Nem kell általánosítani.
Bár az amcsik tényleg becsavarodtak és veszettül prűdek is, de ennek az esetnek ehhez semmi köze szerintem. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 13:48
Bár az amcsik tényleg becsavarodtak és veszettül prűdek is, de ennek az esetnek ehhez semmi köze szerintem. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Az emerikaiak a tulzott luxus, és gondtalanság következményeképp becsavarodtak...
nem csodálkozok semmin...
nem csodálkozok semmin...
Most mennem kell, egy kiskorú zaklat engem :-))))
Sziasztok!
Sziasztok!
igazad van, tényleg nem kéne általánosítani, de aki már élt köztük, tudja, hogy egy évet is nehéz épp elmével eltőlteni ott, nem hogy egy életet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 13:51
Törölt felhasználó (21812)
Nem kell általánosítani.
Bár az amcsik tényleg becsavarodtak és veszettül prűdek is, de ennek az esetnek ehhez semmi köze szerintem.
Bár az amcsik tényleg becsavarodtak és veszettül prűdek is, de ennek az esetnek ehhez semmi köze szerintem.
de az amcsiknak ez a természetes, ebben nőttek fel..szóval bírják!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 13:53
igazad van, tényleg nem kéne általánosítani, de aki már élt köztük, tudja, hogy egy évet is nehéz épp elmével eltőlteni ott, nem hogy egy életet....
2x voltam es azt mondtam SOHA TÖBBÉ!!!!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ammmerika... szegény, szegény axl rose!
Aki ebben nőtt fel az ilyen...persze, hogy bírja...
Mellesleg az amerikaiak, nem bigottak, hanem símán csakálszentek... (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 13:54
Mellesleg az amerikaiak, nem bigottak, hanem símán csakálszentek... (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de az amcsiknak ez a természetes, ebben nőttek fel..szóval bírják!
Én is voltam kint 3 hónapot, de normális helyre csöppentem, szóval nem volt gáz.
Egyik ismerősömnek az az elmélete, hogy az ilyen nagy nemzeteket mesterségesen bután kell tartani, máskülönben kezelhetetlen lenne a rendszer. Hmmmmm elgondolkodtató... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik ismerősömnek az az elmélete, hogy az ilyen nagy nemzeteket mesterségesen bután kell tartani, máskülönben kezelhetetlen lenne a rendszer. Hmmmmm elgondolkodtató... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ősem teljesen normális...
nem kezelhetetlen lenne, hanem nehezen lehetne uralkodni felette
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 13:58
Én is voltam kint 3 hónapot, de normális helyre csöppentem, szóval nem volt gáz.
Egyik ismerősömnek az az elmélete, hogy az ilyen nagy nemzeteket mesterségesen bután kell tartani, máskülönben kezelhetetlen lenne a rendszer. Hmmmmm elgondolkodtató...
Egyik ismerősömnek az az elmélete, hogy az ilyen nagy nemzeteket mesterségesen bután kell tartani, máskülönben kezelhetetlen lenne a rendszer. Hmmmmm elgondolkodtató...
Így értettem. Magyarul, ha sok ember elkezd gondolkodni, abból csak a baj van.
Nem kaptok több elgondolkodtató kérdést, mert csak a baj lesz belőle :-))))))) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 13:59
Nem kaptok több elgondolkodtató kérdést, mert csak a baj lesz belőle :-))))))) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kezelhetetlen lenne, hanem nehezen lehetne uralkodni felette
Na, tényleg megyek. Ki is kapcsolom a gépet, hogy ne legyen kísértés.
Helyes, inkább igyunk, attól minden jobb lessz :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 14:04
Így értettem. Magyarul, ha sok ember elkezd gondolkodni, abból csak a baj van.
Nem kaptok több elgondolkodtató kérdést, mert csak a baj lesz belőle :-)))))))
Nem kaptok több elgondolkodtató kérdést, mert csak a baj lesz belőle :-)))))))
sajnos egyéb teendőim miatt nem tudok most ennél aktívabban részt venni a nappali életében, de szeretném, ha a vulvásokat megenné a penész: NEKEM VAN TOMRÓL FOTÓM és nem a ballagási öltönye van rajta
de miután igéretet tettem, hogy nem adom ki, ezért még csak ne is könyörögjetek....
de miután igéretet tettem, hogy nem adom ki, ezért még csak ne is könyörögjetek....
mary ügyben már elmondtatok mindent, nem tudom, hogy mit gondoljak, engem különösebben nem zavar a dolog, de nem biztos, hogy ilyen közömbös lennék az én fiam esetében is...ami pedig a család szétzilálását illeti, ha valakinek rendezett az élete, nem fog máshol boldogságot keresni, és ez nem csak egy emberen múlik
ugye világosan megértette mindenki, hogy nem kell az 5000. hsz joga?
hm...anno azt mondtad, törlöd a terhelő bizonyítékokat...vagy csak az enyéimet?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 18. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 14:14
sajnos egyéb teendőim miatt nem tudok most ennél aktívabban részt venni a nappali életében, de szeretném, ha a vulvásokat megenné a penész: NEKEM VAN TOMRÓL FOTÓM és nem a ballagási öltönye van rajta
a postafiókomból...de van egy titkos mappám..basszus neked csak az arcképed maradt benne....de neked tudom a számodat a fiúk között:D:D:D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 14:18
hm...anno azt mondtad, törlöd a terhelő bizonyítékokat...vagy csak az enyéimet?
felhivhatod, s szerintem szemelyesen atadja a kepeket :DDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 18. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 14:28
a postafiókomból...de van egy titkos mappám..basszus neked csak az arcképed maradt benne....de neked tudom a számodat a fiúk között:D:D:D
jaj ne haragudj, hogy vége lett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 18:53
Kérdés:
Mi(k) az a mondat(ok), amit a legjobban utáltok (utáltatok) hallani a párotoktól (exetektől).
Mi(k) az a mondat(ok), amit a legjobban utáltok (utáltatok) hallani a párotoktól (exetektől).

Gennyzsakszem

robinsonbácsi
Barbora H