de bezzeg opelizéket törögetni van időd
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:03

Hát majdnem jelenleg tanulok és mellék állásokból élek a suli miatt....
Sajnos túl sok időm és energiám van a suliban és egyik munkahely sem engedi meg azt amit a multokr is csinálnom kellet 2-re mentem suliba és este 6 után végeztem a gyakorlattal ahol vizsgázhattam is....
Sajnos túl sok időm és energiám van a suliban és egyik munkahely sem engedi meg azt amit a multokr is csinálnom kellet 2-re mentem suliba és este 6 után végeztem a gyakorlattal ahol vizsgázhattam is....

Hát majdnem jelenleg tanulok és mellék állásokból élek a suli miatt....

te is gyesen vagy horzi?

Nem pillém ez nem igaz én itthonról...

a hétvégi hozzászólások száma elég silány. mert ugyebár mindenki a munkahelyéről fórumozik, igaz?
Hát ez a nem semmi! Ez a topic az első.
Éjjjjen a szófosáááááás!!!

Éjjjjen a szófosáááááás!!!

csak bekukkantottam...
elég kielégítő vagyok?

A németországi Hartmann Geobiológiai Kutatóintézet vizsgálta a képeit, és megállapították, hogy festményei a szervezetre jótékony hatást gyakorolnak, és semlegesítik a geopatikus sugárzásokat.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
teljesen egyértelmű: egy nő és egy pasi smárol egy olyan képen, aminek nincs kerete, 57x77 cm és keményfaser alapra festette a jános, mellesleg 599 euro plus Versankosten
következő kérdés?
hmmm... lenne egy tippem...
kitalaljatok kik ezek?
prune zizi,senki ne merje komolyan venni
mentsegere szolgaljon,ez a sok oboazas karos mellekhatasa

mentsegere szolgaljon,ez a sok oboazas karos mellekhatasa

akkor ez most azért, mert a motormániában 4430 hsz van, de most már itt is:D:D:D:D:D:D:D:D
drága kicsi depis szerelmem! gyere borulj a keblemre és sírd ki magad, aztán meg is dughatsz
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 13:52

Miert? Miert vagyunk ezen a vilagon?Miert elunk? Miert kell eljunk? ha boldogok nem lehetunk..ha nem tehetjuk azt amit akarunk.Miert kell mindenkinek megfeleni, meg akkor is ha ezeltal sajat magunk bolgogsaga utjaba allunk? Miert nem vagyunk szabadok? Miert kell elviselni azt a regeteg kint amit rank szabtak?Vagy egyeltalan rank szabtak-e.Vagy az is lehet hogy csak mi tesszuk sajat eletunket nehezze..Nem volna jobb ha a vilagon csak szeretet lenne? Minden ember azt tehetne amit akarna...vajon nagyravagyo vagyok, vagy el vagyok szallva? Ha veletlenul ezekre a kerdesekre valakinek van valasza, megoldasa,szeretettel varom..Mi is a boldogsag?
Gyorsan kerek egy konyakot sorrel,hogy el tudjam viselni sajat magam, mert neha azt gondolom,hogy elviselhetetlen vagyok.Lehet hogy ez nem nappali tema...de ide irtam,mert ugy erzem baratok kozt vagyok
Gyorsan kerek egy konyakot sorrel,hogy el tudjam viselni sajat magam, mert neha azt gondolom,hogy elviselhetetlen vagyok.Lehet hogy ez nem nappali tema...de ide irtam,mert ugy erzem baratok kozt vagyok
-azért vagyunk a világon, mert apánk és anyánk úgy döntött
-azért élünk, mert megszülettünk, és adtak nekünk enni, meg inni
-azért kell élnünk, hogy gyereket neveljünk, aki majd eltemet minket
-egyáltalán nem kell megfelelni mindenkinek, saját magunknak kell megfelelni
-szabadok vagyunk, még ha úgy is gondoljuk, hogy nem, a lelkünk akkor is szabad, csak mi döntünk felette, hogy kinek adjuk el
-a kínokra másképpen kell gondolni, és mindjárt nem lesz kín, és akkor máris elviselhető
- a világon nagyon sok szeretet van, arra kell figyelni, és akkor a többi megszűnik létezni
-nem vagy nagyravágyó, és nem vagy elszállva, csak butaságokon töröd a fejedet
-boldogság az, amikor este fél8tól hajnali 3ig jól érzed magad
most én kérdezek: miért kell folyton azon sopánkodnod, hogy miért rossz neked? miért nem azon gondolkodsz, hogy miért jó? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 13:52
-azért élünk, mert megszülettünk, és adtak nekünk enni, meg inni
-azért kell élnünk, hogy gyereket neveljünk, aki majd eltemet minket
-egyáltalán nem kell megfelelni mindenkinek, saját magunknak kell megfelelni
-szabadok vagyunk, még ha úgy is gondoljuk, hogy nem, a lelkünk akkor is szabad, csak mi döntünk felette, hogy kinek adjuk el
-a kínokra másképpen kell gondolni, és mindjárt nem lesz kín, és akkor máris elviselhető
- a világon nagyon sok szeretet van, arra kell figyelni, és akkor a többi megszűnik létezni
-nem vagy nagyravágyó, és nem vagy elszállva, csak butaságokon töröd a fejedet
-boldogság az, amikor este fél8tól hajnali 3ig jól érzed magad
most én kérdezek: miért kell folyton azon sopánkodnod, hogy miért rossz neked? miért nem azon gondolkodsz, hogy miért jó? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Miert? Miert vagyunk ezen a vilagon?Miert elunk? Miert kell eljunk? ha boldogok nem lehetunk..ha nem tehetjuk azt amit akarunk.Miert kell mindenkinek megfeleni, meg akkor is ha ezeltal sajat magunk bolgogsaga utjaba allunk? Miert nem vagyunk szabadok? Miert kell elviselni azt a regeteg kint amit rank szabtak?Vagy egyeltalan rank szabtak-e.Vagy az is lehet hogy csak mi tesszuk sajat eletunket nehezze..Nem volna jobb ha a vilagon csak szeretet lenne? Minden ember azt tehetne amit akarna...vajon nagyravagyo vagyok, vagy el vagyok szallva? Ha veletlenul ezekre a kerdesekre valakinek van valasza, megoldasa,szeretettel varom..Mi is a boldogsag?
cuncus! a pillanatnyi boldogság! a pillanatnyi boldogságért élünk! csak meg kell látni. néha nehéz, nagyon nehéz tud lenni.
Mi ez a melankola, letargia, nehéz kérdések özöne?