Para, ne mind bizgesd Kelyhecske bibéjét, hát nem látod, hogy Mr.Genyau mindjárost beesik a tetőablakon? Alómars, lehozni őkemét!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

következtetesek tömeget lehetne,ha beszelöviszonyban lennenk,de sajnos a "pofazast"nehezen tudom megemeszteni.....

Emésztési gondokra használjon Espumisan-t! Nekem bevált:-) De ha kételkedne bennem, hát kérdezze kezelőorvosát!

Jól van. Hisztizzél csak:-) Ez baromi férfias:-)Ha egy szón ennyire bekattantál és felajánlottad az "örökharagot", ám legyen! Én is megsértődhettem volna azon, amit írtál, mert szép szavakba is bele lehet burkolni szépen a "lényeget":-)
Mostantól majd átugrom a hsz-eid, ha így kívánod:-) Ámen:-) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 13:26
Mostantól majd átugrom a hsz-eid, ha így kívánod:-) Ámen:-) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

következtetesek tömeget lehetne,ha beszelöviszonyban lennenk,de sajnos a "pofazast"nehezen tudom megemeszteni.....

Sziasztok, lakótársak!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 13:11

Törölt felhasználó (368273)

Az enyémből meg nem kell levonni semmit

Az enyémből meg nem kell levonni semmit
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 12:37

ugy tünik,nagyon hianyzik neked a melegseg es a szeretet,legalabbis en ezt a következtetest tudom ebböl az alombol levonni
Főúr, egy garronet citromcukorjéggel!
Tinilány koromban voltam hasonló helyzetben, évekig kisértett annak a réme, hogy én most már végérvényesen tisztátlan vagyok....Míg aztán minden kitisztult, s én azóta is várom, most már azt hiszem, hiába, hogy az az álombeli érzés újra elöntsön....mert, így visszagondolva, rettenetesen érdekes volt, és - tudva, hogy mi az -, gyönyörű lehetett volna...Késő bánat :(
te jó ég, katinka! engem a Tisztelt Bizottság meg fog lincselni! rohanok is, megirom a védő-mentegetődző szövegem.
oh, ha én is letépném róluk a gatyát... lehet, nincs is szükség beszédre?
oh, ha én is letépném róluk a gatyát... lehet, nincs is szükség beszédre?
ááá,te ilyen "szöke"nem lehetsz....
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 14. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon rég álmodtam ezt. a szeretetet, a melegséget mindenki szivesen fogadja. nem csak én. akkor is, ha hiányzik, akkor is, ha nem hiányzik. ez az a két dolog, amiből sosem elég, nem lehet betelni vele.
apropó, álmok. veled ugyan már megbeszéltem, de leirom ide is, ha jön rumi és joe, olvassák: veletek álmodtam! nem, nem emlékszem az álomra, sajnos.
apropó, álmok. veled ugyan már megbeszéltem, de leirom ide is, ha jön rumi és joe, olvassák: veletek álmodtam! nem, nem emlékszem az álomra, sajnos.

Reszkess is, mert már a tagokkal is eléggé előrehaladtam!

ugy tünik,nagyon hianyzik neked a melegseg es a szeretet,legalabbis en ezt a következtetest tudom ebböl az alombol levonni
jaj nekem, ha engedted a combsimit, akkor előreveszik az ügyet. erre nem számitottam

életemben egyetlen egyszer volt orgazmusom álmomban. egy álomférfival. ki lehetett? álmomban egy álomférfi... megjegyzem, elég kellemetlen volt. utána riadtan ébredtem, azt sem tudtam, hol vagyok, egész nap zavart voltam. mert egy ismeretlen férfi volt.
apropó, álmok... mélységes szeretetet éreztetek már álmotokban? az fantasztikus érzés! a hóban feküdtünk egymás mellett, az eget néztük, fogta a kezem, éreztem a szeretetet. szinte tapintható volt az érzés. az a meleg, finom szeretet
apropó, álmok... mélységes szeretetet éreztetek már álmotokban? az fantasztikus érzés! a hóban feküdtünk egymás mellett, az eget néztük, fogta a kezem, éreztem a szeretetet. szinte tapintható volt az érzés. az a meleg, finom szeretet

miert epp üresbe,nem talaltal mas helyet ahova tedd?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 14. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 12:26

Már jót szemeztem a bizottság főmuftijával, cserébe megfogdosta a combomat! :))))Én meg egy kissé üresbe tettem a kapcsolókart! :)))))
Már jót szemeztem a bizottság főmuftijával, cserébe megfogdosta a combomat! :))))Én meg egy kissé üresbe tettem a kapcsolókart! :)))))
katinka, drága, foglalt vagy "menekülő" férfiak kiméljenek.
miképp fogadta a Házasságok Biztonságára Árgus Szemekkel Felügyelő Bizottság a feljelentésed? ahogy a Bizottságok munkáját ismerem... eltart jó két évig, mig foglalkoznak az üggyel.
miképp fogadta a Házasságok Biztonságára Árgus Szemekkel Felügyelő Bizottság a feljelentésed? ahogy a Bizottságok munkáját ismerem... eltart jó két évig, mig foglalkoznak az üggyel.
Szép jó reggelt mindenkinek! Most támadtam fel, de még bírtam volna aludni:-)Az epres álom elmaradt, az éjszaka 1. felében rémálmaim voltak, aztán, hogy megnyugodjak, levezettem a feszültséget némi erotikus film megtekintésével...s láss csodát..álmomban úgy elmentem, hogy na....De nem sajnálom, hogy nem ébren! Mostanában úgy nem olyan jó nekem.
Apropo: nektek is volt már úgy, hogy alvás alatt intenzívebb orgazmust értetek el? Nekem sokszor. Csak az a baj ezzel, hogy legtöbbször pont a teljes beteljesülés előtt ébredem fel.-( Na az milyen s*ar tud lenni...
Apropo: nektek is volt már úgy, hogy alvás alatt intenzívebb orgazmust értetek el? Nekem sokszor. Csak az a baj ezzel, hogy legtöbbször pont a teljes beteljesülés előtt ébredem fel.-( Na az milyen s*ar tud lenni...
lehetőleg ne beszéld le kérlek férfitársaid a szent kötelékről. (mostanában ritkán fáj a fejem