igy mar mas,mert az elobb a fiukrol megfeletkeztel :D
es termeszetesen a kepet mar ramazhatod, hogy talaljon a nappalink butraval
es termeszetesen a kepet mar ramazhatod, hogy talaljon a nappalink butraval
köszönjük tom, igazán kedves vagy. én megvárom a többieket, addig nem kóstolom.

Rumcájsz, kedves, itt a hapid
Fél 6 óta nem írt ide senki? Szégyen, gyalázat!!!
viszont feljött surdapapa és televálaszolt két oldalt
De édes vagy Surdika, hogy válaszoltál a kérdéseimre. Ezzel mondjuk bebizonyítottad, hogy igenis van értelmük, mert egy olyan embert "vettem rá" a válaszolásra, aki nem szereti az ilyen kérdéseket :-)))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 15:35
ugye-ugye én előre szóltam, h nincs értelme! (mégis mindre válaszoltam)
Jaja, láttam, hogy mennyit foglalkozott a visszaolvasással és válaszolgatással.
neki :-)
neki :-)
Na, pörgessük fel a dolgokat:
Akinek van kedve álmodozni, fejezze be a következő mondatot:
HA SOK PÉNZEM LENNE....
nos, ki mit csinálna?
HA SOK PÉNZEM LENNE....
nos, ki mit csinálna?
Akkor kicsit könnyebb lenne az életem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:27
Törölt felhasználó (21812)
Na, pörgessük fel a dolgokat:
HA SOK PÉNZEM LENNE....
nos, ki mit csinálna?
HA SOK PÉNZEM LENNE....
nos, ki mit csinálna?
Ennél konkrétabb vágyak?
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
sok pénz, sok pénz, sok pénz...
először is picit megbolondulnék, szórnám szana.
aztán "kijózanodnék" és vennék egy parasztházat, kemencével, cserépkályhával... aztán a fiamnak megvenném a legvagányabb biciklit (de hármat belőle - ha az egyiket szétszedi, legyen másik, amit használni tud).
továbbá mindenféle jót cselekednék a pénzzel, alapitványnak természetesen egy fillért sem - csak tárgyi segitség.
ja, telitankolnám prune kocsiját
először is picit megbolondulnék, szórnám szana.
aztán "kijózanodnék" és vennék egy parasztházat, kemencével, cserépkályhával... aztán a fiamnak megvenném a legvagányabb biciklit (de hármat belőle - ha az egyiket szétszedi, legyen másik, amit használni tud).
továbbá mindenféle jót cselekednék a pénzzel, alapitványnak természetesen egy fillért sem - csak tárgyi segitség.
ja, telitankolnám prune kocsiját
még az is eszembe jutott, hogy épitenék egy nappalit középre (ahová rumcájsz kiszámolja majd). és mindenkinek fizetném a vonatjegyét, amivel a nappaliba utazik. és a bárpultot is feltölteném.
charlotte, maradt még pénzem? nagyon beleéltem magam
Azt felsorolni is nehéz lenne...
Rendezném az anyagi részét az életemnek,
Utaznék 1000rel,
Vennék valami vagány autót, motort,
csak pár gondolat a sok vágyból hogy, mit lehetne kezdeni a pénzzel, de mivel a pénz nem minden ezért beérem azzal is ami most van és így boldogan élek igaz szerényen, de azzal akit igazán szeretek és most nekem ennyi is elég, de azért remélem lessz még jobb is az anyagi helyzetem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:36
Utaznék 1000rel,
csak pár gondolat a sok vágyból hogy, mit lehetne kezdeni a pénzzel, de mivel a pénz nem minden ezért beérem azzal is ami most van és így boldogan élek igaz szerényen, de azzal akit igazán szeretek és most nekem ennyi is elég, de azért remélem lessz még jobb is az anyagi helyzetem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennél konkrétabb vágyak?
Tessék, egy újabb bőröndnyi pénz. Nos, mire megy el?
No, ez a válasz mindjárt érdekesebb.
És örülök, hogy boldogan élsz azzal, akit igazán szeretsz. Ennél jobb nem is lehet :-)
Én sem gondolom, hogy a pénz minden, csak kíváncsi voltam, hogy milyen anyagi dolgokra vágynak itt a többiek.
A nem anyagiakat úgyis tudjuk már, mert régóta beszélgetünk :-) (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:44
És örülök, hogy boldogan élsz azzal, akit igazán szeretsz. Ennél jobb nem is lehet :-)
Én sem gondolom, hogy a pénz minden, csak kíváncsi voltam, hogy milyen anyagi dolgokra vágynak itt a többiek.
A nem anyagiakat úgyis tudjuk már, mert régóta beszélgetünk :-) (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt felsorolni is nehéz lenne...
Utaznék 1000rel,
Utaznék 1000rel,
ezt a bőröndnyit szétosztom azok közt, akiket szeretek.
a rezsi kifizetéséért pedig majd megdolgozom (ha már elfogyott az aranytartalék).
a rezsi kifizetéséért pedig majd megdolgozom (ha már elfogyott az aranytartalék).
Ez nagyon aranyos gondolat. Téged nem szokott az frusztrálni, hogy ha megnyernéd a lottó ötöst, akkor kinek mennyit adj belőle, hogy ne legyen sértődés? Nekem ez olyan sok fejtörést okoz...
Bárcsak ott tartanék, hogy ez valós problémám legyen.
Bárcsak ott tartanék, hogy ez valós problémám legyen.
Szerintem mindenki hasonló jellegü problémákkal küzdhet me.
A mai világban azt hiszem tisztességes úton kicsit nehezebben éri el az ember az élete célját.
És az az ember aki a maga erejéből valósitja meg az álmait az sokkal többre becsülendő mint az aki mindent a készen kap +.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:47
A mai világban azt hiszem tisztességes úton kicsit nehezebben éri el az ember az élete célját.
És az az ember aki a maga erejéből valósitja meg az álmait az sokkal többre becsülendő mint az aki mindent a készen kap +.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
No, ez a válasz mindjárt érdekesebb.
A nem anyagiakat úgyis tudjuk már, mert régóta beszélgetünk :-)
A nem anyagiakat úgyis tudjuk már, mert régóta beszélgetünk :-)
ha lenne pénzem, akkor megvenném a nappali összes lakóját, beköltöztetném egy igazi nappaliba, és kényem-kedvem szerint rendelkeznék velük:D:D:D

Gennyzsakszem