charlotte, szerintem nekünk a takaritás, főzés, felszolgálás maradna prune nappalijában. katinkának biztos lenne ehhez egy-két szava.
(nekem is
)
(nekem is
)
Ha én főznék, akkor hamar éhen halnátok v. a pizzafutárt kéne gyakran hívni. És ha helyes a pizzásfiú, lefizetjük egy kis csippendélre ;-)
Én legyek az első, aki ezt megtudja!
Akkor már csak azt kell majd megvárni, hogy én is azzá váljak ;-)))
Előttem van a kép. Ülünk a nappaliban, te idegesen dobolsz az asztalon, 5 percenként nézed az órád és kérdezgeted tőlem: az vagy már?
:-)))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Előttem van a kép. Ülünk a nappaliban, te idegesen dobolsz az asztalon, 5 percenként nézed az órád és kérdezgeted tőlem: az vagy már?
:-)))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A takarítás pont a stílusom, ez nem váltás. Megveszekedett, precíz, rendmániás szűz vagyok
Csak mindenki vigyázzon, hogy ne kerüljön a seprűm útjába!!!
Csak mindenki vigyázzon, hogy ne kerüljön a seprűm útjába!!!
Téves meglátás. Reggel beugrom ide, délután a gyerek alvásidejét itt töltöm, és este altatás után jövök. Miből gondolod, hogy nem férne bele a főzés a délelőttömbe és délutánomba?
De igen ;-)))
Nincs jobb a multifunkcionalitásnál. Te sem csak szopni tudsz, remélem...
No, nem játszom tovább ovisat. Szia
Az orr stimmel. Az állam nincs ekkora :-))))
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
asszem ennyi perlekedő szuka már vissza is tántorított a leszbiség gondolatától:D:D:D:D és különben is, amíg érezni lehet egy bársonyosan puha felületű, ám mégis kemény, valódi farkat a pinámban dehogy vágyom valami műizére:D:D:D
ez nem személyeskedés céljából került ide!!!
varsz Godot-ra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 21:10
Törölt felhasználó (21812)
Én legyek az első, aki ezt megtudja!
:-))))
:-))))
Az én alkarom nem műizé!!! ;-))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 21:18
asszem ennyi perlekedő szuka már vissza is tántorított a leszbiség gondolatától:D:D:D:D és különben is, amíg érezni lehet egy bársonyosan puha felületű, ám mégis kemény, valódi farkat a pinámban dehogy vágyom valami műizére:D:D:D
hát nem sokáig gondolkoztál leszbi girls-ségell
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
jaj igazad van, nem jól közelítettem meg a dolgot...akarom érezni a sörszagú leheletet, akarom,hogy vakarja a tökét, akarom, hogy alsóbbrendűnek érezhessem magamat miatta, akarom, hogy ugráltasson, FÉRFI-t akarok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én alkarom nem műizé!!! ;-))))
amig nincs igazi...
hatat forditanek ennek az ugynevezett civilizacionak es berendeznem a magam kis csendes,auto-es mas büzöktöl mentes vilagat
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:27
Na, pörgessük fel a dolgokat:
Akinek van kedve álmodozni, fejezze be a következő mondatot:
HA SOK PÉNZEM LENNE....
nos, ki mit csinálna?
Akinek van kedve álmodozni, fejezze be a következő mondatot:
HA SOK PÉNZEM LENNE....
nos, ki mit csinálna?
mi ez a fertő a nappaliban? vibrátor? ki fogjuk dobni a hapsikat?

Gennyzsakszem