Nem pillém ez nem igaz én itthonról...
te is gyesen vagy horzi?
Hát majdnem jelenleg tanulok és mellék állásokból élek a suli miatt....
Sajnos túl sok időm és energiám van a suliban és egyik munkahely sem engedi meg azt amit a multokr is csinálnom kellet 2-re mentem suliba és este 6 után végeztem a gyakorlattal ahol vizsgázhattam is....
Sajnos túl sok időm és energiám van a suliban és egyik munkahely sem engedi meg azt amit a multokr is csinálnom kellet 2-re mentem suliba és este 6 után végeztem a gyakorlattal ahol vizsgázhattam is....
de bezzeg opelizéket törögetni van időd
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:03
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát majdnem jelenleg tanulok és mellék állásokból élek a suli miatt....
Hogy érted, hogy törögetni?!
Ezt kikérem magamnak 1 000 000 km-el a hátam mgögött balesetmentes vezetéssel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt kikérem magamnak 1 000 000 km-el a hátam mgögött balesetmentes vezetéssel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Opel tesztanpon voltam egyik barátommal és meghuzattam egy kicsit az új corsa 1,3 dízelét.
na jó, kicsit túloztam
na jó, kicsit túloztam
csikorogtak a gumik meg kicsit égett szaga volt a féknek, de valakinek be kellett járatnia!
Apropó ma Renault tesztnapon voltam, de ott csak abarátom veztett...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:20
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Opel tesztanpon voltam egyik barátommal és meghuzattam egy kicsit az új corsa 1,3 dízelét.
na jó, kicsit túloztam
na jó, kicsit túloztam
na vigyázz bébi, mert ettől a sok teszttől megnő a tesztoszteron
bekönyörögtétek a nappaliba a kádat, aztán meg nem is használjátok? (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:22
bekönyörögtétek a nappaliba a kádat, aztán meg nem is használjátok? (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
csikorogtak a gumik meg kicsit égett szaga volt a féknek, de valakinek be kellett járatnia!
ok ugorjunk bele és fürödjünk, most mennem kell pá-pá vagy pá kis aranyom pá nem zavarom pá csak elhagyom pá....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:24
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
na vigyázz bébi, mert ettől a sok teszttől megnő a tesztoszteron
bekönyörögtétek a nappaliba a kádat, aztán meg nem is használjátok?
bekönyörögtétek a nappaliba a kádat, aztán meg nem is használjátok?
ez király, bébi!
ugorjunk bele, de neked menned kell
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:26
ugorjunk bele, de neked menned kell
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ok ugorjunk bele és fürödjünk, most mennem kell pá-pá vagy pá kis aranyom pá nem zavarom pá csak elhagyom pá....
horzi autómániás vagy?
persze, opel tesztnap. szétbarmolod a kerekeket, túlhajtod az autót, aztán én meg megveszem holnap. és cserélhetem a gumikat.
persze, opel tesztnap. szétbarmolod a kerekeket, túlhajtod az autót, aztán én meg megveszem holnap. és cserélhetem a gumikat.
csak ne tankolj bele
szep jo estet mindenkinek!!fo az optimizmus...
MmePrune a dugas nem is lenne rossz otlet :D,s van 1 pici gond, keresem magam...
mibol ideztem?nem pont szo szerint
MmePrune a dugas nem is lenne rossz otlet :D,s van 1 pici gond, keresem magam...
tankolni? ééééénnnnn? hogy képzeled?
majd megkérem a barátnőmet
majd megkérem a barátnőmet
1. Én még nem tudom, hogy fogjak hozzá,
Én még nem tudom, hogy kezdjem el,
||: Keresem a szót, keresem a hangot. :||
2. Tudom, elmondva másképp hat minden.
Félek, nem értesz engem majd meg,
R1. Nézd, én már lassanként nem hiszek senkinek,
Mégis mindinkább érzem, hogy szükségem van nagyon rád,
Rád, rád, rád, nagyon rád, rád, rád.
Hidd el nekem!
3. Én már nem tudom, mi az, mit érzek,
Én már mindenben kételkedem.
4. Így hát légy kicsit megértő, kérlek,
Néha őszintén segíts nekem!
R2. Nézd, én már lassanként nem hiszek senkinek,
Mégis megkérlek, ne menj el, ne hagyj el, egy kicsit várj,
Várj, várj, egy kicsit várj, várj, várj,
Türelmesen! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:36
Én még nem tudom, hogy kezdjem el,
2. Tudom, elmondva másképp hat minden.
Félek, nem értesz engem majd meg,
R1. Nézd, én már lassanként nem hiszek senkinek,
Mégis mindinkább érzem, hogy szükségem van nagyon rád,
Rád, rád, rád, nagyon rád, rád, rád.
Hidd el nekem!
3. Én már nem tudom, mi az, mit érzek,
Én már mindenben kételkedem.
4. Így hát légy kicsit megértő, kérlek,
Néha őszintén segíts nekem!
R2. Nézd, én már lassanként nem hiszek senkinek,
Mégis megkérlek, ne menj el, ne hagyj el, egy kicsit várj,
Várj, várj, egy kicsit várj, várj, várj,
Türelmesen! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
szep jo estet mindenkinek!!fo az optimizmus...
Szép jóreggelt!
Szerelmes napot Hölgyeim és Uraim!
Szerelmes napot Hölgyeim és Uraim!
jó reggelt!
most elmegyek kicsit dolgozni...hazajövök, és leellenőrzöm mennyire töltöttétek hasznosan a napot:D:D:D:D:D
most elmegyek kicsit dolgozni...hazajövök, és leellenőrzöm mennyire töltöttétek hasznosan a napot:D:D:D:D:D
Jó reggelt mindenkinek!
jó reggelt, én inkább megpróbálok egy-két tételt kidolgozni... tipográfia és könyvtervezés témakörében... bár lehet, hoy eléb megnéznék egy részt még a Family guy-ból, ha már megvan belőle egy season.. :)
Sziasztok!
Wilimas ne tv-z hanem tanulj!
Rajta lássam, hogy a könyv fölé görnyedsz és olvasol keményen!
Addig tedd amíg fitala vagy utána már nehéz lesz ilyen idősen mint amilyen én vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 08:06
Wilimas ne tv-z hanem tanulj!
Rajta lássam, hogy a könyv fölé görnyedsz és olvasol keményen!
Addig tedd amíg fitala vagy utána már nehéz lesz ilyen idősen mint amilyen én vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
jó reggelt, én inkább megpróbálok egy-két tételt kidolgozni... tipográfia és könyvtervezés témakörében... bár lehet, hoy eléb megnéznék egy részt még a Family guy-ból, ha már megvan belőle egy season.. :)

Gennyzsakszem

yacrochka
Lucy Ann