Pesti vagyok...de meg is irtam...remélem nem géz.
Igen ott
Nem értem mi baj lehet....
Nem értem mi baj lehet....
Amugy mivel szereted kitölteni az idődet?
udv, angol ejszakabol. lehet it vebcanmeras szexre jelentkezni?::D:D:: (:
Te vagy az én emberem...:)))))
nektek is jo estet, latom megy a nagy forummollas.
igen megy.Milyen idő van ott?(hol is vagy?)
(Ez egy válasz Portland üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Portland, del, anglia legmelegebb resze, jo ido van telen nem fagy. pulcsis ido, kiveve a nyarat, akkor furosztenek az ocejanban. Vegre megjavult a kismalac, ez, kedvenc humoroldalam, csak ez a sok gusztustalan meztelen kep...(:
Tervezem kimenni melozni.Van értelme?
(Ez egy válasz Portland üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 00:08
Portland, del, anglia legmelegebb resze, jo ido van telen nem fagy. pulcsis ido, kiveve a nyarat, akkor furosztenek az ocejanban. Vegre megjavult a kismalac, ez, kedvenc humoroldalam, csak ez a sok gusztustalan meztelen kep...(:
Irtam....lassu az adat átvitel...sztem...
kire?
Másik kire?Vagy mire?
Másik kire?Vagy mire?
Most innen küldtem
és nekem az MSN-es válasz ???
Irtam kedves..Nem értem mi a baj...
Ment..De kicsit lassu a rendszer at hiszem.Kicsit várj.
kicsit várj amig válaszolok drága...nekem sem irogép volt az apám...:D:D:D:D:D:D:D:D
Lábujjhegyen besettenkedtem, de látom még alszik a társaság! Megyek vissza én is a saját kis vackomba!!!
jóregg béb'!
nem alszom, indulok munkába...ezer csók mindenkinek:D:D:D (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 06:26
nem alszom, indulok munkába...ezer csók mindenkinek:D:D:D (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Lábujjhegyen besettenkedtem, de látom még alszik a társaság! Megyek vissza én is a saját kis vackomba!!!
Szep jo napot mindenkinek!
Kerdes mennyi az a sok penz? Annyi mint Gatesnek? vagy egymilliodollarrol van szo?
Kerdes mennyi az a sok penz? Annyi mint Gatesnek? vagy egymilliodollarrol van szo?

Gennyzsakszem

Bujapar8478
Edita Ungerová