire közzé tehető...az enyém tán már elég egyértelmű...jah és az avatar-okat? azt én nem tom megmagyarázni, nem volt jobb...és persze lehet nyalogatni:D:D:D:D
mármint ez

Ez lemaradt
Nehéz tőlünk szabadulni, mi?:-) Szilvácska, fogjuk közre, és adjunk neki!