hm.. ha egy kicsit korábban lenne, nem hezitálnék rajta ennyit... :(
Áhh, később :(
Pedig úgy bekészültem rá..
Ez a baj azzal, ha az ember későn jön haza...
Este már nem is szabad komlyan enni, ha az ember le akar feküdni
en is most ettem egy könnyü vacsorat,5 tojasbol rantotta ,sonkasan es parmezannal....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 22:41
Törölt felhasználó (24620)
hm.. ha egy kicsit korábban lenne, nem hezitálnék rajta ennyit... :(
szia érett,isten hozott a nappaliban!
miert ilyen fontos?
ehh, most csináltam két szendvicset..
pedig az aszatlon ott ovlt a tonhal, a spagettitészta is, amit délután vettem, de még a limonádénak való citrom is...
és még játszani is akratm egy kicsit...
pedig az aszatlon ott ovlt a tonhal, a spagettitészta is, amit délután vettem, de még a limonádénak való citrom is...
és még játszani is akratm egy kicsit...
Jessszus, már ennyi az idő?! Jaj, ti meg neszéltek itt kajáról, mikor nekem fogyóznom kell (versenysúly miatt)
versenysúly? csinálsz valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:14
Törölt felhasználó (39340)
Jessszus, már ennyi az idő?! Jaj, ti meg neszéltek itt kajáról, mikor nekem fogyóznom kell (versenysúly miatt)
Taekwon-do... küzdősport. Te mit edzel?
ááh, semmit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:20
Taekwon-do... küzdősport. Te mit edzel?
Na, itt írtad, hogy most jöttél edzésről...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 22:30
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok..
most jöttem haza edzésről...
éhes vagyok..
mi lenne ha sütnék bundáskenyeret?
most jöttem haza edzésről...
éhes vagyok..
mi lenne ha sütnék bundáskenyeret?
Na jó.. karatéról jöttem haza...
de még hófehér az övem, és az új katákkal is bajban vagyok...
a gáz az, hogy eszméletlen béna vagyok... az alapokat már megtanultam, mert a zt direktben tanították nekem.
Viszont az egyik sensei nem tudja elhinni, hogy attólmég hogy beállít a nagyok közé én még nem fogom tudni leutánozni a mozgásukat (fel sem fogom), csak tötymörgök köztük, ls cseszett sz_rul érzem magam... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:23
de még hófehér az övem, és az új katákkal is bajban vagyok...
a gáz az, hogy eszméletlen béna vagyok... az alapokat már megtanultam, mert a zt direktben tanították nekem.
Viszont az egyik sensei nem tudja elhinni, hogy attólmég hogy beállít a nagyok közé én még nem fogom tudni leutánozni a mozgásukat (fel sem fogom), csak tötymörgök köztük, ls cseszett sz_rul érzem magam... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ááh, semmit...
Karate? Az jó! Tudom milyen nehéz elkezdeni egy ilyen sportot, bár nekem jó dolgom volt, mert amikor én kezdtem, nagyon sok új volt. Amúgy piros öves vagyok, ami két szintre van a feketétől... de ettől függetlenül tuti, hogy megvernél...
kizárt...
1# lányokat nem bírok megütni (utálom, ha egy lánnyal állít össze a sensei, főleg ha az a lny a másik sensei barátnője O_O )
2# azért a piros övért kellett is tenni valamit... nekem fehér van, és nemhiába szeretem inkább a katákat... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:29
1# lányokat nem bírok megütni (utálom, ha egy lánnyal állít össze a sensei, főleg ha az a lny a másik sensei barátnője O_O )
2# azért a piros övért kellett is tenni valamit... nekem fehér van, és nemhiába szeretem inkább a katákat... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Karate? Az jó! Tudom milyen nehéz elkezdeni egy ilyen sportot, bár nekem jó dolgom volt, mert amikor én kezdtem, nagyon sok új volt. Amúgy piros öves vagyok, ami két szintre van a feketétől... de ettől függetlenül tuti, hogy megvernél...
na én megyek aludni...
szia willy87!
szia willy87!
pápá (nem pontot gyűjtök!!! csak köszönök!)
Pálinkásos jóóóóóóó reggelit mindenkinek
Légy jó!!!
Szep jo napot mindenkinek!A hazi paleszrol csak annyit,hogy minel erossebb legyen es minel tobb.Es nem szabad keverni a gyumolcsoket..
Kávés jóreggelt mindenkinek!
Napsugaras jó reggelt, kedveseim!

Gennyzsakszem