Csak ennyit látok itt a topicban.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus,esküszöm,egy nehany percig a kep is lathato volt!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 13:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Csak ennyit látok itt a topicban.
Nevezzük akkor kámfornak :-)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
privi nem jött;pruneval mess-en kapcsolatban vagy?ha igen,ö tudja a cimemet,kerd el töle,talan ugy hamarabb megy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 13:40
Nevezzük akkor kámfornak :-)
Oké.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 13:43
privi nem jött;pruneval mess-en kapcsolatban vagy?ha igen,ö tudja a cimemet,kerd el töle,talan ugy hamarabb megy...
es irtam privit is neked a cimemmel
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 13:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké.
Érdekes módon a te privid megérkezett nekem.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor egy gonddal kevesebb,varom a leveled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 14:16
Érdekes módon a te privid megérkezett nekem.
Levél ment.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
különben azonos a messengercimmel is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 14:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Levél ment.
Felhívás keringőre? ;-)
Most mennem kell. Várom a válaszleveled! :-) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Most mennem kell. Várom a válaszleveled! :-) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok.
Rumi, akkor mi összeálmodtuk egymást?
te csaltál engem a te álmodba vagy én csaltalak téged a saját álmomba?
willy, addig tanulj, amig "gyerekfejed" van. utána már tényleg nehéz lesz.
Ja, para képbeszúrásaihoz szeretném hozzáfűzni: ne dicsérjétek (mikor végre sikerül), hogy nagyon ügyesen beszúrta a képet, mert a következőt tuttira elcseszi.
Rumi, akkor mi összeálmodtuk egymást?
te csaltál engem a te álmodba vagy én csaltalak téged a saját álmomba?willy, addig tanulj, amig "gyerekfejed" van. utána már tényleg nehéz lesz.
Ja, para képbeszúrásaihoz szeretném hozzáfűzni: ne dicsérjétek (mikor végre sikerül), hogy nagyon ügyesen beszúrta a képet, mert a következőt tuttira elcseszi.
álmok, édes álmok. imádok álmodni. ja, főztem neked közben kávét (ugyan reggeltájt kérted).
a hétvégén is kihalt volt. gondolom mindenki kihasználja az utolsó napsütést. leelőztük a motorosokat is. lehet, ezentúl nem is lesz érdekes a nappali?
én itt vltam szinte mindig, de nem szóltam sokat..
en is egyfolytaban itt ulok a karosszekembe es figyelek es varok...es nem jon
nem szebb itt,mint a füstös,erotikaval fütetlen nappaliban?
hát mire vártok fiúk?
willy, te meg ne itt legyél szinte mindig, hanem tanulj, tanulj, tanulj. egy oldal tanulás - egy oldal gége
egyébként micélból a fejtágitás? mi leszel, ha nagy leszel?
willy, te meg ne itt legyél szinte mindig, hanem tanulj, tanulj, tanulj. egy oldal tanulás - egy oldal gége
egyébként micélból a fejtágitás? mi leszel, ha nagy leszel?
"erotikával fűtetlen nappali" ???
maga a szó, hogy nappali, már az erotikus
maga a szó, hogy nappali, már az erotikus
hááát... azt én is nagyon szeretném tudni.. jelenlegi OKJ-s képzés szerint Kiadványszerk-nek tanulok...
És találtam egy egyetemet, ahol talán hasonló irányba is mehetek továb... persze csak ha felvesznek.. az meg... namindegy...
Most éppen amire rá kéne vetnem magam az:
"A könyv tipográfiája"
"A reprodukciós fényképezés elméleti alapjai"
"Színtani alapjelenségek"
"Táblázat-, matematika- és képletszedés"
(egyik sem olyan vészes mint amilyennek hinnétek nevéről, régen is azt mondtam az egyik tantárgyra, hogy vektorgrafika, aztán megijedt tőle egyik egyszerűbb lányosztálytársam, pedig csak pontokat tologatunk, meg vonalakat :D))
Helyette, most egyik általam látogatott oldalon, beszállva egy buliba rajzoltam zsákolós képet:
Zsákbamacska
És találtam egy egyetemet, ahol talán hasonló irányba is mehetek továb... persze csak ha felvesznek.. az meg... namindegy...
Most éppen amire rá kéne vetnem magam az:
"A könyv tipográfiája"
"A reprodukciós fényképezés elméleti alapjai"
"Színtani alapjelenségek"
"Táblázat-, matematika- és képletszedés"
(egyik sem olyan vészes mint amilyennek hinnétek nevéről, régen is azt mondtam az egyik tantárgyra, hogy vektorgrafika, aztán megijedt tőle egyik egyszerűbb lányosztálytársam, pedig csak pontokat tologatunk, meg vonalakat :D))
Helyette, most egyik általam látogatott oldalon, beszállva egy buliba rajzoltam zsákolós képet:
Zsákbamacska

Gennyzsakszem

Michelle