Toooom? Itt vagyol?
ja, egyébként szégyelljétek el magatokat! én netmentes környezetben (fű alatt ideosonok a géphez, megnézem, mit csinálgattok a nappaliban) dolgozgatok, ti meg nem vagytok képesek megcsörrenteni a telefonomat, hogy tájékoztassatok: tom kikerül a falra két percre!
mit röhögsz? ki is akart nyalni! de kár, hogy elmentem aludni...ha ezt akkor látom még:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:19
Törölt felhasználó (21812)
Hihi, azon röhögök már egy órája, hogy a kiscsaj tegnap hogy rácuppant a farkadra ;-)))
Tom figyelj!
A kövi HSZ-ben benne lesz Szilva!
A kövi HSZ-ben benne lesz Szilva!
Hihi, azon röhögök már egy órája, hogy a kiscsaj tegnap hogy rácuppant a farkadra ;-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:12
kicsit el kell mennem, aztán jövök...de ha nem tudom megoldani, akkor kérd meg tomot, hogy ha megvan neki még a woodstockos, akkor tegye be 2 percre
Akkor a 6000. - velem lehet alkudni ;-))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem. Visszavonom, amit írtam. És sajnálom. Tanulság: soha nem szabad olyan képet feltenni a netre, amit nem akarsz, hogy lásson a fél világ.
De ezt te biztos jól megtanultad...
De ezt te biztos jól megtanultad...
Köszi, édes vagy....de addigra már nem leszek itt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:14
Engem érdekel!!! (bár már láttam, de akkor is :-)))
Mondjuk az 5500-as hsz. legyen a tiéd, jó???
Mondjuk az 5500-as hsz. legyen a tiéd, jó???
A topiclezáráshoz: Örülök, hogy segíthettem, a dolgozó NŐKEt szolgálom...
Nyalá szolgájuk!
Nyalá szolgájuk!
Engem érdekel!!! (bár már láttam, de akkor is :-)))
Mondjuk az 5500-as hsz. legyen a tiéd, jó??? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:11
Mondjuk az 5500-as hsz. legyen a tiéd, jó??? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szúrhatnék be képet...de senkit nem érdekel, ergo nem teszem!:-P
nekem megvan...feltegyem?
Tom meg 2 perec múlva deleli! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:12
Tom meg 2 perec múlva deleli! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit el kell mennem, aztán jövök...de ha nem tudom megoldani, akkor kérd meg tomot, hogy ha megvan neki még a woodstockos, akkor tegye be 2 percre
Senki, csak sejtem, mint a térdem a rossz időt!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert? Ki mondta hogy érdektelen a képed...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:11
Képet esetleg megtudunk oldani?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:08
tudod, ez egy kibaszott jó nappali volt, és itt mindenkit úgy fogadtunk, mint egy kedves barátot... teljesen értelmetlen ez a tüske bennem...semmi jelentősége nincs, hogy kié az x. hsz, csak az enyémet és a tiédet is mindenki tiszteletben tartotta, mert egyszerűen kértük, és megértették, hogy nekünk ez fontos...és normális esetben nem is foglalkoznék vele, csak rohadtul el tudja rontani az ember kedvét egy ilyen szarság...
tom, tegnap vittem a szobádba képviselőfánkot :)
Ne rágodj ezen Kedves.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:08
tudod, ez egy kibaszott jó nappali volt, és itt mindenkit úgy fogadtunk, mint egy kedves barátot... teljesen értelmetlen ez a tüske bennem...semmi jelentősége nincs, hogy kié az x. hsz, csak az enyémet és a tiédet is mindenki tiszteletben tartotta, mert egyszerűen kértük, és megértették, hogy nekünk ez fontos...és normális esetben nem is foglalkoznék vele, csak rohadtul el tudja rontani az ember kedvét egy ilyen szarság...
köcce, rumi, támogassatok, ez a két perc lefárasztott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:04
Egyetértek.
Jah, te csak pinákat és segglyukakat kaptál, nekem a múltkor bukroltan azt mondta, hogy dögöljek meg :-)))
Egyetértek.Jah, te csak pinákat és segglyukakat kaptál, nekem a múltkor bukroltan azt mondta, hogy dögöljek meg :-)))

Gennyzsakszem