nem azért ex, mert a farkával játszott
De akkor miért az ex. Úgye nem ezért. Minjárt kétségbe esem.
Hát, én kicsit keveselltem az ovációt a múltkor, de este 9 körül itt leszek, ha ti is, valamit szervezhetünk :-)
Na úgye ezt mondtam én is a páromnak. Valakinek játszania kell vele. Mivel Ő nem ezért...
ez felettébb érdekes. én sosem mondtam az exemnek, hogy: állandóan a farkaddal játszol. pedig ő is játszott
Kelj már fel már megint elkésel.
Irány a nagybevásárlás.
Állandóan a farkaddal játszol.
Nem, most nem pihenni akarok.
:-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 18:53
Irány a nagybevásárlás.
Állandóan a farkaddal játszol.
Nem, most nem pihenni akarok.
:-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Kérdés:
Mi(k) az a mondat(ok), amit a legjobban utáltok (utáltatok) hallani a párotoktól (exetektől).
Mi(k) az a mondat(ok), amit a legjobban utáltok (utáltatok) hallani a párotoktól (exetektől).
csajok, ismét magunkra maradtunk. hirtelen felcsillant agyam tekervényei közt: szervezzünk a fiúknak meglepit!
de vessük el, halott ötlet, legutóbb sem értékelték igazán. vagy igen?
de vessük el, halott ötlet, legutóbb sem értékelték igazán. vagy igen?
a legjobban utált mondat az extől?
miért nem jut eszembe egyetlen úúútálatos mondat sem?
legjobban szeretett mondat az van: "kelterezs"
miért nem jut eszembe egyetlen úúútálatos mondat sem?
legjobban szeretett mondat az van: "kelterezs"
1. mer' biztos egész nap a kibaszott géped előtt ültél
2. már megint valami baromságot szervezel
3. minek mész megint az anyádhoz? én nem járok ennyit az enyémhez
mondatok, melyeket szeretsz hallani?
2. már megint valami baromságot szervezel
3. minek mész megint az anyádhoz? én nem járok ennyit az enyémhez
mondatok, melyeket szeretsz hallani?
melyik angyal van a pokolban? tomé vagy az enyém? mert ha tomé, akkor örökre jó maradok. ha viszont rotten-angyalok jönnek értünk a pokolból, akkor ezentúl trágár szavakat használok, büfögök nagyokat az asztalnál, megbotránkoztatok.
axl rose-t akarok!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem kettő jut eszembe:
- Állandóan csetelsz.
- Egész nap itthon voltál, miért nem takarítottál (ezt akkor mondta, amikor szülés előtt itthon dolgoztam. Ez a kulcsszó: dolgoztam (!) Néha 10-14 órát egy nap) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 18:53
- Állandóan csetelsz.
- Egész nap itthon voltál, miért nem takarítottál (ezt akkor mondta, amikor szülés előtt itthon dolgoztam. Ez a kulcsszó: dolgoztam (!) Néha 10-14 órát egy nap) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Kérdés:
Kérdés:
Ha rossz leszel, ez az angyal jön érted a pokolból :-)))
Némi képzavar, de kit érdekel...
Némi képzavar, de kit érdekel...
akkor én ma éhen maradok, mert én a csirke szárnyát meg nem eszem.
annakidején csak a csirkének a mellét ettem meg. régen hugommal amikor bevásárolni voltunk, mindig vettünk egy grillcsirkét, hazaértünk, letettük az asztal közepire egy óriási tányérba és csipegettük, mig el nem fogyott. mindig a mellével kezdtük.
aztán egyszer jól megtréfált minket a halott csirkéje! ugyanúgy tettünk, mint előtte ezer alkalommal: asztal közepe, óriási tányér, csipegetés... igenám, de naon, naon hamar elfogyott a csirkének a melle. csodálkoztunk is, szidtuk az eladót, miféle hitvány dögöt adott el nekünk. mivel még éheztünk, megforditottuk. s láss csodát, kiderült, hogy a mellét hittük, viszont a hátát csemegéztük.
annakidején csak a csirkének a mellét ettem meg. régen hugommal amikor bevásárolni voltunk, mindig vettünk egy grillcsirkét, hazaértünk, letettük az asztal közepire egy óriási tányérba és csipegettük, mig el nem fogyott. mindig a mellével kezdtük.
aztán egyszer jól megtréfált minket a halott csirkéje! ugyanúgy tettünk, mint előtte ezer alkalommal: asztal közepe, óriási tányér, csipegetés... igenám, de naon, naon hamar elfogyott a csirkének a melle. csodálkoztunk is, szidtuk az eladót, miféle hitvány dögöt adott el nekünk. mivel még éheztünk, megforditottuk. s láss csodát, kiderült, hogy a mellét hittük, viszont a hátát csemegéztük.
hát nem olvastad? tom csak viccezett. de éhezem, mi ez az izé, amit tom hozott?
királyságos csimmát vettem
és ne izélj nekem, ez egy igazi cépfiú. a sex pistolsból
megnézted, mit szúrt be tom, aztán témát zárolt?
királyságos csimmát vettem
és ne izélj nekem, ez egy igazi cépfiú. a sex pistolsból
megnézted, mit szúrt be tom, aztán témát zárolt?
nos, véleményem szerint ezek sült csirkeszárnyak, a külső kör a "felkar" része, a két belső pedig az "alkar", ahol két csont van:D:D:D vélhetően csípős fűszersóval...mmm...
jesszus pille, ne izélj már!! ez szépfiú? akkor maradhat, ha beteszed kedvenc rekedthangú "rózsámat"
inkább sopánkodjál a nappali végessége felett:D:D:D
mi lesz az új helyiség? a nappali az elég széleskörű, esetleg lehetne a neve más...kéretik javaslatokat beízenni ide
inkább sopánkodjál a nappali végessége felett:D:D:D
mi lesz az új helyiség? a nappali az elég széleskörű, esetleg lehetne a neve más...kéretik javaslatokat beízenni ide

igazán nappalibavaló cépség
tom, borzasztó képpel zártad le a szépfiú topikot. nem cserélnéd? elrettentő.
mindjárt keresek egy szépfiút, beszúrom ide a nappaliba (remélem sikerül, ha mégsem, lécci javitani, köcce).
mindjárt keresek egy szépfiút, beszúrom ide a nappaliba (remélem sikerül, ha mégsem, lécci javitani, köcce).

Gennyzsakszem

sexypar5
Jana K