azért ezt nem mondanám. párbaj?
amikor szerelmes voltam axl rose-ba (mert szerelmes voltam axl rose-ba!), akkor a pociját szerettem nagyon, odavoltam érte
amikor szerelmes voltam axl rose-ba (mert szerelmes voltam axl rose-ba!), akkor a pociját szerettem nagyon, odavoltam érte
rumi, igazán köszönöm, jól esik
bárcsak ne kéne ideképzelni az érzést... a fene! tisztára marhaság ez az internet.
bárcsak ne kéne ideképzelni az érzést... a fene! tisztára marhaság ez az internet.
Ment a kép a címre. Látod ilyen az ideális pasi:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
nem férfias? felháboritó! hm... a farkát láttad már? orra alapján egész kellemes lehet.
emberek! x akták nyíltak a free-men......
jézusom, tudtam én, hogy van valami oka, hogy a legélvezetesebb pillanatban a nevedet kiáltom
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
jézusom, tudtam én, hogy van valami oka, hogy a legélvezetesebb pillanatban a nevedet kiáltom
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszillak. Erre a válaszra vártam és megyek haza. Sok áldanivalóm van még az este.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 19:48
emberek! x akták nyíltak a free-men......
cica, téged elvakított a szerelem:D:D:D:D
axl egy veszettül jó pasi, drága katyuska, te meg előszeded itten nekem a legrosszabb képét? de esküszöm, még ezen is tetszik...jóváteheted, és berakhatsz a seggéről is valamit, amikor az édes szűk alsónacikban rohangál a színpadon fel-alá:):) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
axl egy veszettül jó pasi, drága katyuska, te meg előszeded itten nekem a legrosszabb képét? de esküszöm, még ezen is tetszik...jóváteheted, és berakhatsz a seggéről is valamit, amikor az édes szűk alsónacikban rohangál a színpadon fel-alá:):) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nono! Amilyen képet te, Katinka, betettél egyszer a szépfiúk topicba azt mondván, hogy a szépség relatív, nem várnám, hogy itt fikázd Axl-t!
szúrj be egy számodra férfit :)
Hát, ha ez neked nem fikázás: "ezt"-nek nevezni egy embert??? Ez is érdekes felvetés.
De nincs kedvem elcseszni ezt a topicot a veled való vitával, úgyhogy befejezem, és én is kíváncsi lennék egy számodra férfire.
De nincs kedvem elcseszni ezt a topicot a veled való vitával, úgyhogy befejezem, és én is kíváncsi lennék egy számodra férfire.

örök szerelmeim - mindhaláligos
igazan aranyos,jol all a markans arcahoz az angyalhaj...
szia, szia, szia para. van új csimmám! és ma nem irtam verset. visszajössz mesre?
A Red Hotos srácok zokniban csinálták ugyanezt. Nekem tetszett ;-))
a szarnak kéne vitázni egy olyan baszottul jó pasin, mint axl rose. ő a FÉRFI, és ez tény...a tények magas dolgok-honnan idéztem?
...ami pedig a fürdőruhát illeti, az egy őrülten szexis boxeralsó volt....de nehogymá pasikon veszekdjünk, amikor van itten nekünk egyébként is pár jobb fajta anyag: rumi, vad, surda, cuncus, jesus, willy, horzi, para, joe...ugye nem hagytam ki senkit?szóval szeretnék róluk látni itt képeket, hogy megverekedhessek ribitársaimmal
...ami pedig a fürdőruhát illeti, az egy őrülten szexis boxeralsó volt....de nehogymá pasikon veszekdjünk, amikor van itten nekünk egyébként is pár jobb fajta anyag: rumi, vad, surda, cuncus, jesus, willy, horzi, para, joe...ugye nem hagytam ki senkit?szóval szeretnék róluk látni itt képeket, hogy megverekedhessek ribitársaimmal
hééé, csak én vettem észre, hogy para és katinka izé...vagy mifene
hé, te fehércseléd! hát csak nem az én repedtfazékhangúm vokáliáját vontad kétségbe mostan? na eriggy a képtáradba, azt' szúrj be nekem ide egy szexiset róla, mert még tán olyat teszek, hogy magam is megbánom:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
mellesleg, mikor a skac még az ölemben ült, és meglátta a axlit, azt mondta: apa, apa...a próféta szólna belőled drága gyermek!!!
mellesleg, mikor a skac még az ölemben ült, és meglátta a axlit, azt mondta: apa, apa...a próféta szólna belőled drága gyermek!!!
jóccakát, szép álmokat neked.
ah...és oh...és mmm....
köszi:D:D:D
köszi:D:D:D
Wild boys always shine
:-)
:-)

Gennyzsakszem

Cindy Cox