BigJoe!
Az összesítésnél láttam, hogy te - bár egy nagyon frankó verset írtál - nem válaszoltál konkrétan a kérdésre.
Megteszed, hogy pótolod, léci?
Köszi
Az összesítésnél láttam, hogy te - bár egy nagyon frankó verset írtál - nem válaszoltál konkrétan a kérdésre.
Megteszed, hogy pótolod, léci?
Köszi

Nyitottam egy pénisz-monológok topicot, mert nagyon tetszett, amiket a mi pasijaink írtak, és akarok egy hosszabb verziót.
Amúgy a nappali "keménymagjának" a válaszai:
MIT VISELNE:
- soha semmit
- puncit
- valami lazát, de inkább semmit
- pinát
- pinát
- puha bundát
MIT MONDANA?
- fogadj magadba
- a tiéd vagyok, amíg csak élvezel(d)
- szoríts még
- neked még mindig nem jó? (5 spricc után)
- nem is reméltem, hogy még egyszer érezhetem a puhaságod, nedvességed, feszességed
- jó meleg van itt benn
Amúgy a nappali "keménymagjának" a válaszai:
MIT VISELNE:
- soha semmit
- puncit
- valami lazát, de inkább semmit
- pinát
- pinát
- puha bundát
MIT MONDANA?
- fogadj magadba
- a tiéd vagyok, amíg csak élvezel(d)
- szoríts még
- neked még mindig nem jó? (5 spricc után)
- nem is reméltem, hogy még egyszer érezhetem a puhaságod, nedvességed, feszességed
- jó meleg van itt benn
maris repulok hozzad!!!!!!!!!!en is 1dul,bocs a beck's -emmel
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 18:42

tájékoztatok minden kedves barátot, hogy kurvára egyedül vagyok...lepasszoltam a két kölköt a muttihoz...uram sem tölti itthon az éjszakát, szóval....ahhh...
tájékoztatok minden kedves barátot, hogy kurvára egyedül vagyok...lepasszoltam a két kölköt a muttihoz...uram sem tölti itthon az éjszakát, szóval....ahhh...
nah mar itt is vok! Te Joe vajon en ijjesztem el a lanyokat vagy az a rengeteg alkohol amit bevedelunk?
most leköszönök egy picit. ne fogyasszátok ki a bárpultot, lehet, visszajövök. ugyan, most nem nagy a tolongás a sörért...
Felöltözni ? minek?
amennyiben engem rabolnátok, akkor várj egy picit, elrohanok fürdőzni, szépen felöltözöm, aztán rabolhattok
hamar visszatoloncolnátok ám!

elraboljunk otthonról? :-D
nagy probléma nincs. csak ma nem szeretnék itthon ülni egyedül. mennék, mennék, mennék... az ismeretlenesbe.
mindig azt hiszem, hogy a péntek 13. szerencsés nap számomra. de aztán rá kell jöjjek, halál letargikus! ennyi a fő probléma.
mindig azt hiszem, hogy a péntek 13. szerencsés nap számomra. de aztán rá kell jöjjek, halál letargikus! ennyi a fő probléma.

igy akarlak! mosolygosan,kedvesen! Ha viszont a problemaidon segithetunk, es megosztod velunk szivesen meghallgatunk

mi baj az ujjaiddal? nálad is hideg van?
Mosolyogj...holnap lehet rosszabbb!!!Fel a fejjel es ne se torodj!Inni akarsz,inni fogunk
rumcájsz, kedves vagy, de ma magamtól szeretnék leivódni.

Nananana annyit iszik amennyit akar :-D
rendben. ma semmi fürdőzés, meg ilyenek. ma csak halálra készülök inni magam. a tegnap estém túl depressziós hangulatban telt. a mai sem valami fényes.
tessék, most csapoltam neked. "fárasztó" volt a napod? egy nyakmasszázs? apropó, orvos felirta?

OK.Akkor nem megyunk a furdo kozelebe,hogy nehogy megint kiugrodj :D
itt a friss csapolás :-D