a nappali akár fűtetlen, akár nem, tele van erotikával... Így érthetően maga a szó is erotikus.
De hogyan lenne pl. erotikus egy éjjeli? :)))
De hogyan lenne pl. erotikus egy éjjeli? :)))
ja, a képet eredeti méretben tessék nézni, különben összetörik... (ki fog lógni a monitorból, ne tessék megijedni)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 15:48
Törölt felhasználó (24620)
hááát... azt én is nagyon szeretném tudni.. jelenlegi OKJ-s képzés szerint Kiadványszerk-nek tanulok...
És találtam egy egyetemet, ahol talán hasonló irányba is mehetek továb... persze csak ha felvesznek.. az meg... namindegy...
Most éppen amire rá kéne vetnem magam az:
"A könyv tipográfiája"
"A reprodukciós fényképezés elméleti alapjai"
"Színtani alapjelenségek"
"Táblázat-, matematika- és képletszedés"
(egyik sem olyan vészes mint amilyennek hinnétek nevéről, régen is azt mondtam az egyik tantárgyra, hogy vektorgrafika, aztán megijedt tőle egyik egyszerűbb lányosztálytársam, pedig csak pontokat tologatunk, meg vonalakat :D))
Helyette, most egyik általam látogatott oldalon, beszállva egy buliba rajzoltam zsákolós képet:
Zsákbamacska
És találtam egy egyetemet, ahol talán hasonló irányba is mehetek továb... persze csak ha felvesznek.. az meg... namindegy...
Most éppen amire rá kéne vetnem magam az:
"A könyv tipográfiája"
"A reprodukciós fényképezés elméleti alapjai"
"Színtani alapjelenségek"
"Táblázat-, matematika- és képletszedés"
(egyik sem olyan vészes mint amilyennek hinnétek nevéről, régen is azt mondtam az egyik tantárgyra, hogy vektorgrafika, aztán megijedt tőle egyik egyszerűbb lányosztálytársam, pedig csak pontokat tologatunk, meg vonalakat :D))
Helyette, most egyik általam látogatott oldalon, beszállva egy buliba rajzoltam zsákolós képet:
Zsákbamacska
nagyon aranyosak a cicóid, a rajz témája is jó. mi is a lényeg?
én most elköszönnék. mindenkinek további szép délutánt :) mosolygósat :)
a zsákolás volt az alaptéma
megjött,akire varsz(egyelöre csak kepen)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 15:38
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
en is egyfolytaban itt ulok a karosszekembe es figyelek es varok...es nem jon
adj isten mindenkinek! itt járt az erkölcsrendészet, hogy már csak az őszi lombban találunk izgalmat?
kéretik a pinámat nem fetisizálni, pont ugyanolyan lucskos-nedves-forró, mint itt bármelyik vulva
és tulajdonképpen elérhető, csak nincs rá garancia, hogy éppoly élvezetes is, mint a gondolatokban
willy fiam, most tanulj, mert agg fejjel már nem úgy ülnek be az agyba az okosságok
charlotte és para meg ne itten ízengessenek egymásnak rejtélyeket, tessék megosztani velünk pajzánkodásaik tárgyát
kihagytam valamit?
kéretik a pinámat nem fetisizálni, pont ugyanolyan lucskos-nedves-forró, mint itt bármelyik vulva
és tulajdonképpen elérhető, csak nincs rá garancia, hogy éppoly élvezetes is, mint a gondolatokban
willy fiam, most tanulj, mert agg fejjel már nem úgy ülnek be az agyba az okosságok
charlotte és para meg ne itten ízengessenek egymásnak rejtélyeket, tessék megosztani velünk pajzánkodásaik tárgyát
kihagytam valamit?
küldtem érted egy jégtörő hajót de a lányok az ajtóból visszfordították, mert azt mondták"Jó lesz így hibernálva is az erdőmester nekünk, mert ha már kifacsartuk a többi hapsit itt a nappaliban és már nem bírják a strapát, akkor felolvasszuk rumit és ő friss erővel telev majd kielégít minket!"
Rumcájsz, jaj, szegénykém! máris szitom alattad a tüzet
hát nem figyelt rád senki, mig pancsoltál? no, már olvadozik, nyugi, nem maradsz itt reggelig.
huppsz, látom, alsóruha nélkül fürdőztél
hát nem figyelt rád senki, mig pancsoltál? no, már olvadozik, nyugi, nem maradsz itt reggelig.huppsz, látom, alsóruha nélkül fürdőztél
vazze, horzi! már tüzet gyújtottam alatta!
edes pillem,gondoltam a falra felteszünk...
Azt ne tedd ,mert szét ég a műanyag kád, a fúvókák, meg a motor...
ÁÁÁÁÁÁÁ Rumi lángol,,,
HOZZÁÁÁÁTOOOK GÍORSAN A POROLTÓT!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁ Rumi lángol,,,
HOZZÁÁÁÁTOOOK GÍORSAN A POROLTÓT!!!!
OLT, OLT, OLT, OLT, OLT.
Igy jó lesz? azt hittem, fémkád, nem fémkádat hoztál?
annyira azért ne izgulj, rumi nem fog égni, vizes
Igy jó lesz? azt hittem, fémkád, nem fémkádat hoztál?
annyira azért ne izgulj, rumi nem fog égni, vizes
Égni nem ég, de a víz 100 fokon forrik! Szavazzatok: lágy- , avagy keménytojás a cél? A konyhai homokórát már felállítottam!
Haha, pajzánkodásaink tárgya??? Egy kép rólam, amiben nyakig begombolt pólóban állok a kisdeddel a karomban.
Viszont még nem kaptam meg a viszontképet...
Azért remélem, hogy ami késik, nem múlik! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 15:57
Azért remélem, hogy ami késik, nem múlik! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
adj isten mindenkinek! itt járt az erkölcsrendészet, hogy már csak az őszi lombban találunk izgalmat?
kihagytam valamit?
kihagytam valamit?
Na, most derült ki, hogy para nem is kapta meg a képemet levélben. Várhattam volna a választ...
De megoldottuk másképp :-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 20:55
De megoldottuk másképp :-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Haha, pajzánkodásaink tárgya??? Egy kép rólam, amiben nyakig begombolt pólóban állok a kisdeddel a karomban.
Azért remélem, hogy ami késik, nem múlik!
Azért remélem, hogy ami késik, nem múlik!
no, hallod! persze, hogy nem kapta meg para a fotód. para egy furcsa országban él. para egy olyan országban él, ahol a koordináták is különböznek a nálunk használatosnál.
Szégyen gyalázat! Amint elsők lettünk, lelohadt a versenyszellem és már senki sem ír.
Jó tudom, nem azért írtunk, hogy elsők legyünk :-)
De ne lohadjunk már le, hékás!!!
Jó tudom, nem azért írtunk, hogy elsők legyünk :-)
De ne lohadjunk már le, hékás!!!

Gennyzsakszem